Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Der Spiegel: Περισσότερες από 300 αναφορές για την Μέρκελ είχε συγκεντρώσει η NSA

Η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών NSA έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 300 αναφορές σχετικά με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, υποστήριξε σήμερα Σάββατο το περιοδικό Der Spiegel  επικαλούμενο πληροφορίες από τον πρώην σύμβουλο της NSA Έντουαρντ Σνόουντεν.
Το όνομα της καγκελαρίου ήταν μεταξύ των ονομάτων 122 αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων για τους οποίους συγκέντρωνε πληροφορίες η NSA το Μάιο του 2009, αναφέρεται στον ιστότοπο του γερμανικού περιοδικού.

Η αμερικανική υπηρεσία «συνέταξε περισσότερες από 300 αναφορές σχετικά με την Άνγκελα Μέρκελ», σύμφωνα με τα ντοκουμέντα που συμβουλεύθηκε το Der Spiegel και στα οποία υπάρχουν επίσης τα ονόματα των προέδρων του Περού, της Σομαλίας ή ακόμη της Λευκορωσίας. 

Οι φάκελοι αυτοί ήταν αποθηκευμένοι σε μια βάση δεδομένων της NSA που «θα μπορούσε να αποτελέσει ένα σημαντικό αποδεικτικό στοιχείο» για τη γερμανική δικαιοσύνη, η οποία «θέλει να αποφασίσει μέσα στις ερχόμενες ημέρες αν θα ανοίξει δικαστική έρευνα για τις υποψίες κατασκοπείας», αναφέρει το περιοδικό.
 
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/03/der-spiegel-300-nsa.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters