Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

O σφιχτός εναγκαλισμός του Τσίπρα με τα μεγαλοσυμφέροντα συνεχίζεται Το κατασκεύασμα των Σιωνιστών, δείχνει το πρόσωπό του..... Το ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ...

 

 O σφιχτός εναγκαλισμός του... Αλέξη Τσε Γκεβάρα με τα μεγαλοσυμφέροντα και τους μεγαλοεπιχειρηματίες συνεχίζεται. Μετά τον Μπόμπολα και τους υπόλοιπους «τσάρους» των media και των δημοσίων έργων, ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποδεχθεί στις αγκαλιές του και τους παραδοσιακούς βιομήχανους του ΣΕΒ. Έτσι, την ερχόμενη Πέμπτη.... ο άλλος επαναστάτης με τα λεφτά της ΕΡΤ, Στέλιος Κούλογλου, διοργανώνει ειδική εκδήλωση για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Εκεί θα μιλήσει και ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος του ΣΕΒ ο οποίος είναι γνωστό πόσο... αριστερές ευαισθησίες έχει αναπτύξει τελευταία.


Θα προηγηθεί συζήτηση - στρογγυλό τραπέζι με τη συμμετοχή των Άννυ Ποδηματά, Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - Ευρωβουλευτή ΠΑΣΟΚ, Προκόπη Παυλόπουλου Βουλευτή ΝΔ, Θόδωρου Σκυλακάκη, Ευρωβουλευτή - Προέδρου του Κόμματος «ΔΡΑΣΗ» και Γιώργου Σταθάκη, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ. Συντονιστής θα είναι ο Στέλιος Κούλογλου.

Όλοι αυτοί (προσέξτε ονόματα, ένας κι ένας οι άτιμοι...) θα μιλήσουν για την παραγωγική ανασυγκρότηση της
Ελλάδας. Μα έχει καμιά σχέση ο Προκόπης Παυλόπουλος με την παραγωγή; Έχει η φίλη του Γιωργάκη, Αννυ Ποδηματά; Έχει ο κολλητός της Ντόρας, Θ. Σκυλακάκης; Ή μήπως ο Γ. Σταθάκης ο οποίος τη μόνη παραγωγική ανασυγκρότηση που ξέρει είναι πώς να επενδύει τα λεφτά του σε μεγάλα ξένα funds. Και θα παρευρεθεί ο Τσίπρας που τις λέξεις παραγωγή και ανασυγκρότηση τις ξέρει μόνο από το «Κεφάλαιο» του Μαρξ, και ο κ. Δασκαλόπουλος, ο μόνος πρόεδρος των Βιομηχάνων χωρίς βιομηχανία.


Όλοι αυτοί οι σωτήρες θα μιλήσουν για το νέο παραγωγικό μοντέλο που πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα ενώ θα τους συντονίσει ο επί χρόνια κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου.

Αν αυτό δεν είναι παρακμή τότε τι να πει κανείς..
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/02/o.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters