Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Για ένα να είστε σίγουροι . Η ώρα που θα τιμωρηθείτε για όσα κάνετε στον κοσμάκη έφτασε ! - ΕΝΑ '' ΚΡΑΤΟΣ '' AΠΑΝΘΡΩΠΟ


Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης
Ο Μάρτης μας χαιρετά βιαστικός, η «άνοιξη» μπαίνει για τα καλά, θεωρητικά βέβαια, γιατί στη χώρα του ΠΟΤΕ, για τα επόμενα χρόνια δεν πρόκειται να δει ο κοσμάκης «άνοιξη»...

Και ενώ το χάος σε όλα συνεχίζεται κανονικά, ενώ δεν ξέρουμε από πού και πώς να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να ανταποκριθούμε στα «δώσε και πλήρωνε» της υποτιθεμένης κυβέρνησης μας, ήρθε και το πατατράκ της Κύπρου, και έδεσε το γλυκό.

Κατά τους πολιτικούς μας, και ειδικά τους συμμετέχοντες στον «συνεταιρισμό» (Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) έχουμε πετυχει πολλά, και έχουμε μπει σε μια πορεία «ανάκαμψης» (δε θυμάμαι ποιος γελοίος το είπε αυτό, και τον χαρακτηρίζω έτσι γιατί δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, με τον κοσμάκη) και πολλά άλλα.

Έγραψα και σε προηγούμενα άρθρα για τα ΘΑ, για τα μεγαλόπνοα σχέδια που αφορούν τα άτομα με αναπηρία, για τις «δεσμεύσεις» και τα «πειράματα» των αρμοδίων, και για την «ευαισθησία» τους (που τύφλα να χει μπροστά της η απανθρωπιά και αναισθησία) απέναντι στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Ακόμα να ξεκαθαρίσει το τοπίο για το τι θα γίνει με τις αναπηρικές συντάξεις των ατόμων που περιμένουν να περάσουν επιτροπές στα ΚΕΠΑ και έχουν κοπεί μέχρι να γίνει η αξιολόγηση τους.

Μείναμε από τον Φλεβάρη στις «εξαγγελίες».

Καμία απάντηση, καμία ενημέρωση, και η αγωνία του κόσμου μεγαλώνει.

Χιλιάδες περιμένουν, ακούν τα ΘΑ, όλες τις ψευτιές, και πεινούν.

Η αναισθησία των «αρμόδιων» σε όλο της το μεγαλείο.

Πάμε και σε μια αναφορά στην ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ τους.

Μια είδηση (από τις πολλές) την οποία φρόντισαν όλα τα «μεγάλα μέσα» να θάψουν είναι και η παρακάτω, και δεν είναι καινούργια, απλά, κάνω τώρα αναφορά σε αυτήν για να συνειδητοποιήσουν οι «υπερευαίσθητοι» από ΠΟΙΟΥΣ διοικούμαστε (για το διοικούμαστε μπορείτε να γελάσετε. Για γέλια είναι.), οι οποίοι και καλά δείχνουν… ευαισθησία σε πολλά θέματα.

«Σοκαριστική φυλάκιση πολίτη με 90% αναπηρία για φοροδιαφυγή

Κατηγορούμενος για φοροδιαφυγή, με ποσοστό αναπηρίας 90%, προφυλακίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο και -μέχρι και την ημερομηνία έκδοσης αυτού του τεύχους- παραμένει στη φυλακή περιμένοντας τη δίκη του, σε άκρως ακατάλληλες συνθήκες για την επιβίωσή του, δεδομένου ότι έχει πολλαπλές αναπηρίες από σοβαρά νοσήματα, είναι ινσουλινοεξαρτώμενος και πρέπει να υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση 4 φορές την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, όπως διαβάσαμε σε άρθρο της enet.gr, ο 53χρονος, έχει πιστοποιηθεί από το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), που προσδιόρισε και το ποσοστό αναπηρίας του, πως έχει: σακχαρώδη διαβήτη τύπου ΙΙ, αμφιβληστροειδοπάθεια (περιορισμός όρασης), πολυνευροπάθεια κάτω άκρων (δυσχέρεια βάδισης), στεφανιαία νόσο, παροξυσμική κολπική μαρμαρυγή και χρόνια νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου, για την οποία υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση με τεχνητό νεφρό 4 φορές την εβδομάδα, σε κλινική της Θεσσαλονίκης.

Από τις 2 Οκτωβρίου 2012 κρατείται προσωρινά στη Δικαστική Φυλακή Διαβατών Θεσσαλονίκης, περιμένοντας τη δίκη του. Μάλιστα, κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας, που έκριναν ότι… «αν αφεθεί ελεύθερος θα διαπράξει νέα εγκλήματα».

Η σύζυγός του αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή της πως ο άντρας της διαβιώνει κάτω από βασανιστικές, απάνθρωπες και εξευτελιστικές συνθήκες: «Κατά τη διάρκεια της κράτησής του χρειάστηκε να κάνει αγγειοπλαστική εγχείρηση για την αποκατάσταση βουλωμένης αρτηρίας (μπαλονάκι), υπό την εποπτεία των αστυνομικών που παρέμεναν μέσα στο χειρουργείο ένστολοι με όλο τον οπλικό εξοπλισμό τους, ενώ υπήρχε κίνδυνος μετάδοσης μικροβίων»…….»

Η είδηση λέει και άλλα.

Δεν ξέρω για την τύχη του ανθρώπου, αν βγήκε από την φυλακή η όχι,.

Υπάρχουν τρόποι τιμωρίας άλλοι, αυτό είναι σίγουρο.

Να υπενθυμίσω στο «κράτος πρόνοιας» ότι η θανατική ποινή έχει καταργηθεί;

Αλλά μάλλον την έχετε επαναφέρει κρυφά.

Το βλέπουμε, το ζούμε στην καθημερινότητα μας.

Με ΟΛΑ αυτά τα πειράματα στην υγεία που κάνετε και έχουν σαν αποτέλεσμα να «φεύγουν» καθημερινά πολλοί.

Για εσάς βέβαια δεν τρέχει τίποτα.

ΠΟΙΟΣ θα ασχοληθεί για το ποιος φταίει που επιδεινώνεται η υγεία πολλών αρρώστων, που ΔΕΝ μπορούν να πάρουν φάρμακα, που πεθαίνουν;

Το ποιος και γιατί φταίει, το ξέρουμε όλοι.

Για ένα να είστε σίγουροι.

Η ώρα που θα τιμωρηθείτε για όσα κάνετε στον κοσμάκη έφτασε.

ΑΥΤΟΣ θα σας τιμωρήσει, και όχι κάποιο δικαστήριο.

Ετοιμαστείτε όλοι, λίγα είναι τα ψωμιά σας.

http://www.triklopodia.gr/2013/03/a_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters