Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Καταδικάζουν την ουκρανική «κυβέρνηση απατεώνων» οι Έλληνες από την πρώην ΕΣΣΔ

RIA Novosti, Γενάντι Μέλνικ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κοντά στην ουκρανική πρεσβεία στην Αθήνα πραγματοποίησαν χθες οι Ελληνες από την πρώην ΕΣΣΔ, καταδικάζοντας τις προσπάθειες της «κυβέρνησης απατεώνων» του Κιέβου να σπέρνει έχθρα μεταξύ των λαών, δήλωσε στο RIA Novosti ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Αποφοίτων Πανεπιστημίων της πρώην ΕΣΣΔ και των Ρώσων συμπατριώτων στην Ελλάδα, Παναγιώτης Ξανθόπουλος
«Στη συγκέντρωση ήρθαν περίπου 120 άτομα. Μας προσκάλεσαν στην πρεσβεία, καταθέσαμε υπομνήματα στην ελληνική και τη ρωσική γλώσσα. Στη διαδήλωση κάλεσα τους Σλάβους να ενωθούν, έλεγα ότι δεν χρειάζονται την παρέμβαση κανενός, ότι η Ουκρανία δεν πρέπει να πιστεύει ότι χρειάζεται την Ευρώπη - αντίθετα, η Ευρώπη είναι που χρειάζεται την Ουκρανία με ηγέτες όπως Γιατσενιούκ» είπε ο Ξανθόπουλος.

Κατά τη γνώμη του, άνθρωποι όπως ο ηγέτης του Δεξιού Τομέα Ντμίτρι Γιάρος ήταν που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση. Όσοι έλαβαν μέρος στη διαμαρτυρία καταδίκασαν επίσης τη νέα κυβέρνηση της Ουκρανίας για δραστηριότητες νεοναζιστικού τύπου.

Στο υπόμνημα που κατατέθηκε εκφράζεται ανησυχία για την πολιτική κατάσταση που επικρατεί: «Καταδικάζουμε οποιεσδήποτε προσπάθειες των πολιτικών εξτρεμιστών και προ-φασιστικών στοιχείων να σπείρουν εθνοτικές συγκρούσεις και εχθρότητα μεταξύ του ρωσικού και του ουκρανικού λαού, καθώς και κάθε παραβίαση της ανθρώπινης ζωής και των αστικών δικαιωμάτων, τα οποία είναι ιδιοκτησία όχι μόνο της ελεύθερης και δημοκρατικής Ευρώπης, αλλά και ολόκληρου του παγκόσμιου πολιτισμού»

«Η Ουκρανία είναι πολυεθνική, όπως και η Ρωσία, και εκεί ζουν περίπου 200.000 Ελληνες, από τους οποίους η κυβέρνηση απατεώνων προσπαθεί να στερήσει τη γλώσσα και τον πολιτισμό· τον πολιτισμό που κληρονόμησαν σχεδόν όλα τα έθνη σε όλο τον κόσμο. Αυτοί που ήρθαν στην εξουσία μέσω αιματοχυσίας θέλουν να καταργήσουν τα σχολεία μας, τη ρωσική γλώσσα, την οποία μιλάνε όχι μόνο οι εθνικές μειονότητες, αλλά και οι 90% της Ουκρανίας» αναφέρει, μεταξύ άλλων, το υπόμνημα.
 
 
H Ρωσία Τώρα
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/03/blog-post_7912.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters