Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

Ο επόμενος στόχος Σφαγή σε Σχολειο; Η ΘΥΣΙΕΣ;;;;

Σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνουμε την παράλογη βία αυτών των ανοϊκών δολοφόνων με βάση την έρευνα μας "The Dark Knight Rises" συνδέσεις με τις σφαγες. Αν έχετε παρακολουθήσει τα άρθρα μας, θα έχετε ανακαλύψει μια σύνδεση μεταξύ του Aurora, Κολοράντο και το Newtown, Κονέκτικατ (Sandy Hook Δημοτικό) και σφαγές "The Dark άνοδος Ιππότης."
ΟΈφορος για τα σχολεία Giles County κλείνει τα σχολεία μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου:Επιστολή του Εφόρου Terry Arbogast ΙΙ έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του συστήματος σχολείου :
http://sbo.gilesk12.org/notice/notice1113.pdf
Η πρώτη σφαγή έγινε απο τον Τζέιμς Χολμς που ήταν ο σκοπευτής που σκότωσε 12 άτομα (επίσης 58 τραυματίες) στην πρεμιέρα του "The Dark άνοδος Ιππότης" και τώρα Adam Lanza ο φερόμενος ως δολοφόνος των 26 άτομων στο Δημοτικό Sandy Hook στο Newtown, Κονέκτικατ .
Τε μεσα μαζικής ενημέρωσης δεν τα έχει αγγίξει το γεγονός του "SANDY HOOK" είναι μια αναφορά σε ένα χάρτη στην τελευταία ταινία του Batman. Ο Επίτροπος Gordon, διχνει οτι μετά την έναρξη της ταινίας "SANDY HOOK" στη 1 ώρα και 58 λεπτά μέρος του χάρτη . Ποιες είναι οι πιθανότητες αυτό να είναι μια σύμπτωση; Ή είναι αυτό μια λεπτή μπλε εκτύπωσης που ακολουθείται από άρρωστα άτομα; Ποια άλλα στοιχεία μπορεί να συναχθεί από το χάρτη;
Η επόμενη ζώνη απεργίας στο χάρτη είναι «ΣΤΕΝΩΝ» και μόνο απο προαίσθημα μπήκα σε αναζήτηση στο Google "ΣΤΕΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΑ" και αυτό είναι το αποτέλεσμα ό, τι ανακάλυψα. Narrows Δημοτικό Γυμνάσιο και Λύκειο Narrows, που βρίσκεται σε Narrows, Βιρτζίνια. Αυτό με έκανε να μαζεύομαι όταν είδα έναν αγώνα και ελπίζω ότι δεν υπάρχει καμία σχέση με το χάρτη και μια άλλη σφαγή σχολείο. Ελπίζω ότι οι επαγγελματίες της επιβολής του νόμου να διαβάσουν αυτό το μήνυμα και να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των αθώων, νέοι και γέροι (μόνο για προληπτικούς λόγους).
Έχω τον εαυτό μου που αναζητα εδώ και μήνες γιατί στη γη οτι γινεται οι Illuminati είναι πάντα παρόντες (μέσω της απόκρυφης συγκάλυψης ) όλα τα μελλοντικά τους σχέδια σε μέσα ενημέρωσης, ταινίες, ή μουσική; Ποιος είναι ο λόγος της υποστήριξή τους σε αυτές τις hard-rock, pop μουσικες; "
Ένας από τους αναγνώστες άφησε ένα σχόλιο και οδηγία για την έρευνα: "Γιατί είναι τηλέγραφικες οι κινησεις των Illuminati Ο συγγραφέας υπογράμμισε η απάντηση είναι στην Καμπάλα. Αυτές οι κατάρες είναι γνωστές ως "Pulsa Dinura" και θα πρέπει να γίνει γνωστό το συμβαν προκειμένου να εκδηλωθεί στο φυσικό βασίλειο. Είναι ο λογος που το YouTube είναι γεμάτο με ανάλυση βίντεο από ταινίες που προέβλεψε με ακρίβεια την δολοφονία εκδήλωση στην πραγματικότητα;Με όλα αυτά που είπε, είναι εύλογο να συμπεράνει "ΣΤΕΝΩΝ" θα είναι ο επόμενος στόχος;Θα πρέπει να πω, ναι, είναι εύλογο. Εάν παρατηρήσετε από τις δύο αυτές εκδηλώσεις ο Μπάτμαν σκοπευτης είναι νεκρός ή διανοητικά νεκρώνεται για να μην ειναι σε θεση να καταθέσουν. Δίνοντας τη δυνατότητα επιβολής του νόμουνα λάβουν ένα γεγονός και την εικόνα γύρω από αυτό 'οπως θέλουν. Δεν είμαι σίγουρος αν γνωρίζετε αυτό?., Αλλά, κατά την έναρξη της Sandy Hook μια τραγωδία ένας άνθρωπος που ξετρυπωσε από το δάσος φορόντας παντελόνι παραλλαγής μακριά από την επιβολή του νόμου δεν έχω ακούσει τίποτα άλλο γι 'αυτό, έχετε;Μια άλλη παράξενη σχέση με το "The Dark Knight Rising" είναι η 21 Δεκεμβρίου 2012. Αν έχετε μελετήσει την αρχαία Αίγυπτο και τον πολιτισμό των Μάγιας ξέρετε τι εννοώ. Η δημιουργία του Μπάτμαν είναι μια επικάλυψη για την αρχαία αιγυπτιακή θεά του Γαλαξία μας. Ήταν γνωστή ως Ba (επίσης νυχτερίδα) και αργότερα bastardized σε έναν άνδρα που ονομάζεται ... Batman. Στην πραγματικότητα, αν δει κανείς μια εικόνα του Γαλαξία μας, θα δείτε πραγματικά την "Νυχτερίδα" σε αυτην!Τώρα στις 12/21/2012 από τον Ήλιο (φωτιά) θα αυξηθεί στο "το σκοτεινο ρήγμα" του Γαλαξία μας καθρεφτίζει τον τίτλο "The Dark Knight Rises" με τα "The Dark Night Rises". Τι σημαίνει αυτό έχει να κάνει με τις δολοφονίες; Αυτή είναι μια καλή ερώτηση. Ίσως, ίσως τίποτα και τα πάντα. Θα συμφωνείτε ότι υπάρχουν πάρα πολλές συμπτώσεις με τη συγκεκριμένη ταινία συνενώνονται σε πραγματικά γεγονότα στο κόσμο που αμαυρώθηκε από την τραγωδία.
Εφεσίος 6:12
Νέα Διεθνές Έκδοση (ΜΕΜΑ)
12 Για τον αγώνας μας που δεν είναι ενάντια σε αίμα και σάρκα, αλλά κατά τους κυβερνώντες, κατά τις αρχές, ενάντια στις δυνάμεις αυτού του σκοτεινού κόσμου και ενάντια στις πνευματικές δυνάμεις του κακού στα επουράνια.
Ίσως, αυτό είναι το είδος της παγκόσμιας συγκομιδής ενέργειας; Είναι ασφαλές να πούμε 'οτι όλος ο κόσμος θρηνεί τις ζωές των νέων που σκωτονονται. Τα συναισθήματά μας ("e"-κινήσεις) είναι στην πραγματικότητα ενέργεια σε κίνηση και είναι σίγουρα μολυσμένη με λύπη, θλίψη και φόβο. Μια πλούσια συγκομιδή των αρνητικών συναισθημάτων; Είναι αυτό μια προσφορά στο σκοτεινό ΡΗΓΜΑ; Γιατί στοχεύουν τόσα πολλά παιδιά;
Μια άλλη ενδιαφέρουσα "σύμπτωση" είναι όταν οι δολοφονίες άρχισαν το αστέρι Lupas και ο αστερισμός του ανατέλλει πάνω από Newtown, Κονέκτικατ. Lupas είναι αστερισμός που αντιπροσωπεύει μια θυσία και την προσφορά στο βωμό του Δία. Ποιες είναι οι πιθανότητες, ενώ μια τάξη των παιδιών που σκοτώθηκαν (αίμα έχει χυθεί) ο αστερισμός της θυσίας αυξάνεται με τον μεσημβρινό σε Newtown, Κονέκτικατ;
Σύγχρονη ονομασία του είναι Λύκος (ένας λύκος), γιατί μοιάζει με ένα λυκο. Μπορεί να είναι οποιοδήποτε ζώο. Η μεγάλη σημασία αυτού του αρχαίου αστερισμού είναι ότι το ζώο έχει σκοτωθεί, και στην πράξη 'εχει πέσει κάτω νεκρός.
Ελληνική ονομασία του είναι Θήρα, ένα θηρίο, και Lycos, ένας λύκος. Λατινική ονομασία του είναι Victima, ή Bestia (Vulg. Γεν. 8:17), γεγονός που δείχνει επαρκώς το μεγάλο μάθημα. Αυτό επιβεβαιώνεται από τα αρχαία εβραϊκά το όνομα του, Asedah, και Αραβικά Asedaton, το οποίο σημαίνει ότι και οι δύο να εχουν σκοτωθεί.
Αναρωτήθηκα ποια είναι η διαμόρφωση στο αστέρι για 20 Ιουλίου, 2012 στις 12:38 am.Αυτή ήταν η ημέρα που ο φερόμενος ως δολοφόνος Τζέιμς Χολμς κανει τις παράλογες δολοφονίες του σε Aurora του Κολοράντο. I κατέλαβε την θέση του και δεν θα πρέπει να εκπλαγείτε η διαμόρφωση του αστέριου είναι πολύ παρόμοια με τη διαμόρφωση των αστέρων Sandy Hook (δολοφονίες). Ρίξτε μια ματιά σε αυτό και να δούμε αν δείτε ένα μοτίβο.
Όπως μπορείτε να δείτε την ημέρα των φόνων στο Sandy Hook είναι πρησμένο με περίεργη σύμπτωση και ανωμαλίες. Από το σύνολο των αστερισμών είναι δυνατόν να ανατέλλει πάνω από Newtown ΚΑΙ Aurora, το ένα συνδέεται με θυσίες αυξάνεται, ενώ οι δολοφονίες που διαπνέουν. Δύο σφαγές σχετικές με το "The Dark άνοδος Ιππότης» και τον τίτλο της ταινίας μπορεί να συνδέεται σαφώς με το "The Dark Night Rising" στις 21 Δεκεμβρίου 2012.Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά
Ενημερώθηκε 20:02 μμ (EST)
Μάθαμε μόλις ένα άλλο περίεργο περιστατικό, ο Sandy Hook χάρτη από το "The Dark άνοδος Ιππότης» είναι πραγματικό! Ναι, είναι μια επικάλυψη από το Google Maps.Παρακολουθήστε, κάτω το βιντεο από το μεγάλο έργο.Ενημέρωση 1 Ιανουαρίου, 2013 13:42 EST
Υπάρχει επίσης ενα "ΣΤΕΝΟ" βρίσκεται στη Νέα Υόρκη. Αυτό θα μπορούσε να κάνει την παραπάνω θεωρία αμφισβητήσιμη. Θυμηθείτε τους λαούς όλα αυτά είναι στην πραγματικότητα μια «θεωρία». Γράφτηκε επειδή δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο από τα παιδιά.
Ενημέρωση 6 Γενάρη του 2013 15:57 EST
Πολλοί άνθρωποι μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δηλώνοντας με την αναφορά τους στους "Illuminati" κάνουν αυτό το άρθρο απίστευτο. Θεωρήσαμε ότι είναι αναγκαίο να αποσαφηνιστεί η αναφορά "Illuminati" . Ένας αναγνώστης μας έστειλε ένα σύνδεσμο και μας ζήτησε να επανεξετάσει το «πώς λειτουργούν οι κατάρες" και αυτό ήταν περισσότερο για την κατανόηση αυτής της πτυχής. Το σημείο αυτού του άρθρου ήταν να λάβει μια πνευματική προσέγγιση για την κατανόηση αυτών των γεγονότων.
ΠΗΓΗ: http://revelationnow.net/2012/12/18/the-next-school-massacre-target/
(ΣΤΕΝΑ=Narrows)
ΕΙΔΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ .ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΤΙΑΣΤΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΕΣ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΗΣ
ΕΡΕΥΝΩ!!! ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ !!! ( What the Bleep Do We Know? 


http://www.katohika.gr/2013/02/o-epomenos-stoxos-sfagi-se-sxoleo-i-thysies.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters