Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

END.ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ...

ΣΩΡΡΑΣ.jpgΑρτέμης Σώρρας in Το ποτάμι είστε Εσείς!! 
Φιλοι και φίλες,

όσο οι εξελίξεις και τα γεγονόντα τρέχουν,και πολλά νέα στοιχεία και δεδομένα έρχονται στην επιφάνεια, πιστεύω πως ολοι επαναπροσδιορίζουν την στάση τους απέναντι στην πρόταση του κου Σώρρα. Εμείς εδώ στο "Ποτάμι" συνυπάρξαμε στον ίδιο τόπο την ίδια στιγμή και χτίσαμε μια κατα τη γνώμη μου ωραία και ειλικρινή σχέση. Μοιραστήκαμε πληροφορίες ,επικεντρωθήκαμε στο θέμα που μας ενώνει και με σοφία αφήσαμε τις μικρές ή μεγάλες λεπτομέρειες στην άκρη. Προσωπικά, εψαχνα τρόπους να βγάλω στην επιφάνεια τη "δύναμη" του "θέλω" σας. Πίστευα πως η "δύναμη" βρίσκεται στην ταχύτητα μιας αντικειμενικής αξιολόγισης και στην ευελιξία δόμησης της διαδικασίας. Τελικά είχα δίκιο; Οχι!

Η δύναμη είναι δεμένη με μία θεμελιώδη ανθρώπινη αξία.

..Κλείστε τα μάτια σας και προσπαθείστε να φέρετε στο νου σας τη μία συγκεκριμένη και αδιαμφισβήτητη ,ίσως μοναδική για αρκετούς, στιγμή που είσασταν απόλυτα αποδεκτοί, σας σέβονταν, σας ακουγαν με προσοχή και ..σας προστάτευαν.

Ηταν η ημέρα που γεννηθήκατε!!!

Αυτό που συγκλονίζει την ψυχή ειναι η Αλήθεια, η αγνότητα και η δικαιοσύνη ενόε νεογέννητου.

Γεννηθήκαμε δίκαιοι και ειλικρινείς και μετά...Μετά μας δίδαξαν ενα άλλο Δίκαιο..το δικό τους ...της λογικής τους. Οχι το δίκαιο της αλήθειας. Το δίκαιο της τιμωρίας, το δίκαιο της τάξης, της ράτσας,της ομάδας,του χρώματος, ..του δόγματος. Μα πως αλλάζει αυτο με το οποίο εχουμε γεννηθεί ΟΛΟΙ; Γιατί ενω υμνείται το Δίκαιο απο θρησκείες, παραδόσεις, λογοτεχνία, τελικά επικρατεί το άδικο; Γιατί κανείς 'δεν βγάζει το φίδι απο την τρύπα;"

Γιατί το αυτονόητο το στόλισαν με δάφνες μετα το θυσίασαν και τελικά το πούλησαν. Το να πείς την αλήθεια και να υπερασπιστείς το Δίκαιο μας δίδαξαν οτι θέλει θάρρος γιατι όσοι το "τόλμησαν"..μαρτύρησαν! Μετα θάνατο τους στόλισαν και τους υμνησαν για να φαντάζουν υπεράνθρωποι κι ας ήταν απλοί καθημερινοί 'ανθρωποι που έκαναν απλά αυτό με το οποίο γεννήθηκαν.Εκαναν το σωστο και δίκαιο. Με το φόβο λοιπόν αιώνες τώρα έμαθε ο άνθρωπος να σφυρίζει αδιάφορα και να είναι πανευτυχής που "απλά τα βολεύει". Ετσι δημιουργήθηκε το υπόστρωμα για να χτίσουν οι μαέστροι της αδικίας την κοινωνική πυραμίδα μιας διεθνους μαφίας με μια ιεραρχία που πέρα απο τους αξιωματούχους της και τους αυλικούς της, σέρνει αμέτρητους "προσκυνητές" και ..δούλους. Αυτοι όλοι διδάσκουν την νέα εντολή: "ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ!"

Η λογική έχει μηχανισμούς να δικαιολογεί τις πράξεις μας (και τις άδικες!). Η ψυχή όμως οχι! Για σκεφτείτε λίγο, όσες φορές ακούσατε κάτι αληθινό ..χαμογελάσατε. Ακόμα και στην άβολη αλήθεια χαμογελάμε.

-πως σου φάνηκε η Μαρία; ρωτά η σύζυγος

-πως να μου φανεί, σιγά ...απαντας δηθεν αδιάφορος

-αφου σου άρεσε, το είδα...Ολοι το πρόσεξαν!

-Λες βλακείες! ...της απαντάς..Χαμογελωντας!!! (σαν μικρό παιδί...)

να το θυμάστε ..η ψυχή αναγνωρίζει το Δίκιο και την αλήθεια. Ειναι οι πρώτοι της φίλοι!

Αυτη μας έφερε εδω και εμας. Η ψυχή μας. Η ίδια ουσία απο την οποία είμαστε όλοι φτιαγμένοι. Γνωριστήκαμε ψάχνοντας αν έμεινε κανείς να βγάλει το φίδι απο την τρύπα. Εμείς θα το βγάλουμε. Μα πρώτα θα αλλάξουμε. Θα μου πείτε, πρέπει να αλλάξουν πολλά σχεδόν όλα. Και σας λέω, ο καθένας, απο ενα εως άπειρα μπορεί να αλλάξει.

Ολοι μαζί όμως, ένα!

Δεν είναι τα λεφτά,δεν είναι η τροφή , η στέγη, η ασφάλεια, η διασκέδαση, η άνεση ούτε όλα τα καλά του κόσμου .. δεν θα αλλάξουν πρώτα. Είναι το αίσθημα του Δικαίου! Είναι η δύναμη και το θάρρος να λέμε την αλήθεια και να καταγγέλουμε το άδικο. Ολα τα άλλα θα διορθωθούν απο μόνα τους, να είστε σίγουροι. Αυτό μας ενώνει εδώ. Την ώρα που η παγκόσμια συμμορία σφίγγει τις αλυσίδες της να πνίξει το δίκιο μας, εμεις λέμε ΟΧΙ!

Δεν κάνουμε πόλεμο. Δεν απειλούμε. Δεν καίμε. Δεν είμαστε όχλος. Δεν τραγουδάμε παιάνες..ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ!

Απλως λέμε "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ"

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ Μας ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ (παρ ότι μας έκλεψαν) ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΜΗ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ!!!

(και όσο δεν το ζητάμε εμεις, δεν έχουν αδικο αυτοι να μας το πνίγουν)
Διαβάστε προσεκτικά τη μηνυση. Είναι διατυπωμένη με σαφήνεια και πάσα νομιμότητα. Ειναι αυτό που ζητάμε.

Ειμαστε όλοι δικαιούχοι μιάς περιουσίας, ενός εργαλείου για να αναστήσουμε το Εθνος μας. Για να ελευθερωθούμε.

ΖΗΤΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!

Ασκούμε το δικαίωμα μας να μη μας αδικούν!!!
Σε αυτ'η την εντολή για απονομή δικαιοσύνης, σε αυτο τον δίκαιο αγώνα, ο Αρτέμης Σώρρας πρέπει να νιώσει στον ώμο του τα χέρια ολων των Ελλήνων.

Ελάτε να γίνουμε αμέτρητοι.

Υπογράψτε τις δηλώσεις συμπαράστασης όλοι. Πειτε το στον κύκλο σας τους φίλους τους γείτονες σας. Βοηθείστε τους να καταλάβουν , να τυπώσουν, να συμληρώσουν καντε οτι χρειάζεται. Ολοι εχουμε έννομο συμφέρον. Ολοι θα κερδίσουμε χωρίς διακρίσεις χωρίς εξαιρέσεις.

Ελάτε να πιέσουμε τον χρόνο.

Ελάτε να στείλουμε το μεγάλο μήνυμα οτι στην Ελλάδα ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ.

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ

ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ

ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ
σκεφτείτε το λίγο....ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ Μας..

...ίσως ένα χαμόγελο σχηματίζεται ήδη στο κουρασμένο σας πρόσωπο.

(Β.Κ.)


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/02/2013-end-mhnyma-toy-artemh-swrra-.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters