Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗ ΑΜΠΕΛΩΝΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ




«Ένας Γάλλος αγρότης, προσπαθεί να διατηρήσει τη βιοδυναμική καλλιέργεια στα αμπέλια του, και αντιμετωπίζει έξι μήνες φυλακή επειδή παραβίασε μια δικαστική απόφαση τον περασμένο μήνα, που τον ανάγκαζε να χρησιμοποιεί φυτοφάρμακα για τη βιολογική φάρμα του.

Ο Emmanuel Giboulot διαθέτει και λειτουργεί ένα βιολογικό αμπελώνα στην ανατολική Γαλλία, όπου παράγει βιολογικά και βιοδυναμικά αμπέλια. Ενα βιοδυναμικό αγρόκτημα λειτουργεί ως ένας ολόκληρος οργανισμός και βασίζεται σε δύο οργανικά βιολογικές πρακτικές και μεταφυσικές πρακτικές.
Οι αγρότες που χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο θεωρούν ότι τα αγροκτήματά τους έχουν τη δική τους δύναμη ζωής του εξαρτάται από ενα ανεπτυγμένο οικοσύστημα χωρίς χημικά λιπάσματα.
Σε αντίθεση με τις πρακτικές του Giboulot είναι η πόλη της Ντιζόν που απαιτεί από τους αγρότες τη θεραπεία των καλλιεργειών τους με φυτοφάρμακα και ιδιαίτερα το Pyrevert να αποτραπεί η εξάπλωση της νόσου της αμπέλου flavescence Doree που προκαλείται από το τζιτζίκι, Scaphoideus TITANUS ».
atheatignosi
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/03/blog-post_5905.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters