Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Η απάτη ΔΝΤ και τραπεζών - Ξυπνήστε όσο είναι καιρός


Αν και αρκετά μεγάλο σε διάρκεια (4 ώρες), αυτό το ντοκιμαντέρ είναι κάτι που αξίζει να δείτε. Μια συλλογή πληροφοριών, αποσπασμάτων, σεμιναρίων και ερευνών για το τραπεζικό σύστημα και την μεγάλη απάτη του χρέους που αναγκαζόμαστε να πληρώσουμε. Είναι πολύ καλά δομημένο και σίγουρα θα σας κρατήσει το ενδιαφέρον παρά την μεγάλη διάρκειά του.




ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ: Η απάτη ΔΝΤ και τραπεζών - Ξυπνήστε όσο είναι καιρός ...



“Πρόκειται, σκέφτηκα,για κατάσταση πολέμου ανάμεσα σ’ έμενα και τα κοινωνικά επινοήματα. Πολύ καλά. Τι μπορώ να κάνω ενάντια στα κοινωνικά επινοήματα;Αγωνίζομαι μόνος μου, για να μην μπορώ με κανέναν τρόπο να συμβάλω στη δημιουργία οιασδήποτε τυραννίας. Πώς μπορώ να συμβάλω, αγωνιζόμενος μόνος μου, στην προετοιμασία της κοινωνικής επανάστασης, στην προετοιμασία της ανθρωπότητας για μια ελεύθερη κοινωνία; Πρέπει να επιλέξω μία απο τις δύο μεθόδους που υπάρχουν, εκτός βέβαια κι αν μπορώ να χρησιμοποιήσω και τις δύο. Οι δύο αυτές μέθοδοι είναι η έμμεση δράση, δηλαδή η προπαγάνδα, και η κάθε μορφή άμεσης δράση.”




https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTq-FnGSuMrCMDWGC7K6hqaebS1EsaHeyDuQO0Y5-no9Y_XQEZDjw

Η λευκή ψήφος και η αποχή βοηθάει το υπάρχον πολιτικό σύστημα και δεν το τιμωρεί !!!

Ενωθείτε ενωθείτε ενωθείτε, τα υπόλοιπα είναι εύκολα !!!



Πηγή : http://amethystosbooks.blogspot.com/2013/03/blog-post_13.html

http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/03/blog-post_650.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters