Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Καταδικάζουν την ουκρανική «κυβέρνηση απατεώνων» οι Έλληνες από την πρώην ΕΣΣΔ

RIA Novosti, Γενάντι Μέλνικ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κοντά στην ουκρανική πρεσβεία στην Αθήνα πραγματοποίησαν χθες οι Ελληνες από την πρώην ΕΣΣΔ, καταδικάζοντας τις προσπάθειες της «κυβέρνησης απατεώνων» του Κιέβου να σπέρνει έχθρα μεταξύ των λαών, δήλωσε στο RIA Novosti ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Αποφοίτων Πανεπιστημίων της πρώην ΕΣΣΔ και των Ρώσων συμπατριώτων στην Ελλάδα, Παναγιώτης Ξανθόπουλος
«Στη συγκέντρωση ήρθαν περίπου 120 άτομα. Μας προσκάλεσαν στην πρεσβεία, καταθέσαμε υπομνήματα στην ελληνική και τη ρωσική γλώσσα. Στη διαδήλωση κάλεσα τους Σλάβους να ενωθούν, έλεγα ότι δεν χρειάζονται την παρέμβαση κανενός, ότι η Ουκρανία δεν πρέπει να πιστεύει ότι χρειάζεται την Ευρώπη - αντίθετα, η Ευρώπη είναι που χρειάζεται την Ουκρανία με ηγέτες όπως Γιατσενιούκ» είπε ο Ξανθόπουλος.

Κατά τη γνώμη του, άνθρωποι όπως ο ηγέτης του Δεξιού Τομέα Ντμίτρι Γιάρος ήταν που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση. Όσοι έλαβαν μέρος στη διαμαρτυρία καταδίκασαν επίσης τη νέα κυβέρνηση της Ουκρανίας για δραστηριότητες νεοναζιστικού τύπου.

Στο υπόμνημα που κατατέθηκε εκφράζεται ανησυχία για την πολιτική κατάσταση που επικρατεί: «Καταδικάζουμε οποιεσδήποτε προσπάθειες των πολιτικών εξτρεμιστών και προ-φασιστικών στοιχείων να σπείρουν εθνοτικές συγκρούσεις και εχθρότητα μεταξύ του ρωσικού και του ουκρανικού λαού, καθώς και κάθε παραβίαση της ανθρώπινης ζωής και των αστικών δικαιωμάτων, τα οποία είναι ιδιοκτησία όχι μόνο της ελεύθερης και δημοκρατικής Ευρώπης, αλλά και ολόκληρου του παγκόσμιου πολιτισμού»

«Η Ουκρανία είναι πολυεθνική, όπως και η Ρωσία, και εκεί ζουν περίπου 200.000 Ελληνες, από τους οποίους η κυβέρνηση απατεώνων προσπαθεί να στερήσει τη γλώσσα και τον πολιτισμό· τον πολιτισμό που κληρονόμησαν σχεδόν όλα τα έθνη σε όλο τον κόσμο. Αυτοί που ήρθαν στην εξουσία μέσω αιματοχυσίας θέλουν να καταργήσουν τα σχολεία μας, τη ρωσική γλώσσα, την οποία μιλάνε όχι μόνο οι εθνικές μειονότητες, αλλά και οι 90% της Ουκρανίας» αναφέρει, μεταξύ άλλων, το υπόμνημα.
 
 
H Ρωσία Τώρα
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/03/blog-post_7912.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters