Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Που πάνε τα δισεκατομμύρια που δανείζετε η χώρα μας? Γνωρίζουμε? Toυ Γιώργου Κρικόπουλου

Από τον Μάρτιο του 2010 μέχρι τα μέσα του 2013, η Ευρωζώνη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) δάνεισαν την Ελλάδα το συνολικό ποσό των 206,9 δισεκατομμυρίων ευρώ (σε 23 δόσεις). 
Τα συγκεκριμένα ποσά χρησιμοποιήθηκαν ως εξής:
- 58,2 δισεκατομμύρια ευρώ (ποσοστό 28,1%) διατέθηκε για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. 
- 101,3 δισεκατομμυρία ευρώ (ποσοστό 49%) περιήλθαν στους πιστωτές της Ελλάδας: (55,44 δισεκατομμύρια ευρώ χρησιμοποιήθηκαν για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων ομολόγων, 34,6 δισεκατομμύρια ευρώ δόθηκαν επίσης στους πιστωτές στο πλαίσιο της διαγραφής χρέους (Μάρτιος 2012) και 11,29 δισεκατομμύρια ευρώ διατέθηκαν για την επαναγορά χρέους από τους κατόχους ομολόγων στο πλαίσιο της δεύτερης διαγραφής)....
Εδώ έγιναν τα μεγάλα κερδοσκοπικά παιχνίδια των funds ομολόγων στην Ελλάδα, των οποίων τα συμφέροντα προστατεύθηκαν, ενώ επλήγησαν βαρέως οι μικρομεσαίοι ομολογιούχοι Έλληνες ιδιώτες.
- 46,6 δισεκατομμύρια ευρώ (ποσοστό 22,5%) εισέρρευσαν στον προϋπολογισμό της Ελλάδας, αλλά όχι υπέρ των Ελλήνων πολιτών. (Αυτά τα 46,6 δισεκατομμύρια ευρώ χρησιμοποιήθηκαν ως εξής: 34,6 δισεκατομμύρια ευρώ διατέθηκαν για να πληρωθούν τόκοι υφισταμένων ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου (από το δεύτερο τρίμηνο του 2010 έως το τέταρτο τρίμηνο του 2012) και 10, 2 δισεκατομμύρια ευρώ διατέθηκαν, το 2010 και το 2011, για εξοπλιστικές δαπάνες και συγκεκριμένα πήγαν στα ταμεία γερμανικών και γαλλικών αμυντικών βιομηχανιών).
Συνεπώς, από το συνολικό δάνειο των 206,9 δισεκατομμυρίων ευρώ που έλαβε η Ελλάδα από την Ευρωζώνη και το ΔΝΤ, από τον Μάρτιο του 2010 μέχρι τα μέσα του 2013, και εξ αιτίας του οποίου υποδουλώθηκε με τα Μνημόνια και ξεπουλιέται, μόνο 1,7 δισεκατομμύρια ευρώ έμειναν για την Ελλάδα καθαυτή και ακόμη και από αυτά,μεγάλο μέρος χρησιμοποιήθηκε για να πληρώσει η Ελλάδα τους τεράστιους μισθούς και τις τεράστιες κατ’ αποκοπή αμοιβές των διαφόρων τεχνοκρατών και συμβούλων που νέμονται τη χώρα, υπό τα προσχήματα της «αναδιάρθρωσης» και της «επιστήμης».
Ο σημερινός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ένας από τους πρωτεργάτες και στυλοβάτες της προαναφερθείσας λεηλασίας της Ελλάδας, ο δε σημερινός πρόεδρος της κυβέρνησης Αντώνης Σαμαράς, συνεχίζοντας την πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου και του Βενιζέλου, λειτουργεί ως θεματοφύλακας των Μνημονίων, που ισοδυναμούν με την αποδόμηση της χώρας.
Μετά τα ανωτέρω ,συμπεραίνομαι ότι η ελληνική πολιτική ηγεσία λειτουργεί ως τοπικός εντεταλμένος της Τρόικας και ως κομματάρχης της Μέρκελ.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/03/to_31.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters