Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

Συνεχίζεται η εκδήλωση για τα Ίμια στο κεντρο της ΑθήναςΟμιλίες από βουλευτές της Χρυσής Αυγής...


Κάλεσμα προς τους συγκεντρωμένους «να παραμείνουν στο πλευρό της Χρυσής Αυγής» απηύθυνε ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης, στη διάρκεια της ομιλίας του στη συγκέντρωση για την 17η επέτειο από την κρίση των Ιμίων.

Στην ομιλία του, ο Η. Κασιδιάρης αναφέρθηκε στο χρονικό των Ιμίων και τόνισε ότι ήταν μαθητής το 1996, αλλά «έγινε πιο πολύ Χρυσή Αυγή, εξαιτίας των εκτελέσεων των τριών ελλήνων αξιωματικών», τους οποίους χαρακτήρισε ήρωες.

Λίγο νωρίτερα είχε ανέβει στο βήμα ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος, ενώ σε λίγο αναμένεται να μιλήσει ο γ.γ., Νίκος Μιχαλολιάκος.


http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/02/blog-post_6474.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters