Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Αντικειμενική Δημοσιογραφία made in MEGA - ΑΝΤ1 - ΔΟΛ

Με αφορμή τη φημολογία για την υποψηφιότητα της δημοσιογράφου Σπυράκη του ΜΕΓΚΑ για τις ευρωεκλογές με το κόμμα της ΝΔ, προσπαθούμε να θυμηθούμε τη διαδρομή δημοσιογράφων από τα πόστα της προπαγάνδας στα κυβερνητικά και βουλευτικά πόστα. Η διαπλοκή των αφεντικών των ΜΜΕ με την εξουσία έχει αναλυθεί πολλές φορές σε αυτό το blog, επομένως είναι αναμενόμενο και το αποτέλεσμα αυτής της διαπλοκής, δηλαδή η ανάδειξη δημοσιογράφων των καθεστωτικών ΜΜΕ σε βουλευτικές και κυβερνητικές θέσεις.
    
Παρακάτω επιχειρούμε μια αναφορά...
μόνο στους δημοσιογράφους των καθεστωτικών ΜΜΕ που καβάτζωσαν κυβερνητικές και βουλευτικές ή άλλες θέσεις, για να μην περιλάβουμε το σύνολο της καθεστωτικής μιντιακής δημοσιογραφίας που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ελίτ και εξουσιών μέσα από τα ΜΜΕ.
  • Σόμπολος (ΜΕΓΚΑ), πρώην πρόερδρος ΕΣΗΕΑ, πρωτοστάτησε στη χαλιναγώγηση των δημοσιογράφων όταν επιβάλλονταν από τα αφεντικά των ΜΜΕ συνθήκες εργασιακής γαλέρας με μισθούς πείνας και εξοντωτικά ωράρια
  • Λιάτσος (ΜΕΓΚΑ), αποτυχημένος πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος της frontline προπαγάνδας του σταθμού της διαπλοκής για την προπαγάνδιση μνημονιακών πολιτικών εξαθλίωσης αλλά και συκοφάντησης των πολιτικών αντιπάλων
  • Καψής (ΔΟΛ), πρώην διευθυντής της κυβερνητικής εφημερίδας ΒΗΜΑ με τεράστια θητεία στην εξυπηρέτηση συμφερόντων του ομίλου ΔΟΛ ως διευθύνον σύμβουλός του και τη διαπλοκή του οργανισμού με την εκτελεστική εξουσία (που ακόμα και ο Παπανδρέου κατήγγειλε), υπεύθυνος για δεκάδες απολύσεις εργαζομένων που τσέπωσε τεράστια αποζημίωση για τη μεταπήδησή του στην κυβέρνηση Παπαδήμου και κατόπιν του Σαμαρά για να ολοκληρώσει το έργο της διάλυσης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ΕΡΤ προς όφελος των ιδιωτικών μέσων προπαγάνδισης
  • Ντινόπουλος (ΑΝΤ1 κτλ), δημοσιογράφος που μεταπήδησε αρχικά σε θέσεις δημαρχιακές με τη στήριξη της ΝΔ για να μπει στην κεντρική πολιτική σκηνή με το προφίλ ακροδεξιού που διαδίδει τη φανατίλα του για μέτρα εξαθλίωσης του λαού, υποτακτικός βουλευτής του Σαμαρά σήμερα
  • Παναγιωτόπουλος (ΑΝΤ1, κτλ) ανέβηκε γρήγορα από τα πολιτικά τοκ σόου του ΑΝΤ1 και τις προσωπογραφίες γλειψίματος εξουσιαστών και αφεντικών σε θέσεις κυβερνητικές για να γίνει σήμερα βασικό στέλεχος των μνημονιακών κυβερνήσεων της ΝΔ που εφαρμόζουν τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές τους εις βάρος της κοινωνίας
  • Σπυράκη (ΜΕΓΚΑ), υποψήφια ευρωβουλευτής με ΝΔ, διακρινόταν πάντα για τις “ανεξάρτητες και αντικειμενικές” ανταποκρίσεις της για τη ΝΔ, ειδική στην προπαγάνδα και διασπορά κυβερνητικών θέσεων ΝΔ μέσα από το δελτίο ειδήσεων ΜΕΓΚΑ
  • Κώνστας (ΛΛΤΕΡ, κτλ), ίσως η πιο χαρακτηριστική περίπτωση φανατικού ταλιμπάν της δημοσιογραφίας των παραθύρων που προπαγανδίζει μνημονιακές πολιτικές εξαθλίωσης και ανταμείφτηκε για αυτό με θέση εκπροσώπου τύπου στο ΤΑΙΠΕΔ που έχει αναλάβει να ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία.
  • Θεοδωράκης (ΜΕΓΚΑ), ο δημοσιογράφος του ΜΕΓΚΑ-Μπόμπολα με το ναρκισσιστικό του στυλάκι που βγάζει λάδι λιμενόμπατσους που πνίγουν μετανάστες στα νερά του Αιγαίου, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να σώσει το πολιτικό σύστημα με το ΠΟΤΑΜΙ για να αποτελέσει ακόμα ένα ανάχωμα σε πιθανή αριστερή κυβέρνηση.
  • Βαρεμένος (ΑΝΤ1), από πανελίστας στις εκπομπές πρωινάδικων με έντονο το στοιχείο λαϊκισμού και αφελούς προσέγγισης στα βουλευτικά έδρανα της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίζει τις μιντιακές αναγνώσεις της πολιτικής πουλώντας κυρίως αναγνωρισιμότητα.
  • Κανέλλη (ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ), παιδί της δεξιάς και του Καραμανλή, εθνικίστρια και θρησκομανής μεταπήδησε εδώ και πολλά χρόνια στο ΚΚΕ για να δώσει ένα χρώμα γκλαμουράτης επικοινωνιακής φούσκας στο σταλινικό κόμμα και να πουλά επικοινωνισμό μέσα από τις διασυνδέσεις της στα φιλικά της ΜΜΕ. Αποτελεί μοναδικό παράδειγμα βουλευτή της κομμουνιστικής αριστεράς που ενσωματώνει και στοιχεία εθνικιστικής υστερίας και ταυτόχρονα μπορεί να συναναστρέφεται τα  διαπλεκόμενα στοιχεία της μιντιακής δημοσιογραφίας και αντικομμουνιστών εξουσιαστών με αξιοθαύμαστη ευκολία.
  • Ρουσόπουλος (ΜΕΓΚΑ), εκπρόσωπος κυβέρνησης Καραμανλή και υπεύθυνος για το σκάνδαλο Βατοπεδίου, μεταπήδησε στην κεντρική πολιτική σκηνή ως υπουργός προπαγάνδας ειδικά για τις σχέσεις του με τα αφεντικά των ΜΜΕ που χρειαζόταν η κυβέρνηση Καραμανλή.
Πιθανόν σε αυτή την αναφορά σε δημοσιογράφους που μεταπήδησαν από τα έδρανα της προπαγάνδας των καθεστωτικών ΜΜΕ στην κεντρική πολιτική σκηνή να ξεχνάμε αρκετά ακόμα φυντάνια. 
Φημολογία για το ύψος των μισθών των καθεστωτικών δημοσιογράφων του δελτίου του ΜΕΓΚΑ που αποτελεί την ναυαρχίδα της προπαγάνδας και χειραγώγησης. Το κανάλι επιβιώνει αποκλειστικά από δάνεια που λαμβάνει από χρεοκοποημένες τράπεζες οι οποίες σώθηκαν χάρη στο δημόσιο χρήμα της ανακεφαλαιοποίησης. Κοινώς,πρόκειται για τους πιο υψηλόμισθους κρατικούς υπαλλήλους στην Ελλάδα
Το σίγουρο είναι ότι οι δημοσιογράφοι των συστημικών ΜΜΕ που στηρίζουν λυσσωδώς τις μνημονιακές πολιτικές μεταπηδούν σε κυβερνητικές και πολιτικές θέσεις ως αποτέλεσμα της διαπλοκής αφεντικών των ΜΜΕ με την εξουσία και εκμεταλλεύονται τη θέση και την προβολή για να επηρεάσουν το κοινό στην νομιμοποίηση των βάρβαρων νεοφιλελεύθερων πολιτικών εις βάρος του λαού.. 
 
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/03/made-in-mega-1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters