xwrio-vouliazei.jpg
Απολαύστε δήμαρχο που έχει η Αρχαία Ολυμπία στο βίντεο που ακολουθεί!!! Το μεγαλύτερο brandname στον πλανήτη και δυστυχώς... πουλά παντόφλες !!! Κι αυτός ο... "να 'με"... "να 'με" όχι μόνο δεν έχει φέρει στο Δ.Σ. του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας το θέμα των προγραμμάτων ανθρωπιστικών και αναπτυξιακών έργων του Αρτέμη Σώρρα, αν και έχει ενημερωθεί εμπεριστατωμένα και έχοντας πάρει στα χέρια του όλα τα αποδεικτικά στοιχεία και έγγραφα, από τον Οκτώβριο του 2012, αλλά έχει και το θράσος να λοιδορεί ξεδιάντροπα και να ειρωνεύεται τον Αρτέμη Σώρρα !!!
Ωρέ δήμαρχε νομίζεις ότι με το να αποποιείσαι των ευθυνών σου ρίχνοντας το μπαλάκι σε... υπηρεσίες; Εσύ είσαι ο άρχων του Δήμου... δήμαρχε !!! Το γνωρίζεις; Άρχεις ανθρώπων και όχι ζώων... δήμαρχε !!! Ο Δήμος είναι αναγνωρισμένη κρατική οντότητα κι εσύ αρχηγός κράτους... δήμαρχε !!! Και μάλιστα του πρώτου ονόματος παγκοσμίως... δήμαρχε !!! Αν δεν το κατάλαβες... έρχεται ρόπαλο !!!
Για πες μας και για την συμφωνία που είχες κάνει κι εσύ με τον άφραγκο... Τόνι Μπλερ, όπως κι ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων !!! Για πες !!! Που μας είπες ότι σας ζητούσαν και κάτι ψιλά για τα... μεταφορικά τους !!!
Και για εκείνο που ρώτησες... δημαρχάκο κι εσύ, κατά την ενημέρωσή σου για τα προγράμματα !!! Για το αν εσύ θα βγάλεις... "κάνα φράγκο" για πάρτη σου !!! Εν τω μεταξύ μην ξεχνάς, πρέπει να απαντήσεις μαζί και οι δημοτικοί σύμβουλοι στους δημότες σας, τι κάνατε για την προσφορά !!! 






 http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/02/h-kaykania-boyliazei-kai-o-dhmarhos-a-olympias-adiaforei-gia-thn.html