Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ποιά ή ποιός έχει σειρά μετά τον ΄Αξελ Σίπρα ή Axel Cipra;

Νίκος Τανάλιας

Ποιά ή ποιός έχει σειρά μετά τον ΄Αξελ Σίπρα ή Axel Cipra;


Πρώτα είχε σειρά ο Ααρών Αβούρι ή Κώστας Σημίτης (ΠαΣοΚ). Μετά είχε σειρά ο Κωστάκης Καρ-άμαν-αλής (ΝΔ).

Μετά είχε σειρά ο Τζεφρυ Τσαντ ή Γιωργάκης Α. Παπανδρέου (ΠαΣοΚ). Μετά είχε σειρά ο Μπεν Χιράμ ή Αντωνάκης Σαμαράς (ΝΔ).

Τώρα έχει σειρά ο Axel Cipra (ΣυΡιζΑ). Μετά; Ποιά ή ποιός έχει σειρά μετά;

Φαίνεται πως αγγίζει το άπειρον η ηλιθιότης μας. Διότι πάντοτε θέλουμε να μας κυβερνούν αλλογενείς, αλλοεθνείς, ανθέλληνες και άρδην ελληνοφοβικοί Χαζάροι.

Μάλλον είναι το βίτσιο μας τούτο: να τζογάρουμε ασύστολα την ζωή του ελληνικού μας έθους και έθνους. Μπαρμπούτι λέμε: ρίχτα πάλι για ντόρτια!

Προτείνω λοιπόν την Beverley Gail Allit, γνωστή και ως άγγελο του θανάτου ή angel of death. Ως παιδιατρική νοσοκόμα, η Beverley Gail Allit είναι υπεύθυνη για την δολοφονία 4 παιδιών και τον σοβαρό τραυματισμό άλλων 5 στην φροντίδα της.

Πηγή: http://listverse.com/2007/09/09/top-10-most-evil-women/


Νίκος Τανάλιας Τι λέτε εσείς, οι καθεστωτικοί άνευ 'ν' κομματαθρώποι; Δεν θα μας φροντίσει καλά η κυρία; ΄Οχι μόνον με δομική, αλλά και με ωμή βία!





http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2014/03/axel-cipra.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters