Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013

Ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι του Φουρλά με τηλεθεατή όταν άκουσε για ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ 600 δις «Αν θέλετε ξαναγράψτε στο Facebook και βρίστε με» (Βίντεο) -

 
Έξω φρενών έγινε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Έχεις Μέσον», Λουκάς Φουρλάς, με τηλεθεατή, ο οποίος βγήκε στον αέρα για να μιλήσει για την ευκαιρία που προσφέρει ο Αρτέμης Σώρρας, ο άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι διαθέτει δις. ευρώ για να εξοφλήσει το δημόσιο χρέος της Κύπρου και της Ελλάδας. Ο Παρουσιαστής, εκνευρίστηκε όταν ο τηλεθεατής επιχείρησε να κατηγορήσει τους δημοσιογράφους ότι αποκρύπτουν την αλήθεια και κάλεσε τον τηλεθεατή να μεταφέρει στον κύριο Σώρρα, ότι η καρέκλα της εκπομπής είναι στη διάθεση του, για να έρθει να βοηθήσει τον κόσμο που πεινάει.

Δεν κρατήθηκε ο παρουσιαστής, όταν ο τηλεθεατής, στην άλλη πλευρά της γραμμής, κατηγόρησε τα ΜΜΕ, ότι αποκρύπτουν την αλήθεια για τον Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος, όπως ισχυρίστηκε έχει καταθέσει στο όνομα της Κυπριακής Δημοκρατίας, 49,5 δις. δολάρια, στην τράπεζα του Μόντρεαλ, τα οποία δεν επιθυμεί να χρησιμοποιήσει η Κυβέρνηση.

Οι ισχυρισμοί του κυρίου Σώρρα, απασχόλησαν έντονα πριν από μερικούς μήνες τα κυπριακά και ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία προκάλεσαν ουκ ολίγες φορές τον φερόμενο ως δισεκατομμυριούχο- φιλέλληνα να ενεργήσει εάν, διαθέτει τα κεφάλαια και να σώσει το ελληνικό έθνος από το χρέος.

Ο Λουκάς Φουρλάς, εξοργισμένος από την επαναφορά του θέματος, από ένα τηλεθεατή, υποστηρικτή του κυρίου Σώρρα, του υπέδειξε να προσέχει τι λέει, καθώς όταν ο κόσμος πεινάει, όπως του ανέφερε εγκληματούμε, αν τον κοροϊδεύουμε.

Το βιολί του όμως ο τηλεθεατής, ο οποίος επέμεινε ότι, η Κυπριακή Δημοκρατία, είναι αυτή που έχει πρόσβαση στα χρήματα που κατέθεσε ο κύριος Σώρρας σε τράπεζα του Μόντρεαλ, ενώ στην ερώτηση του παρουσιαστή, γιατί δεν παίρνει ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας, 100 χιλιάδες δολάρια από αυτά όλα τα δισεκατομμύρια και να έρθει να τα μοιράσουν αν θέλει μέσα από την εκπομπή στον κόσμο που πεινάει, ο τηλεθεατής απάντησε, ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, καθώς χρειάζεται την έγκριση της Κυπριακής Δημοκρατίας για να πάρει τα χρήματα που τις έδωσε!

Ο Λουκάς δεν δέχθηκε να ακούσει περισσότερα, και έκλεισε το τηλέφωνο στον τηλεθεατή καταλήγοντας «Αν θέλετε ξαναγράψτε στο Facebook και κατηγορήστε με και βρίστε με, όπως κάνετε όποτε ανακοινωθεί αυτή η κουβέντα, γιατί τολμώ να πω ότι όταν πεινάει ο κόσμος δεν πρέπει να εγκληματούμε εις βάρος του. Εδώ είναι η καρέκλα, όποιος θέλει να βοηθήσει να έρθει να κάτσει, όχι 600 δις. 50 χιλιάδες δολάρια, δεν έχει ένας άνθρωπος που έχει 600 δις;»

http://www.tothemaonline.com/lifestyle/anevike-to-aima-sto-kefali-tou-fourla
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters