Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Η.Π.Α.: για πρώτη φορά από το 1990 απελευθέρωση στρατηγικών αποθεμάτων


alt
ΗΠΑ: Απελευθερώνουν στρατηγικά αποθέματα αργού

 Αναλυτές εκτιμούν πως η κίνηση των ΗΠΑ συνδέεται με την κρίση στην Κριμαία και το ενδεχόμενο αναταρραχής στις ρωσικές εξαγωγές πετρελαίου.

Οι ΗΠΑ θα προχωρήσουν σε δοκιμαστική απελευθέρωση στρατηγικών αποθεμάτων για πρώτη φορά από την εισβολή στο Κουβέιτ το 1990.Όπως μεταδίδουν οι FT, η σχεδιασμένη απελευθέρωση ως και 5 εκατομμυρίων βαρελιών στοχεύει σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ στην "αξιολόγηση των δυνατοτήτων του συστήματος σε περίπτωση αναταραχής".
Αναλυτής της Societe Generale ανέφερε στους FT πως η χρονική συγκυρία της ενέργειας των ΗΠΑ την κάνει να φαίνεται σαν προειδοποίηση προς τη Ρωσία.Το αργό πετρέλαιο που θα απελευθερωθεί έχει υψηλή περιεκτικότητα σε θειάφι, όπως αυτό που εξάγει η Ρωσία, κάτι που σημαίνει ότι η πιλοτική κίνηση μπορεί να έχει σαν στόχο να ελέγξει την ετοιμότητα του συστήματος με μια αναταραχή στις ρωσικές προμήθειες.  

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/03/h-p-a-gia-prwth-fora-apo-to-1990-apeleftherwsh-strathgikwn-apoth.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters