Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Η μάχη που ποτέ δεν άρχισε

Η μάχη που ποτέ δεν άρχισε
Εχουν δει πολλά τα μάτια μου τα τελευταία 40 και βάλε χρόνια, αυτό όμως που είδα και έζησα χθες δεν έχει προηγούμενο. Με κρατημένη την ανάσα είδαμε να εξαγγέλεται μια μάχη, μια μάχη που θα μπορούσε να ήταν η μεγαλύτερη στα πολιτικά χρονιά της χώρας από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. Μία μάχη που θα μπορούσε να δώσει μέσα σε λίγη ώρα ένα οριστικό τέλος στους Τυράννους που κυβερνούν αυτό τον τόπο γονατίζοντας μια ολόκληρη κοινωνία. Η παρτίδα μπορούσε να κερδηθεί με δύο κινήσεις. Εγινε η μία, η πρόταση δυσπιστίας, ακολούθησε ένα πρωτοφανές κοινοβουλευτικό πραξικόπημα κι ενώ προηγουμένως ο πανικός είχε σκορπίσει τη συμμορία αυτών που κυβερνούν στους πέντε ανέμους. Και μετά...

...οπισθοχώρηση! Με την ουρά στα σκέλια! Ηττα χωρίς μάχη!

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μόνο ένα δρόμο: την παραίτηση της Κ.Ο. έτσι ώστε να προκαλέσει εκλογές. Θα ακουλουθούσαν και άλλοι. Θα ακολουθούσε και ο κόσμος στους δρόμους. Δεν το έκανε!

Η Ιστορία δεν πρόκειται να συγχωρέσει την 30η Μαρτίου του 2014.

Ας επιστρέψουμε λοιπόν στα μοναχικά μονοπάτια. Στους μεγάλους δρόμους δεν εμφανίστηκε κανείς. Κι ούτε θα εμφανιστεί. Οι δούλοι αποδεχτήκαμε τη μοίρα μας...

ANemos ...και η θάλασσα ουκ έστιν έτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters