Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Η μεγάλη είδηση περί αγωγού ΤΑΡ που "θάφτηκε" ! Η κυβέρνηση δουλοπρεπών Ελλάδας, υπόκυψε στις πιέσεις γιά τον αγωγό TAΡ


Ο πρωθυπουργός ''εξασφάλισε'' αναμνηστική φωτογραφία στον Λευκό Οίκο
Και ο A. Σαμαράς ακολουθεί την... ξενόδουλη υποταγή του GAP, κόντρα στα συμφέροντα της χώρας

Η κυβέρνηση δουλοπρεπών Ελλάδας, υπόκυψε στις πιέσεις γιά τον αγωγό TAΡ
'Οπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών Δημ. Αβραμόπουλος στο Μόναχο (2 Φεβ. '13), στις 13 Φεβρουαρίου '13 θα υπογραφεί η διακρατική συμφωνία Ελλάδας, Αλβανίας, Ιταλίας γιά τον αγωγό ΤΑΡ. Πρόσφατα, το θέμα της συζήτησης Ερντογάν-Σαμαρά στο Κατάρ, ήταν, ουσιαστικά, η προώθηση της κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου TAP, που υποστηρίζει με πάθος η κυβέρνηση των ΗΠΑ. Πρόκειται για έναν αγωγό που θα μεταφέρει αέριο από το Αζερμπαϊτζάν μέσω Τουρκίας, Ελλάδας, Αλβανίας και από εκεί υποθαλάσσια στην Ιταλία δια της Αδριατικής (το όνομα του αγωγού TAP, είναι τα αρχικά των λέξεων Trans-Adriatic Pipeline, Δι-αδριατικός Αγωγός). Αυτό σημαίνει υπονόμευση από την Ελλάδα των ρωσικών σχεδίων για το φυσικό αέριο στη νότια Ευρώπη, με απαίτηση των ΗΠΑ, όπως έγινε πρώτα με τον GAP. Η διαφορά μεταξύ των δύο χωρών είναι ότι, η Τουρκία ωφελείται, αναβαθμίζεται από τα σχέδια ΗΠΑ, ενώ η Ελλάδα κερδίζει πολύ λιγότερα και ζημιώνεται αρκετά. Θυμίζουμε ότι ο GAP είχε ''σκοτώσει'' την συμφωνία της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή γιά τον αγωγό Mπουργκάς- Aλεξανδρούπολης. Ο ''πατριδοκάπηλος κωλοτούμπας'' Α. Σαμαράς, απλά ακολούθησε τον δρόμο του GAP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters