Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014

ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ… «ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ» !!! (βίντεο)

ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΒΕΛΗ!!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ  Ο ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΟΥΛΑΣ ΚΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ… ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ… 
«…Ο πρωθυπουργός είναι ο γενικός συντονιστής των πάντων…» !!! ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΡΦΩΜΑ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ; ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΞΕΙΣ…
Ακούστε μετά το 39ο λεπτό…
……………………………………………………………
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ…
 
Το Ποντίκι Web
Μειώνουν τις ποινές για τους καταχραστές του Δημοσίου
Νομικό πόλεμο έχει προκαλέσει η πρόθεση της ελληνικής πολιτείας να μειώσει τις προβλεπόμενες ποινές για όσους έβαζαν χέρι στο δημόσιο χρήμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα», το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους ζητάει από την πολιτεία να μην προχωρήσει στην κατάργηση, ούτε στην ευνοϊκότερη ποινική αντιμετώπιση για τους δράστες των εγκλημάτων κατά του δημοσίου. Τα μέλη της ένωσης του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους επικαλούνται, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Μίνας Μουστάκα, μία πρόσφατη αποστροφή του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και προέδρου της Αρχής για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος Παναγιώτη Νικολούδη, ο οποίος τοποθετούμενος ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής είπε πει: «Κανείς δεν μπορεί να κλέβει και να κοιμάται ήσυχος».

Σήμερα ο νόμος προβλέπει ισόβια κάθειρξη για πλαστογραφία, παθητική και ενεργητική δωροδοκία, ψευδή βεβαίωση, νόθευση εγγράφου, υπεξαίρεση, υπεξαίρεση στην υπηρεσία, απάτη και κλοπή εφόσον τα αδικήματα στρέφονται κατά του Δημοσίου ή Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και το όφελος που επιδίωξε ή πέτυχε ο δράστης ή η ζημιά που προκάλεσε στο δημόσιο ξεπερνά το ποσό των 150.000 ευρώ.

Η προσπάθεια της μείωσης των ποινών σύμφωνα με το δημοσίευμα προβλέπει:
  • αντί για ισόβια, φυλάκιση μέχρι 5 χρόνια για αδικήματα όπως η ενεργητική δωροδοκία προς κρατικούς αξιωματούχους και δικαστικούς λειτουργούς
  • Αντί για ισόβια κάθειρξη μέχρι 10 χρόνια για παθητική δωροδοκία
  • Αντί για ισόβια, φυλακή για πλαστογραφία, υπεξαίρεση, απιστία και διακεκριμένη κλοπή όταν συντρέχουν επιβαρυντικές περιστάσεις.
http://www.topontiki.gr/article/76706/Meionoun-tis-poines-gia-tous-kataxrastes-tou-Dimosiou
http://alfeiospotamos.gr/?p=7172
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters