Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΑΡΧΑΙΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ Η Γη προετοιμάζεται για μια έκρηξη τεράστιας ισχύος!ΒΙΝΤΕΟ

Η Γη προετοιμάζεται για μια έκρηξη τεράστιας ισχύος!

ΑΡΧΑΙΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ Η Γη προετοιμάζεται για μια έκρηξη τεράστιας ισχύος!


Η Γη προετοιμάζεται για έκρηξη τεράστιας ισχύος στα Φλεγραία Πεδία της Ιταλίας, μια μεγάλη καλντέρα διαμέτρου 13 χιλιομέτρων που βρίσκεται κοντά στη Νάπολη, όπου αναβιώνει ένα αρχαίο ηφαίστειο-γίγαντας!
Για τους αρχαίους, στα Φλεγραία Πεδία υπήρχε μια πύλη που οδηγούσε στον Άδη, η περιοχή αυτή, ονομάστηκε έτσι επειδή κατά τη μυθολογία η θεά Αθηνά κατατρόπωσε τους Φλεγραίους γίγαντες.
Εκτείνεται στη στεριά και τη θάλασσα και στην ουσία πρόκειται για έναν γιγαντιαίο κρατήρα που έχει καταρρεύσει.
Πριν από 39.000 χρόνια λέγεται πως είχαν σημειωθεί στην περιοχή αυτή τεράστιες εκρήξεις!
Οι σεισμολόγοι δεν ανησυχούν μόνο για την αύξηση της θερμοκρασίας του εδάφους στην περιοχή
αυτή, αλλά και για την αισθητή παραμόρφωση της επιφάνειας.
Στο μακρινό παρελθόν, η δραστηριότητα του υπερηφαιστείου οδήγησε στην αλλαγή του κλίματος και μεταμόρφωσε εντελώς τον πλανήτη μας.
Όσον αφορά τις συνέπειες, που μπορεί να έχει σήμερα τυχόν αφύπνιση του ηφαιστείου, οι επιστήμονες δεν τολμούν να τις προβλέψουν ακόμα. Το τελευταίο διάστημα τα Φλεγραία Πεδία ανεβαίνουν πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας κατά 3 εκατοστά τον μήνα.
Οι μικροσεισμοί και οι συσσωρεύσεις αερίων στο έδαφος υποδεικνύουν όπως αναφέρει το greek.ruvr.ru, ότι το ηφαίστειο ετοιμάζεται να εκραγεί.
Την ηφαιστειακή τέφρα από την αρχαία έκρηξη, εξακολουθούν να την βρίσκουν στη Μεσογειακή περιοχή, την Βουλγαρία, την Ουκρανία και ακόμα και στην Ρωσία .
Τώρα παρατηρείται μια νέα ένταση της μαγματικής εστίας και κάποια στιγμή μπορεί να σημειωθεί έκρηξη. Οι εκρήξεις των ηφαιστείων τέτοιας ισχύος μπορούν να προκαλέσουν τον λεγόμενο ηφαιστειακό χειμώνα.
Τα θειούχα αέρια και η τέφρα κατά την έκρηξη θα φτάσουν ως την ατμόσφαιρα και θα σκεπάσουν την Γη.
Οι ακτίνες του Ήλιου δεν θα μπορούν να περάσουν μέσα από το παχύ κάλυμμα στο έδαφος, και τα αέρια αφού μετατραπούν σε θειικό οξύ, θα πέσουν στην επιφάνεια του πλανήτη μας με τη μορφή τοξικών βροχών.
Οι επιστήμονες βεβαιώνουν ότι η Γη είχε ήδη βιώσει μια παρόμοια καταστροφή 74.000 χρόνια πριν, κατά την έκρηξη του ηφαιστείου Τόμπα στο ινδονησιακό νησί Σουμάτρα, προκαλώντας σοβαρή αλλαγή του κλίματος και πολυάριθμα θύματα.
Σήμερα δε, τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα. Αρκεί να θυμηθούμε την κατάρρευση που είχε προκληθεί από την αρκετά αδύναμη διαταραχή του ηφαιστείου στην Ισλανδία το 2010.
Εξάλλου, οι εκρήξεις των υπερηφαιστείων συμβαίνουν τόσο σπάνια, που οι επιστήμονες δεν μπορούν να πουν πόσος χρόνος θα πρέπει να περάσει από τα πρώτα σημάδια της δραστηριότητας ως την έκρηξη.
Για παράδειγμα, στα Φλεγραία Πεδία τη δεκαετία του ‘70 του περασμένου αιώνα, το έδαφος μέσα σε τρία χρόνια ανέβηκε κατά μισό μέτρο, προκαλώντας ρωγμές σε πολλά σπίτια.
Στη συνέχεια, όμως η κίνηση της επιφάνειας είχε αποδυναμωθεί σημαντικά.
Πολύ πιο ενδιαφέρον και εξαιρετικά σημαντικό φυσικό φαινόμενο παρατηρείται σήμερα στη Ρωσία στην περιοχή του ηφαιστείου Τολμπάτσικ.
Εκεί η λάβα χύνεται κάθε μέρα και ανεβαίνει συνέχεια η επιφάνεια. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το όλο ηφαιστειακό σύστημα της Γης βρίσκεται σήμερα σε κατάσταση ακραίας έντασης.
Οι υπόγειες ροές είναι γεμάτες πυρακτωμένο μάγμα, το οποίο ορμά να βγεί στην επιφάνεια.
Ανεξάρτητα από το αν οι διεργασίες αυτές θα μετεξελιχθούν σε έκρηξη του υπερηφαιστείου, είτε αν θα δραστηριοποιηθεί ταυτόχρονα μια ολόκληρη αλυσίδα μικρών ηφαιστείων - όλα αυτά θα έχουν ολέθριες συνέπειες για τους κατοίκους της Γης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters