Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Κόλαση Πυρός : Έβρεξε “Ατσάλινη βροχή» στον Έβρο ! Ηθικόν δίδαγμα : Μην ξύνεστε στη “Ρουκέτα του Βλάχου”

IMG_0272 

Όταν ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Τσέλιος διαβεβαίωνε ότι από εδώ και εννοούσε από τον Έβρο δεν θα περάσουν κάτι ήξερε και έλεγε ο εκ Τρικάλων ορμώμενος Α/ΓΕΣ!...

Το χειρότερο σενάριο είδαν σήμερα να ξετυλίγεται μπροστά του οι Επιτελείς της Άγκυρας στην Αδριανούπολη ,όταν τα Ελληνικά MLRS έριξαν Ατσάλινη βροχή από πυραύλους MLRS και ΡΜ-70.
Ίσως κάποιο να θυμούνται ότι αναγκάστηκε ο Ερντογάν να μεταβεί εσπευσμένα στα Σύνορα Ελλάδος -Τουρκίας μετά την Νυχτερινή Αστραπή και την τρομοκράτηση των κατοίκων της όχθης του Έβρου στη Τουρκική πλευρά !
Ο Αρχηγός ΓΕΣ μαζί με τον Α/ΓΕΕΘΑ πήγαν να παρακολουθήσουν τη ΄’Ατσάλινη βροχή ΄΄Αλλά κανείς δεν φανταζόταν την Κόλαση Πυρός που θα επακολουθούσε στα “Πετρωτά”
IMG_0209IMG_0210IMG_0230IMG_0314IMG_0315IMG_0315-1IMG_0481IMG_0621IMG_0662
Μέχρι σήμερα οι Τούρκοι θα πίστευαν ότι θα πήγαιναν βαρκάδα στον Έβρο αλλά ο Αρχηγός έχει άλλα σχέδια και όπως έλεγαν κάποιο σήμερα στο Ποτάμι …Μην ξύνεστε στη “Ρουκέτα του Βλάχου”
 Αλλά καλές είναι οι φωτογραφίες των Τούρκικων Αρμάτων στα αβαθή αλλά για δείτε και το video όταν προσπάθησαν να περάσουν το ποτάμι κόντεψαν να πνιγούν !
Οι Τούρκοι φρόντισαν νατο εξαφανίσουν αλλά  θα το σηκώσουμε …
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/02/blog-post_3161.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters