Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Σοβαρά τραυματισμένος ο Παναγιώτης Βλαστός


Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν νωρίτερα το απόγευμα στις φυλακές Τρικάλων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός, ο οποίος μεταξύ άλλων
κατηγορείται και για την απαγωγή γνωστού εφοπλιστή, επιχείρησε να αποδράσει με ελικόπτερο.
Στο ελικόπτερο επέβαιναν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, 4 άτομα, εκ των οποίων δύο Αλβανοί, οι οποίοι μάλιστα φέρονται να είναι και οι ίδιοι δραπέτες.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες, ο Βλαστός κατόρθωσε να επιβιβαστεί στο ελικόπτερο, το οποίο είχε προσγειωθεί στον προαύλιο χώρο των φυλακών. Την ίδια ώρα οι επιβάτες πυροβολούσαν εναντίον των σωφρονιστικών υπαλλήλων, οι οποίοι και απάντησαν άμεσα.
Μέσα σε μια κόλαση πυρών, οι φύλακες κατόρθωσαν να εξαναγκάσουν το ελικόπτερο να προσγειωθεί δίπλα από τις φυλακές.
Από τα πυρά, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, έχει τραυματιστεί βαριά ο Παναγιώτης Βλαστός, ο οποίος ήδη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο των Φυλακών Τρικάλων. Ο συνήγορός τους, Φραγκίσκος Ραγκούσης, λέει πως κινδυνεύει η ζωή του πελάτη του και ζητά να μεταφερθεί άμεσα σε νοσοκομείο.

newsbomb

http://www.triklopodia.gr/2013/02/blog-post_8735.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters