Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Πεπόνης – Μουζακίτης εναντίον τραπεζικής χούντας

 
Εξαγόρασαν πολιτικούς και συνειδήσεις. Έφεραν στην εξουσία το πολιτικό κάθαρμα που ξεπούλησε την Ελλάδα με το μνημόνιο, τους γέμισε τα σεντούκια και εξασφάλισε την ατιμωρησία τους. Τώρα κάνουν το παν να φυγαδεύσουν τους πολιτικούς τους υπαλλήλους.

Ακόμα και στις ΗΠΑ, οι τραπεζίτες που πήραν “κρατική βοήθεια” βγήκαν από τα γραφεία τους με χειροπέδες.

Στην Ισπανία, ο πατριώτης Ραχόι, υποχρέωσε την ΕΚΤ να αναλάβει την ανακεφαλαιοποίηση φορτώνοντας τον εκεί “Παπαδήμο” με 7 κακουργήματα.


Στην Ελλάδα, όχι μόνον εξαθλίωσαν την κοινωνία για να καλύψουν τα κλεψιμέικα, τις χορηγίες κρατικών τραπεζών στην “αγία οικογένεια”, τα θαλασσοδάνεια στα ΜΜ”Ε”, όχι μόνο δεν τους έκλεισαν φυλακή, αλλά τους άφησαν αλώβητους στις θέσεις τους.


Οι ηθικοί αυτουργοί έχουν ονοματεπώνυμο. Εύγε Πεπόνη, εύγε Μουζακίτη. Όλοι οι Έλληνες στο πλευρό σας.


Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters