Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ο Τσουκαλάς του ΣΥΡΙΖΑ πήρε εφάπαξ ένα εκατομμύριο ευρώ ως συνδικαλιστής!

Πλουσιότερος κατά ένα εκατομμύριο ευρώ έγινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς την περίοδο 2010-2011 αφού όπως φαίνεται από το πόθεν έσχες που κατέθεσε ο ίδιος στη Βουλή έλαβε αυτά τα χρήματα ως αποζημίωση συνταξιοδότησης (εφάπαξ).

Στο πόθεν έσχες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται στις σελίδες 10 -11 πως ο κ.Τσουκαλάς έλαβε 350.000 ευρώ και 650.000 ευρώ αντίστοιχα ως εφάπαξ από την εποχή που ήταν συνδικαλιστής και πρόεδρος της ΟΤΟΕ.





http://gr.news.yahoo.com
το είδα 


Επίσης ,


Μεγάλα χαρτοφυλάκια λοιπόν σε εταιρείες, όπως η JP Morgan και η Black Rock,
κατέχουν δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ,
οι Ευκλείδης Τσακαλώτος
και
Γιώργος Σταθάκης,
όπως προκύπτει από τις δηλώσεις πόθεν έσχες.



Ειδικότερα ο
Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει χαρτοφυλάκιο που πλησιάζει τις 500.000 ευρώ με ένα μεγάλο μέρος να έχει επενδυθεί, σύμφωνα με τον Σκάι, στην JP Morgan και την Black Rock.




Εξίσου μεγάλο χαρτοφυλάκιο σε αμοιβαία κεφάλαια δηλώνει ο έτερος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος έχει επενδύσει συνολικά 426.000 ευρώ στις ίδιες, αλλά και άλλες αντίστοιχες εταιρείες.


Ο Τσακαλώτος είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, και έχει διδάξει στο πανεπιστήμιο του Kent και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Από το 2010 είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Οικονομικό τμήμα της σχολής ΝΟΠΕ. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα έχουν να κάνουν με την μακροοικονομική, την πολιτική οικονομία και τη φιλοσοφία της οικονομικής επιστήμης. Το τελευταίο βιβλίο του ήταν το Αξίες και Αξία της Αριστεράς, εκδόσεις Κριτική, 2005.
Είναι μέλος της ΚΠΕ του Συνασπισμού και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Αρθρογραφεί στην Αυγή, στην Εποχή και στην Ελευθεροτυπία.


Όσο για τον Σταθάκη τα τελευταία δημοσιεύματα ενέπλεκαν το ονομά του σε ατασθαλίες εκατομμυρίων, από το 1996 εώς το 2004, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Ο ίδιος δήλωσε ότι οι συγκεκριμένες κατηγορίες έχουν εκπέσει.
Ο Γιώργος Σταθάκης, παλιό στέλεχος της αριστεράς προερχόμενο από το ΚΚΕ εσωτερικού, καθηγητής της πολιτικής οικονομίας στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης, έχει γίνει γνωστός τώρα τελευταία ως ένα από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που εξηγούν και αναλύουν την οικονομική του πολιτική.

πήγη


 
 
 
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2013/12/blog-post_2303.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters