Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ 
ΣΤΗΝ EI-END ΧΑΝΙΩΝ 08/01/2014

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: 
ΟΜΑΔΑ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 
chania.png
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ - ΑΝΤ. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

Δόκτωρ Λαμπράκης: Τα στοιχεία που έχουμε είναι από το 1967 και εντεύθεν, αλλά εγώ σας λέω από το 1974 και εντεύθεν. 

Μία μόνο εταιρία έχει διαχειριστεί 3 Ελληνικούς προϋπολογισμούς από τους οποίους ένα τεράστιο ποσοστό κατέληξε στις τσέπες των πολιτικών και δεν υπάρχει ουδής να μην έχει πρόσβαση σε αυτήν την λοβητούρα, επομένως δεν έχουμε σκοπό όπως και πάλι είπα, διότι ο Ελληνισμός δεν εκδικείται ούτε τιμωρεί αποκαθιστά το συναίσθημα της δικαιοσύνης, πρέπει επομένως να είμεθα έτοιμοι να αποκαθηλώσουμε τις ψυχές μας τα αξιακά συστήματα που έχει επιβάλει το καζάρικο κατεστημένο αλλά να έχουμε εντοπίσει εκ των προτέρων να έχουμε οριστικοποιήσει τι ακριβώς οικοδόμημα θέλουμε να κτήσουμε στην θέση του σαθρού κατεστημένου. 

Δεν είναι δυνατόν κανένας εχέφρων άνθρωπος να θέλει να κατακρημνίσει ένα κτήριο χωρίς να έχει σχέδιο πως θα το αντικαταστήσει; Aυτήν λοιπόν την αντικατάσταση του σαθρού κτηρίου πρέπει να την κάνουμε όλοι μαζί. Εμείς θα σας δώσουμε τις αρχές, τι πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνει και εσείς θα αποφασίσετε εάν αυτός είναι ο σωστός τρόπος. Η συμμετοχή των ειδημόνων ιδιαιτέρως είναι σημαντική. 

Θυμάστε ότι ο Σωκράτης έλεγε : "Η γνώμη των πολλών είναι αρεστή για να εκφράσει κρίση την γνώμη των ειδημόνων" με άλλα λόγια δεν θα έβαζε τον Άδωνη Γεωργιάδη να αποφασίσει για την υγεία των Ελλήνων χωρίς να έχει την παραμικρή σχέση με το θέμα υγεία αυτό που βλέπετε το συνοθήλευμα στον κύριο Άδωνη Γεωργιάδη είναι ακριβώς μία εικόνα του σαθρού κατεστημένου, ο κάθε ένας μπορεί να κάνει ότι θέλει με την προϋπόθεση ότι ακολουθεί τις εντολές των αφεντικών. 

Στην ελληνική κοινωνία δεν γίνεται το πράγμα έτσι ο φιλόσοφος φιλοσοφεί, ο ιατρός θεραπεύει ο νομικός νομοθετεί η γνώμη δηλαδή των επαϊόντων, των επαϊόντων, ο επαΐον είναι ο ειδικός, η γνώμη των επαϊόντων είναι εκείνη η οποία προτείνετε και το σύνολο των ανθρώπων αποφασίζει από την γνώμη των ειδικών, όταν η γνώμη των ειδικών εκπροσωπεί το φως και την αλήθεια μέσα το Ελληνικό DNA έχει τα στοιχεία όλα να επιλέξει.


Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Θα μου πείτε διαχρονικά στην εποχή του Σωκράτη αποφάσισαν να καταδικάσουν τον Σωκράτη εάν ενθυμείστε πάρα πολλοί από τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους στρατηγούς και ταγούς κατέληξαν στην εξορία ή καταδικάστηκαν σε θάνατο για πιο λόγο έγινε αυτό ; 

Είναι μία ιδιοσυγκρασία του Ελληνισμού να αποδέχεται ξενόφερτα στοιχεία μέσα στον χώρο του γιατί θα έλεγα έχει μία πνευματική υπεροψία δηλαδή ο Ελληνισμός ανέκανθεν επειδή εγνώριζε την δύναμη του φωτός το οποίον φέρει επέτρεπε και σε αποστατικά στοιχεία να είναι μέσα παραδείγματος χάριν η Αθηναϊκή δημοκρατία κατακριμνήστικε από του Γεφυραίους, επομένως πρέπει να ενθυμίστε ότι δεν αφέθει ποτέ ο Ελληνισμός χωρίς να έχει βαρίδια στα πόδια του, και μη νομίζετε ότι θα είναι εύκολη η εργασία αυτή τη στιγμή να αναλάβει εξολοκλήρου ο Ελληνισμός τις τύχες στα χέρια του θα υπάρχουν πάντα οι αποστάτες. Θα υπάρχουν πάντα εκείνοι οι οποίοι θα προσπαθούν με κάθε τρόπο να επαναφέρουν και να καταργήσουν την ανοδική πορεία του Ελληνισμού, σημασία έχει όμως η συνισταμένη θα πρέπει να είναι ανοδική και με συγκεκριμένο τρόπο. 

Πρέπει από τώρα και στο εξής οι τύχες του Ελληνισμού να διαφεντεύονται μόνον από Έλληνες, μόνον από Έλληνες ! και όταν λέμε Έλληνες αποδεδειγμένα ακολούθους του Ελληνισμού

Ο Ελληνισμός δεν είναι μία αφηρημένη έννοια. Ο Αριστοφάνης καθόρισε τι σημαίνει λόγος, λόγος λέει ο Αριστοφάνης είναι φωνή σημαντική εκ της διανοίας εκπεμπομένη. Αρεταί δε λόγου πέντε. Η πρώτη αρετή είναι Ελληνισμός, η αρετή του λόγου δηλαδή το χαρακτηριστικό της λογικής, της λογικής διεργασίας του ανθρώπου είναι ο Ελληνισμός. 

Θυμάστε ελληνισμός είναι ο σπόρος κατελθόν άνωθεν, αυτή λοιπόν είναι η πρώτη αξία, αν μπορέσουμε και διατηρήσουμε τον Ελληνισμό κατά το μάλλον ήτο σαν πρωταρχική αξία του καινούριου οικοδομήματος που λέγεται Ελλάδα να είστε σίγουροι ότι θα μεγαλουργήσει όλη η ανθρωπότητα. Η ανέλιξης την οποία έχουμε την αποστολή να φέρουμε θα είναι πολύ ευκολότερη εάν το πρώτο χαρακτηριστικό του Ελληνισμού, τα άλλα δε χαρακτηριστικά του λόγου δε για να σας πω είναι η σαφήνεια, είναι η αποσκευή, κλπ. 

Απλώς ήθελα να σας πω ότι ο Ελληνισμός είναι συγκεκριμένο χαρακτηριστικό της κοινωνίας δεν είναι μία αφηρημένη έννοια καθόλου. Είναι, είναι μία συγκεκριμένη που έχει συνισταμένη την αρετήν. Δικαιοσύνη μπορείς να φτιάξεις χωρίς αρετή, μπορείς να πεις όσοι είναι 1,50 μπορούν να σκοτώνουν όσους είναι 1,40, αφού το λέει ο νόμος δικαιοσύνη είναι έτσι; Άμα δεν έχει όμως αρετή αυτό που φτιάχνεις δεν μπορεί να υπάρξει και ελευθερία, δεν πραγματοποιείται ο στόχος της άνωθεν κατελθούσης σποράς.

alt


ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΙΔΙΟΙ

Αντώνης Βαλσαμάκης : και αυτό που λέει ο πρόεδρος γίνεται απόλυτα κατανοητό εάν σκεφτούμε ότι ιδιαίτερα οι ευλογημένοι άνθρωποι οι οποίοι ζούν σε περιοχές της πατρίδας μας όπως είναι η ιδιαιτέρα πατρίδα η δική μας. Εκεί επισκέπτονται τον τόπο μας κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες οι οποίοι δεν είναι Έλληνες, είναι Γερμανοί, είναι Ρώσοι, είναι Αμερικάνοι, είναι Πολωνοί, είναι όλα τα έθνη και όλοι οι λαοί του πλανήτη. Έχετε δει κάποιον συγκεκριμένο που να είναι σαν και εμάς όχι, μην το ψάξετε γιατί θα απογοητευτείτε, απεναντίας όμως βλέπουμε τον Ολλανδό να μοιάζει με τον Γερμανό, τον Ρώσο ξέρω 'γω να έχει κάποια κοινά στοιχεία με τον Πολωνό είτε εμφανισιακά είτε στοιχεία του χαρακτήρα, είτε του DNA. 

Είμαστε μοναδικοί δεν το λέμε αυτό για να διαχωρίσουμε τους εαυτούς μας από τον υπόλοιπο κόσμο, απεναντίας το λέμε για να κατανοήσουμε ότι η διαφορετικότητα αυτή η δική μας, μας έχει τάξει να φυλάμε Θερμοπύλες μας έχει δώσει το έναυσμα να μιλάμε για το ανθρώπινο γένος μας έχει δώσει εντός εισαγωγικών το δικαίωμα να λέμε ότι σε μας έπεσε ο κλήρος να σώσουμε το ανθρώπινο γένος από την λαίλαπα το αντίθετου DNA, δεν μας κάνει καλύτερους, δεν μας κάνει χειρότερους άλλωστε όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι. 

Ιδιοι δεν είμαστε αγαπητοί συμπατριώτες εκεί είναι η διαφορά, αυτό άλλοι το κατανοούν και άλλοι δεν τον κατανοούν και άλλοι του εχθρεύονται. Καλώς οι κακός λοιπόν εμείς έχουμε την διαφορετικότητα, εμείς είμαστε οι φορείς του Ελληνισμού, εμείς πρέπει να είμαστε από δω και πέρα οι φορείς του Ελληνισμού, έχουμε το Ελληνικό DNA, εμείς ήρθαμε από πάνω όπως πολλές φορές έχουμε πει και υπάρχουν αποδειχτικά στοιχεία γι' αυτό τι να κάνουμε αυτοί είμαστε, είμαστε μεν ίσοι δεν είμαστε ίδιοι. Ούτε ήμασταν, ούτε είμαστε, ούτε θα γίνουμε ίδιοι ανεξάρτητα αν μέσω αυτής της βρωμερής έννοιας που λέγεται παγκοσμιοποίηση, διότι περί βρωμερής έννοιας πρόκειται, αυτό που προσπάθησαν να εφαρμόσουν δεν είναι παγκοσμιοποίηση είναι μωσαϊκοποίηση. Εάν λοιπόν καταφέρουμε να φτιάξουμε τον Ελληνισμό ή μάλλον να αναστρέψουμε το τι σήμερα συμβαίνει και να επανέλθουμε στις βασικές αξίες του Ελληνισμού, έχουμε αυτομάτως κερδίσει τον πόλεμο. Όσο υπάρχουν άνθρωποι σήμερα μεταξύ μας, ανάμεσά μας οι οποίοι εύχονται και ευελπιστούν η κατάσταση μεν να αλλάξει αλλά να επανέλθει στην προτεστέρα της κατάσταση δεν μπορούμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. 

tyaneys1.png

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ

Η κατάσταση που επικράτησε στην πατρίδα μας τα τελευταία 35, 40 χρόνια ήταν σχέδιο προμελετημένο και με πάρα πολύ καλή εφαρμογή ήταν το σχέδιο το οποίο μας έκανε να απεμπολήσουμε τον Ελληνισμό μας. Ήταν το σχέδιο που μας μετέτρεψε σε μιμητικά όντα το κάμει ο Γερμανός, ο Αμερικανός, ο Αυστραλός θα το κάνω και 'γω. Μα να κάνεις τι εσύ ; κάτι το οποίο είναι ξένο προς τον Ελληνισμό ; εμείς πάντα είχαμε αξίες, πάντα είχαμε ιδανικά, πάντα η μάνα έλεγε στο γιό στην κόρη γίνε καλός άνθρωπος, γίνε χρήσιμος άνθρωπος, τα τελευταία 40 χρόνια λέγαμε στα παιδιά μας γίνε οικονομολόγος, γίνε γιατρός, γίνε μηχανικός θα έχεις 2 σπίτια 5 αυτοκίνητα θα έχεις ανθρώπους να σε σέβονται θα έχεις όσα χρήματα χρειάζεσαι για να ζεις πλουσιοπάροχα. Δεν είπαμε στα παιδιά μας, γίνε γιατρός να σώσεις τον κόσμο, γίνε γιατρός σαν τον πατριώτη μας τον Σταυριδάκη για όσους τον θυμούνται την δεκαετία του 50 όργωσε την Κρήτη απ' το ένα άκρο στο άλλο για να βοηθήσει αυτούς που πεθαίναν από φυματίωση, γίνε γιατρός σαν τον Λαμπράκη που βρίσκετε στις Ηνωμένες πολιτείες και άλλοι τον αποκαλούν κοσμοκαλόγερο και άλλοι τον αποκαλούν άγιο και άλλοι τον αποκαλούν ευεργέτη, αυτά δεν τα είπαμε, δεν τα είπαμε ποτέ στα παιδιά μας. 

Είπαμε γίνε κάτι που θα έχει επαγγελματική αποκατάσταση τόσο καλή που να περνάς άνετα την ζωή σου και πλουσιοπάροχα, δεν είπαμε ποτέ γίνε χρήσιμος στην κοινωνία είπαμε απεναντίας γίνε ευχάριστος στην κοινωνία στο κοινωνικό σύνολο για να μπορείς να απολαμβάνεις αυτά που θα σου παρέχει το κοινωνικό σύνολο, άραγε λοιπόν πολύ μεγάλη ευθύνη έχουμε εμείς οι ίδιοι έχουμε εμείς οι 2 ας το πούμε σημερινές ενεργές γενεές, εμείς λοιπόν έχουμε την μεγαλύτερη ευθύνη, εμείς πρέπει να φέρουμε και την αλλαγή, την αλλαγή σε αυτό που μας έβαλαν να υποστούμε την βάσανο αυτή του ανθελληνισμού γιατί ουσιαστικά περί αυτού πρόκειται, προσπάθησαν να ανθελληνίσουν το έθνος μας προσπάθησαν να του εμφυτεύσουν ξένες αξίες.


ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA

Δόκτωρ Λαμπράκης : Αυτές είναι κυτταρικές μνήμες Αντώνη, οι κυτταρικές μνήμες παραμένουν που σημαίνει ότι έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα δηλαδή πρέπει να έχουμε μία τόσο σταθερή και αδιάσειστη βάση Ελληνισμού η οποία να είναι πάντα το κριτήριο για το οτιδήποτε. 

Να είναι το κριτήριο εάν περνάει τη λυδία λίθο που λέγεται Ελληνική αξία τότε εφαρμόζεται σε ευρύ πεδίο αλλά να αντιλειφθείτε κάτι, πόσο μεγάλο πρόβλημα έχουμε αυτή τη στιγμή, το πρόβλημα που έχουμε, είναι εάν δημιουργήσουμε μία κοινωνία και έχουμε υποχείριο του πνεύματος την ύλη ενώ ο υπόλοιπος κόσμος έχει υποχείριον της ύλης το πνεύμα καταλαβαίνετε τι πόλεμο θα υποστούμε από τους άλλους λαούς οι οποίοι ακόμη δεν βλέπουν.

Καταλαβαίνετε τι μεγάλο σθένος, ποια δύναμη πρέπει να επιδείξουμε για να γίνουμε παράδειγμα προς μίμηση; Διότι δεν επιβάλλεται ο ελληνισμός, ο ελληνισμός διδάσκεται δεν επιβάλλεται, άρα το πρόβλημα που θα έχουμε κι αν ακόμα εμείς οργανώσουμε και επιβάλουμε μια υγιή κοινωνία χωρίς να εξασφαλίσουμε την ίδια στιγμή την παράλληλη προσπάθεια και ιδιαίτερα των γειτονικών λαών, και ιδιαίτερα εκείνων των λαών οι οποίοι είναι πολύ κοντά στο δικό μας DNA. 

Σας θυμίζω τα ποσοστά και τώρα θα αρχίσετε να συνδέετε τους κρίκους της αλυσίδας γιατί λέγαμε τον περασμένο χρόνο όλο το 2013, μιλάγαμε για Ελληνισμό, μιλάγαμε για γενετικές, μιλάγαμε για ποσοστά γιατί πρέπει να περιχαρακωθεί ο Ελληνισμός από φύλιες δυνάμεις για να μπορέσει κατόπιν να διασπαρεί σε όλη την οικουμένη. 

Από την Ρώμη και κάτω το DNA των Ιταλών είναι 70% Ελληνικό DNA, το 47% του Τουρκικού πληθυσμού έχει Ελληνικό DNA, το ίδιο μπορούμε να πούμε για τους Αλβανούς και βεβαίως μην εκπλήσσεστε, το γεγονός ότι έχουν αλωθεί από το αντίπαλον δέος και έχουν αυτές τις εθνικιστικές τάσεις αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι εν δυνάμη υποστηρικτές του Ελληνισμού, έχουμε λοιπόν τον μεγάλο μα πολύ μεγάλο στόχο πρώτα να δημιουργήσουμε τον δικό μας πυρήνα που λέγεται Ελλάς ακολούθως να προσελκύσουμε τις φίλιες δυνάμεις προς τον ελληνισμό δηλαδή τα συγγενή DNA προς εμάς και κατόπιν να απλωθεί προς τον υπόλοιπο κόσμο. 


ΑΝΑΤΟΛΗ & ΔΥΣΗ

Να ενθυμείστε ότι πάντα το φως έρχεται από ανατολάς προς δυσμάς το ίδιο ακριβώς σημαίνει και η ενεργειακή μετάβαση του ελληνισμού από τον γεωφυσικό μας χώρο προς τον υπόλοιπο χώρο του πολιτισμού. 
Θυμάστε εκείνο το περίφημο ρητό του Καραμανλή «ανήκωμεν εις την Δύσιν» το οποίο βέβαια ούτε καν ήξερε ο άνθρωπος τι εννοούσε, απλώς έτσι του είπανε να λέει, αυτό τι σημαίνει, εάν διαπιστώσετε διαχρονικά οι αξίες των κρατών τα οποία είναι προς Δυσμάς της Ελλάδος δηλαδή μιλάμε για την Ευρώπη και την Αμερική ισχυρίζονται οι ίδιοι ότι είναι βασισμένοι στον Ελληνικό πολιτισμό. 

Οι πολιτισμοί οι οποίοι είναι ανεπτυγμένοι προς την Ανατολή της Ελλάδος, Ανατολικά της Ελλάδος είναι απόλυτα υποταγμένοι στο αντίπαλο DNA, το ιχθυοσαυρικό DNA. Επομένως αυτήν την φορά πρέπει με τον τρόπο που θα διαχειριστούμε σε παγκόσμια κλίμακα τον αγώνα αυτό του επανελληνισμού του πλανήτη, ο τρόπος που θα το χειριστούμε θα πρέπει να συμπεριλάβει και προς τις 2 κατευθύνσεις την προσπάθεια, διότι αναγνωρίζεται η αξία ενός έστω και αντιπάλου όταν καταναλίσκεις τεράστιες ποσότητες ενέργειας. Να πολεμήσεις κάποιον σημαίνει ότι αναγνωρίζεις την αξία που έχει να σε ζημιώσει άρα έχει μεγάλη σημασία όταν προγραμματίζει ο Ελληνισμός στην επέκτασή του να την προγραμματίζει και προς Ανατολάς και προς Δυσμάς. 

Προς Δυσμάς όμως έχουμε την μεγαλύτερη πιθανότητα και την ευκολότερη πρόσβαση να το θυμάστε αυτό, όμως να μην προτρέχουμε έχουμε την πρώτη υποχρέωση. Η υποχρέωσή μας είναι να δημιουργήσουμε τον δικό μας πυρήνα που λέγεται Ελλάδα. 

Τις μέρες τούτες εμείς κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια, τεράστια προσπάθεια την τελική θα έλεγα υπογραφή για την επαναφορά του Ελληνισμού στην τροχιά που πρέπει. Πιστεύω ότι τις επόμενες μερικές εβδομάδες και δεν θέλω να σας δίνω και ημερομηνίες αλλά σύντομα τόσο εγώ όσο και ο Αντώνης και ίσως και τα άλλα μέλη της END θα επισκεφτούμε την Ελλάδα τις επόμενες εβδομάδες γιατί θα ίσως έχουμε κάποιες σημαντικές αλλαγές και θα πρέπει να είμεθα κοντά σας και ελπίζουμε να οριστικοποιηθεί εντέλει η αλλαγή σκηνικού στην Ελλάδα τόσο σε πολιτικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, και βασικά να αντικατασταθούν όλα αυτά από τις αξίες του ελληνισμού. 

Η δική σας προσφορά και συμβολή είναι τόσο απαραίτητη, αυτό που λέμε συνένωση Ελλήνων δεν θέλουμε, δεν ζητήσαμε από κανέναν τίποτα το μόνο που ζητήσαμε είναι ένα ανοιχτό μυαλό να ακούσεις τα αυτιά της ψυχής σου να ανοίξεις τα μάτια της ψυχής σου να στρέψεις προς την αλήθεια και να είσαι σίγουρος ότι η αλήθεια θα σε κυριεύσει γιατί το φως πάντα είναι πολύ πιο δυνατό από το σκοτάδι.


Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΞΗΡΟΥ

Αντώνης Βαλσαμάκης : Δεν ζητήσαμε ποτέ χρήμα, χρόνο ή οποιασδήποτε μορφής εξυπηρέτηση ή συμπαράστασης. Αυτό που πράγματι είναι αλήθεια ζητήσαμε αυτιά ανοιχτά μυαλό καθαρό ούτως ώστε να μπορέσει να διαμορφωθεί η Ελληνική ψυχή. Αυτό ζητήσαμε αυτό το πετύχαμε γιατί πράγματι σε ολόκληρη την Ελλάδα υπάρχουν πυρήνες, υπάρχουν οργανισμοί μικρά κύτταρα, όχι πυρήνες όπως του Ξηρού ο οποίος καταδικάστηκε σε 6 φορές ισόβια και τον αφήσανε ελεύθερο 9 μέρες να πάει σπίτι του. 

Έπρεπε αυτές τις ημέρες να δημιουργηθεί κάποιο θέμα το οποίο θα απασχολεί το 70% του χρόνου των δελτίων ειδήσεων. Το 70% των μέσων μαζικής ενημέρωσης είτε μιλάμε για ραδιόφωνα, είτε για τις εφημερίδες για να βγάλουμε το μυαλό μας, την προσοχή μας να την στρέψουμε κάπου αλλού και όχι σε όλα αυτά που συμβαίνουν. 

Είμαι σίγουρος ότι ελάχιστοι από τους συν-'Ελληνες πήραν χαμπάρι ότι εχτές το βράδι παραλίγο να ξυπνήσουμε σήμερα το πρωί χωρίς κυβέρνηση στην Ελλάδα, αυτό το πήραν ελάχιστοι χαμπάρι, ότι εχθές η συγκυβέρνηση , οι συν-καραγκιοζιλίκι όπως κι' αλλιώς κι αν λέγεται, συγνώμη από τον Καραγκιόζη. Εχθές παραλίγο να διαλυθεί ο κύριος πως τον λένε, ο κύριος Μπουμπούκι, ο κύριος Άδωνης Γεωργιάδης, αυτός ήταν η αιτία με το 25 ευρω που ντε και καλά ήθελε να εφαρμόσει στα νοσοκομεία μόνο και μόνο για να γίνει το αρεστό και καλό παιδί των Τροϊκανών ευελπιστώντας σε κάποιες δάφνες για τις υπηρεσίες που προσφέρει τώρα, στο μέλλον από τους επικυρίαρχους. Αυτό ήταν η αιτία που εχτές το βράδι 12 η ώρα τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος γινότανε το έλα να δεις στο Μαξίμου. Έπρεπε λοιπόν επειδή όλα αυτά και τα φοβόντουσαν και τα περιμένανε να μας στρέψουν την προσοχή μας κάπου αλλού. Επειδή οι Τούρκοι είναι απασχολημένοι αυτές τις μέρες με τα δικά τους προβλήματα και δεν έβγαλαν κάποιο πολεμικό σκάφος στο Αιγαίο, έπρεπε να βρούμε κάτι εσωτερικό.


ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

Δόκτωρ Λαμπράκης : Θα βγάλουνε πολλά αεροπλάνα Αντώνη, εκείνο που μου έκανε εμένα εντύπωση είναι ο κύριος Ευάγγελος Βενιζέλος έδωσε το στίγμα του στην Ευρώπη σαν εναλλακτικός πρωθυπουργός και υπουργός εξωτερικών. Πώς λοιπόν, και με πια ακριβώς δικαιοδοσία ο κύριος λοιπόν Βενιζέλος ονόμασε τον εαυτό του ως εναλλακτικό πρωθυπουργό. Με ποιο θεσμικό πλαίσιο και τι ακριβώς ανταλλαγή έγινε χτες για να καταργηθεί το 25ευρω και για να διατηρηθεί, ακούτε τώρα ότι εάν ο Βενιζέλος πει στο Σαμαρά εγώ φεύγω καταλαβαίνετε πόσο εκβιάσιμος είναι ο πρωθυπουργός αυτή τη στιγμή; Εάν και εφόσον ο Βενιζέλος του πει εγώ αποσύρω την υποστήριξή μου καταλαβαίνετε το ρεζιλίκι που θα συμβεί ενώ η Ελλάδα έχει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ; καταλαβαίνετε λοιπόν το τι εκβιασμός θα πέσει από τώρα και τις επόμενες 90 ημέρες μέχρις ότου φθάσει στο απροχώρητο, που ήδη έχει φθάσει, θα δείτε εξάλλου πως η Άτζελα Μέρκελ, η Δωροθέα Μέρκελ έχει αδειάσει το Σαμαρά τις τελευταίες 48 ώρες.

Αντώνης Βαλσαμάκης: Το 90 ημέρες κρατήστε το!


ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

Δόκτωρ Λαμπράκης: Επειδή δεν θέλω να πιστεύω ότι ασχολούμενος με την Ελληνική κυβέρνηση μιλώ για μικρότητες και πραγματικά πράγματα τα οποία είναι ασήμαντα, διότι ασήμαντοι είναι τόσο οι πολιτικοί όσο και η κυβέρνηση δεν εκπροσωπούν κανένα από τους Έλληνες και προκαλώ οποιονδήποτε θέλει. Προκαλώ τον κύριο Σαμαρά αν νομίζει ότι είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων γιατί δεν τους ρωτάει.

Αντώνης Βαλσαμάκης : Γιατρέ μου εάν ήταν πρωθυπουργός συγνώμη απλοϊκή σκέψη και ζητώ απάντηση από όσους μας ακούν, εάν ήταν πραγματικός πρωθυπουργός, εάν ήταν πρωθυπουργός των Ελλήνων έχοντας μέσα στο ταμείο της Ελληνικής δημοκρατίας 600 δις τα οποία λύνουν το πρόβλημα του χρέους της Ελλάδος προς το εξωτερικό, το χρέος των Ελλήνων πολιτών, δεν θα είχε φωνάξει τον Σώρρα και εμάς να μας πει δώστε μου βρε αδερφέ τους κωδικούς να εκταμιεύσω τα χρήματα για να σώσω την Ελλάδα. Άραγε για πιο πρωθυπουργό μιλάμε τώρα;

pol.png


250 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΑΖΑΡΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ

Δόκτωρ Λαμπράκης : Εγώ θα σας πω κάτι, μία λύση παιδιά ανεξάρτητα από την προσφορά της ΕΙ-END και του Σώρρα ξέρετε ότι το ελληνικό χρέος το 60% με 70% είναι εγγυοδοσία για τις τράπεζες που είναι ιδιωτικοί οργανισμοί. 

250 δις λοιπόν χρωστούν οι τράπεζες στον Ελληνικό λαό τόσα έχουν πάρει την τελευταία εξαετία για να συντηρήσουν λέει αυτό που ονομάζουν οι τραπεζίτες ρευστότητα. Αυτή η ρευστότητα ξέρετε τι είναι; Επειδή οι Καζάροι τραπεζίτες δεν μπορούν να πάρουν λεφτά από τα παγκόσμια καταπιστεύματα, γιατί δεν το έχουν το δικαίωμα και αυτοί πρέπει να πάνε σύμφωνα με τους όρους σύμφωνα με την διατεταγμένη θα έλεγα νομοθεσία από τα Ηνωμένα Έθνη, αυτό που κάναμε με τους δήμους δηλαδή. Επειδή λοιπόν δεν μπορούν οι ίδιοι να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα χρήματα αναγκάζουν τους λαούς να δανείζονται και να εγγυόνται αυτά τα χρέη και το ονομάζουν "ρευστότητα των τραπεζών"! 

Εάν αύριο υπήρχε ένας Έλλην πρωθυπουργός που να απαιτούσε από αυτές τις ιδιωτικές εταιρίες που λέγονται τράπεζες να επιστρέψουν τα 235 δις που χρωστάνε, να ανταλλάξουν τα 79 δις που χρωστάει ο Ελληνικός λαός σε εταιρίες ιδιωτικές και τράπεζες και να μείνει και υπόλοιπο 150 δις για ανάπτυξη την οποία θα έπρεπε να καταβάλουν οι τραπεζίτες, οι Rothschild, ο Openheimer, ο Shif, οι Solomon Brothers, η GB Morgan,κλπ. 

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τώρα ότι χωρίς καν να ακουμπήσει κανένας τα λεφτά του Σώρρα, να ακουμπήσει την προσπάθεια της ΕΙ-END, το μόνο που χρειαζόταν να ήταν Έλλην και να έλεγε: «αγαπητές μου τράπεζες είστε ιδιωτικές εταιρίες σας εδάνισα, ο λαός σας εδάνισε 235 δις από τα δικά του ταμεία". Αυτά τα 235 δις δεν τα πήραμε δανικά από κάποιον τα πήραμε από τα ταμεία που ανήκουν στους Έλληνες, "Σας εδάνισε λοιπόν αγαπητοί μου κύριοι και τώρα δεν πρέπει να μας επιστρέψετε τα δανικά; δεν μπορείτε; τότε να μας δώσετε τα δικά σας περιουσιακά στοιχεία δηλαδή τις τράπεζες. Όλα τα δάνεια τα οποία έχετε, όλα τα assets τα οποία έχετε είναι δικά μας, γιατί δεν μπορείτε να μας γυρίσετε τα δανικά που σας δώσαμε," να αποπληρώσει το ελληνικό χρέος, να αποπληρώσει το ιδιωτικό χρέος των Ελλήνων και να έχει και χρήματα για ανάπτυξη. 

Προϋπόθεσις όλου αυτού του σχεδίου είναι να υπάρχει ένας Έλληνας πρωθυπουργός αυτή είναι η προϋπόθεσις.


Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ

Αντώνης Βαλσαμάκης : Όλα αυτά είναι αποδεικτικά στοιχεία τα οποία φαντάζομαι ότι και εσείς όλοι οι συν-Έλληνες έχετε σκεφτεί από μόνοι σας είναι λοιπόν αποδεικτικά στοιχεία για το ότι ούτε Έλληνες είναι, ούτε πρωθυπουργός είναι, ούτε υπουργός οικονομικών είναι. 

Είναι οσφιοκάμπτες είναι άνθρωποι οι οποίοι απλά εκτελούν τις εντολές που παίρνουν από τα αφεντικά τους θέλω στο σημείο αυτό να σας πω και κάτι άλλο το οποίο τριγυρνάει στην γλώσσα μου εάν δεν το πω μπορώ να σκάσω όπως λέμε. 

Έχετε υπόψιν σας ότι ένας επιπρόσθετος λόγος που οι Rothschild's δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση εκεί που πρέπει ούτως ώστε να παίρνουν τις χρηματοδοτήσεις και να επενδύουν στα δικά τους μαγαζιά είναι και ένας άλλος πολύ σοβαρός λόγος. Ένας λόγος τον οποίο εγώ τον άκουσα με τα δικά μου αυτιά, τον είδα τον άνθρωπο που το έλεγε με τα δικά μου μάτια δεν μου το είπανε, δεν μου το μεταφέρανε, δεν είναι πληροφορία. Τα 4/5 της οικονομικής ισχύος του πλανήτη σήμερα από το 2012 το Σεπτέμβριο, βρίσκονται σε Ελληνικά χέρια. 

Αναλύστε το και θα καταλάβετε γιατί όλος αυτός ο πόλεμος ενάντια στην Ελλάδα και στο Ελληνικό μας έθνος, κλείστε τα μάτια σας ακούστε αυτό που σας είπα. Επεξεργαστείτε το και τότε θα μείνετε έκπληκτοι πως δεν έχουμε δει ακόμη και χειρότερα. Καταλαβαίνετε ότι είμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο αυτό που ο πρόεδρος είπε προηγουμένως ότι σε μερικές εβδομάδες θα ανακοινώσουμε πράγματα τα οποία θα σας εκπλήξουν ονόματα ποσά καταστάσεις οι οποίες χρονολογούνται 40 χρόνια πίσω. 

Μην ξεχάσετε αυτό που με περίσσια αγάπη προς τους συμπατριώτες μου είπα «έχε τα πόδια σου ζεστά την κεφαλή σου κρύα το στόμαχό σου αδειανό μην πάθεις εγκεφαλικό» απ' αυτά που θα ακούσεις και θα μάθεις. 

Είναι πλέον καιρός να δώσουμε ονοματεπώνυμο στους εχθρούς μας, να λέμε με ονοματεπώνυμο αυτούς οι οποίοι μας έβλαψαν κατά συρροήν είναι καιρός να δούμε το θηρίο του εχθρού. Πρόσωπο με πρόσωπο όπως λένε οι Αμερικάνοι. Αυτό που είπε προηγουμένως ο πρόεδρος "4 βδομάδες 8 βδομάδες" έδωσε κάποια σηματοδότηση χρονική πρέπει να είμαστε καθόλα έτοιμοι οι μάχες κερδήθηκαν. 

Η τελευταία μάχη που θα κρίνει τον πόλεμο έρχεται, είναι μπροστά πρέπει να είμαστε έτοιμοι μην είμαστε πώς να σας πω, ανυποψίαστοι, μη φανταστούμε ότι όλο αυτό που έχει ξεκινήσει εδώ και 3 - 4 χρόνια θα κρατήσει για πολύ ακόμη, είμαστε στο σημείο που πρέπει να αναστηθούμε και να δημιουργήσουμε την αναστροφή να δημιουργήσουμε την αλλαγή να ξαναγίνουμε αυτό που ήμασταν. Αυτό εξαρτάται από μας. Από όλους τους Έλληνες είναι δικό μας καθήκον, δική μας υποχρέωση να το φέρουμε εις πέρας ανάμεσά μας σε ολόκληρη την Ελλάδα και ας μου επιτραπεί η εξαίρεση στον ιδιαίτερό μου τόπο στα Χανιά υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι. Άνθρωποι οι οποίοι ψυχή τε και σώματι είναι αφιερωμένοι σε αυτό το σκοπό δεν έχουν τίποτα άλλο στο μυαλό τους εκτός από την ημέρα της απελευθέρωσης, σας πληροφορώ ότι όπου να'ναι θα σημάνουν οι καμπάνες. 

Είμαστε πάρα πολύ κοντά στην τελική νίκη, είμαστε κοντά στην τελική έκβαση του πολέμου που λέγεται Ελληνισμός ενάντια στο αντίθετο DNA. Ήρθε το χρονικό όριο που θα φανούνε προς τα έξω είναι πράγματα τα οποία γνωρίζουμε είναι πράγματα τα οποία διαπραγματευόμαστε επί σειρά ετών. Είναι πράγματα για τα οποία δώσαμε μεγάλες μάχες. Δώσαμε μάχες που εάν θα μπορούσε κάποιος όλα αυτά να τα γυρίσει σε ταινία θα έσπαγε κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Είναι πράγματα τα οποία άλλα λέγονται και άλλα δεν λέγονται. Τα περισσότερα εξ'αυτών δεν λέγονται για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά είναι πράγματα τα οποία έχουν καθορίσει από τον Δεκέμβριο του 2012 την εξέλιξη των πραγμάτων. 

alt


Ο ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Σας έχει πει ο πρόεδρος κατ' επανάληψη ότι ήταν έτοιμος να αναλάβει την παγκόσμια διακυβέρνηση από τον Δεκέμβριο του 2012 o Rockerfeller το ξέρετε. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι ήταν αυτό που καθυστέρησε επί 1 και πλέον χρόνο αυτό το οποίο είχαν προγραμματίσει; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί δημιουργήθησαν όλα αυτά τα προβλήματα τόσο σε κεντρικές τράπεζες τον τελευταίο καιρό όσο και σε πολλούς άλλους δικούς τους οργανισμούς. 

Εάν αναρωτηθείτε που είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι είσαστε ενήμεροι για το τι ακριβώς γίνεται παγκόσμια θα καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα ότι σε όλο αυτό που συμβαίνει παγκόσμια έχετε και εσείς συμμετοχή έχετε βάλει και εσείς μια μικρή ψηφίδα σε όλο αυτό το ψηφιδωτό. 

Αυτό που εγώ θέλω να σας παρακαλέσω, να σας παροτρύνω, μην το βάλετε κάτω ούτε για 1 δευτερόλεπτο συνεχίστε με την πίστη με τον αγώνα που μέχρι σήμερα δίνετε, σας πληροφορώ ότι αυτό τρομάζει τους αντιπάλους το να συνενωθούμε το να συστοχεύσουμε στον ίδιο στόχο όχι απλώς τους τρομάζει, τους πανικοβάλει, τους τρέπει σε φυγή, τους αναγκάζει να κρύβονται στις τρύπες που κρύβονταν μέχρι πρόσφατα. Είναι το μεγαλύτερο όπλο που έχουμε στα χέρια μας, σε αντίθεση βέβαια με το εάν εμείς τρομάξουμε, εάν η Ελληνίδα και ο Έλληνας τρομάξει από όλα αυτά που του συμβαίνουν, αυτή είναι η χαρά τους αυτή είναι η τροφή τους. 

Καταλαβαίνετε λοιπόν πως αυτός είναι ένας τελείως ιδιόμορφος πόλεμος, είναι ένας πόλεμος ο οποίος δεν ξεκίνησε τώρα. Τώρα φανήκαν τα αποτελέσματα αυτού του πολέμου. Σας πληροφορώ λοιπόν ότι είμαστε στην τελική έκβαση, θα ακούσετε και θα πληροφορηθείτε πράγματα τις τελευταίες, τις προσεχείς εβδομάδες που δεν τα είχατε ποτέ διανοηθεί, δεν τα είχατε ποτέ φανταστεί. Βέβαια όλο αυτό, όλη αυτή η προσπάθεια, όλες αυτές οι μάχες που κερδήθηκαν είχαν απώλειες, οι απώλειες ήταν γαλόνια στις επωμίδες μας ήταν ένα χτύπημα καλοπροαίρετο στην πλάτη μας από όλους τους Έλληνες από όλα τα μέλη του ανθρώπινου γένους. Είναι πράγματα τα οποία δεν επιλέξαμε να τα κάνουμε, τα κάναμε γιατί έπρεπε να τα κάνουμε τα κάναμε γιατί έτσι γίνεται, κάποιοι είναι μπροστά, κάποιοι είναι μπροστάρηδες και από πίσω ακολουθούν όλοι οι άλλοι με τον μπέτι τους προτεταμένο ούτως ώστε να υπερασπιστούνε αυτά που έχουμε μάθει να λέμε ιερά. 


ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΕΣΑΝΕ - ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

Ιερό λοιπόν είναι ο Ελληνισμός, ιερό λοιπόν είναι οι αξίες του ελληνισμού, ιερό είναι να διατηρηθεί το έθνος μας, αυτά σας πληροφορώ ότι κατά 99,9% τα έχουμε όλοι μαζί πετύχει, αυτό που απομένει είναι η τελική μάχη. Σ' αυτή λοιπόν, σας κοιτώ κατάματα και σας λέω ότι οι νικητές θα είμαστε εμείς, δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, οι υπογραφές πέσανε, η Ελλάδα θα επανέλθει εκεί που ήτανε, η Ελλάδα θα ξαναγίνει κυρίαρχο ανεξάρτητο κράτος. Είναι θέμα της τελικής μάχης αυτήν θα την πετύχουμε εάν εμπεδώσουμε ότι ελληνισμός σημαίνει ελευθερία. Γεννηθήκαμε με αυτό το δικαίωμα, δικαιοσύνη μία δικαιοσύνη που θα αφορά όλους μας και θα εμπεριέχει την αρετή και όχι την αυθαιρεσία, παιδεία μία παιδεία πραγματική που θα σέβεται και θα διδάσκει και θα μεταλαμπαδεύει τις Ελληνικές αξίες και όχι αυτό που μας έχουν σερβίρει τα τελευταία 40 χρόνια. Αυτές λοιπόν είναι οι αξίες μας και αυτός είναι ο στόχος μας, είναι ελληνικές αξίες, οι αξίες του ελληνισμού και επαναλαμβάνω γεννηθήκαμε με αυτό το δικαίωμα.

Δικαιοσύνη η οποία δεν θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα κάποιον συμφερόντων, δικαιοσύνη που θα προϋποθέτει αρετή και παιδεία, παιδεία ελληνική όχι μόρφωση, μόρφωση μόνη της είναι κάτι άνευ περιεχομένου, άνευ αξίας. Παιδεία το μέτρο, το μέτρο ξέρω τι θέλω κατέχω ήντα μπορώ. 

Αυτό το μέτρο μη το ξεχνάμε αγαπητοί συν-Έλληνες αυτό είναι το μέτρο της παιδείας να ξέρουμε το τι θέλουμε το τι μπορούμε το τι πρέπει το τι δεν πρέπει και υπάρχει και μία παροιμία την οποία θέλω να σας την πω. Θέλω κυρίως να την αφιερώσω στους οσφιοκάμπτες σ΄ αυτά τα ξενόδουλα όντα, τους εθνοπροδότες, τους ενδιάμεσους, που εφαρμόζουν τα σχέδια αυτών που εφαρμόζουν:

"Γάιδαρος είναι ο γάιδαρος αν εφορεί και σέλα καλλιά είναι που έχει και φορεί και έχει και στην κασέλα". 

Αυτοί λοιπόν γεννηθήκαν και οι αποστολή τους σ' αυτόν τον κόσμο ήταν να γίνουν εθνοπροδότες τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Ας μην τους λαμβάνουμε υπόψιν μας, αφήστε τους να προσπαθούν μέσα στην άγνοιά τους να λέει μια λέξη αλλά δεν την δεν ακούω καθαρά τον Ελληνισμό ούτως ώστε να βασιλεύουν εμείς στο στόχο μας. 

Εμείς στο σκοπό μας μην απομακρυνθούμε από τους στόχους μας ο στόχος μας είναι συγκεκριμένος η χώρα μας, μας ανήκει, ανήκει σε όλους τους Έλληνες και δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να καταντήσει όπως αυτοί έχουν σχεδιάσει ψηλά το κεφάλι. 


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ

Το ηθικό μας πρέπει να είναι ακμαιότατο και πάνω από όλα μην αφήνουμε ανθρώπους, συν-Έλληνες γείτονες, συναδέλφους, συγγενείς, ανενημέρωτους, μην τους αφήνουμε στο σκοτάδι που τους έχουν επιβάλει. 

Προσπαθείστε όσο μπορείτε στο μέτρο των δυνατοτήτων σας να ενημερώσετε όποιον μιλάει ελληνικά, όποιον συναναστρέφεται μαζί σας, προσπαθείστε να τον ενημερώσετε, προσπαθείστε να τους μεταδώσετε ότι ο εχθρός είναι συγκεκριμένος το σχέδιο συγκεκριμένο και το αποτέλεσμα θέλουν να είναι ο αφανισμός του ελληνικού έθνους. 

Γι' αυτό λοιπόν μια χούφτα κουζουλοί το ξεκινήσανε για να το ανατρέψουν τώρα γίναμε ένα μεγάλο ποτάμι είμαστε πολλοί, είμαστε χιλιάδες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τώρα λοιπόν τα πράγματα γι' αυτούς δυσκολέψανε τα πράγματα γι' αυτούς είναι χειρότερα. 

Θέλω αυτό να το πιστεύετε ότι 99,9% έχουμε πετύχει το σκοπό μας, η τελική μάχη είναι που θα κρίνει όλο τον πόλεμο. Επειδή όμως είναι καταδικασμένο το Ελληνικό έθνος να κερδίσει, γι' αυτό εμείς πρέπει να είμαστε συνενωμένοι

Για να είμαστε συνενωμένοι ως συν-Έλληνες θα πρέπει να έχουμε την ενημέρωση και το στόχο, το στόχο και την ενημέρωση. Δεν πρέπει να αφήσουμε άλλους συν-Έλληνες να είναι βυθισμένοι στην άγνοια να μας λένε: «Εγώ δεν την έχω ακούσει αυτήν την περίπτωση», αυτό δεν επιτρέπετε πλέον σήμερα. 

Πρέπει όλοι να είναι ενημερωμένοι, να ξέρουν τον στόχο και να βάλλουν με την προσπάθειά τους και αυτοί μία ψηφίδα σε όλη αυτή την προσπάθεια. Οι υπογραφές στα έντυπα της αποδοχής εξακολουθούν και είναι σημαντικές μην ξεχνάτε αυτό είναι δημοψήφισμα. Το να προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε κάποιους δημοτικούς συμβούλους στην συνέχεια να δώσουμε την εξουσιοδότηση στον δήμαρχο και ο δήμαρχος να υπογράψει με τον Αρτέμη Σώρρα ούτως ώστε να δημιουργηθούν έργα στους κατά τόπους δήμους, τα οποία έργα θα αντιμετωπίσουν την ανεργία την ανέχεια. Την τοπική αυτή τραγωδία που ζούνε όλα τα μέρη της Ελλάδος σήμερα είναι πάρα πολύ σημαντικά έχουν και αυτά την συμβολή τους σε όλον αυτό τον αγώνα και μάλιστα καθοριστική συμβολή. 

Αυτά είχα να σας πω αυτά πιστεύω, μ' αυτά κοιμάμαι και ξυπνώ χρόνια τώρα. Μου βάλανε και μένα γαλόνια στις επωμίδες μου, όπως βάλανε σε όλους εμάς που το ξεκινήσαμε, αυτή είναι η τιμή μας, αυτή είναι η χαρά μας. Εμείς είμαστε εδώ είμαστε στόχοι γι' αυτούς αλλά είμαστε Έλληνες. 

Δεν πτοούμεθα και δεν θα σταματήσουμε αυτό που κάνουμε. 

Στο σημείο αυτό θέλω να σας ευχαριστήσω ιδιαιτέρως για όλη την προσπάθεια που κάνατε σαν END Χανίων την περασμένη Κυριακή στον Αποκώρονα, θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς δεν λέω ονόματα για να μην ξεχάσω κάποιον και θα ήθελα εάν σας είναι εύκολο όσοι παραβρεθήκατε εκεί, όσοι ήσασταν στον Αποκώρονα τις δικές σας τις προσωπικές εντυπώσεις. 


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ 
ΣΤΗΝ EI-END ΧΑΝΙΩΝ 08/01/2014

mnemosyne.jpgΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: 
ΟΜΑΔΑ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 


maxh1.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters