Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Νέο μονοπάτι των Ίνκας ανακαλύφθηκε στο Μάτσου Πίτσου


Ένα νέο μονοπάτι, καλά κρυμμένο μέσα στη ζούγκλα που οδηγεί στην ακρόπολη του Μάτσου Πίτσου, ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν οι αρχές του Περού
Γνωστή ως η «χαμένη πόλη των Ίνκας», το Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, Μάτσου Πίτσου, πιστεύεται ότι χτίστηκε γύρω στο 1450 μ.Χ, από έναν πολιτισμό ιθαγενών της Νοτίου Αμερικής που μέχρι σήμερα γοητεύει με το μυστήριο που τον περιβάλλει.
Πεντακόσια χρόνια μετά, οι αρχαιολόγοι και οι ερευνητές εξακολουθούν να ανακαλύπτουν χαμένα αντικείμενα και δρόμους των Ίνκας.
Το μονοπάτι που βρέθηκε έχει μήκος ενάμιση χιλιόμετρο και είχε ανοιχτεί από τους ιθαγενείς μέσα σε ένα βράχο, ώστε να φτάνουν πιο γρήγορα στο Μάτσου Πίτσου.



newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters