Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Καιρική βόμβα δέχτηκε η Ελλάδα σήμερα 02/22/2013 (βίντεο)



Αυτό που έγινε σήμερα στη χώρα μας ήταν μια επίθεση με καιρικά όπλα. Μια επίδειξη ισχύος; Μια προειδοποίηση; Ή απλά ήρθε η σειρά μας να δεχτούμε μια καιρική βόμβα σαν αυτές που έχουν 'πέσει' σε άλλες χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής αλλά και όλης της υφηλίου στην προσπάθεια να μας πείσουν ότι ο πλανήτης κινδυνεύει από την κλιματική αλλαγή;

Η προπαγάνδα εμπλουτίζεται με 'παραδείγματα' προς 'παραδειγματισμό'. Μέρος του πλάνου της Ατζέντα 21 που προσπαθεί να επιβληθεί στους λαούς. Είστε πολλοί κι αναπνέετε. Είστε πολλοί και τρώτε. Είστε πολλοί και επιβαρύνετε τον πλανήτη κι αυτός διαμαρτύρεται με το κλίμα.

Και δώστου χημικοί αεροψεκασμοί και δώστου χειραγώγηση με μικροκύματα, κι όταν το λες σε λένε τρελό και συνωμοσιολόγο μέχρι που... το λένε οι ίδιοι!

Τι να πούμε κι εμείς για την 'βιβλική καταστροφή' στην Αττική; Θα τ'ακούσατε από παντού. Μια γυναίκα έχασε άδικα τη ζωή της, μια άλλη κινδύνεψε και σώθηκε χάρη στην βοήθεια κάποιων πολιτών, κτίρια κατέρρευσαν, άλλα πλημμύρισαν, οι δρόμοι έμοιαζαν με τα κανάλια της Βενετίας...

Εμείς απλά θα σας δείξουμε τι είδαμε χτες και σήμερα από τους δορυφόρους και παρόλο που -το έχουμε ξαναπεί- δεν είμαστε 'ειδικοί', βλέπουμε πως χειραγωγούνται τα καιρικά συστήματα. Κλέβουν το νερό από την Αφρική και το πετούν σε όποια χώρα της Ευρώπης στοχοποιούν. Η Ιταλία έχει δεχτεί ουκ ολίγες τέτοιες βόμβες τελευταία (και μάλιστα άλλη μια συγχρώνως με εμάς), η Βρετανία αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα και παρότι χώρα οργανωμένη, θρινεί και νεκρούς.


"Είναι κουλ, έχει πλάκα"! λέει το weather channel, να μπορείς να τα βάλεις με τη φύση, γιατί προσπαθούν να μας πείσουν ότι η φύση έχει τρελαθεί και μας επιτίθεται, άρα είναι κουλ να μπορούμε να κάνουμε αντεπίθεση! και με μικροκύματα! Όλε! Όχι σαν αυτά που μαγειρεύετε.. άαααλλα!

Κι όταν εμείς λέμε ότι ψεκάζουν για να είναι η ατμόσφαιρα ιονισμένη ώστε να περνούν με τα ροκύματα  να χειραγωγούν τον καιρό -και όχι μόνο- μερικών η απάντηση είναι.... μπαααα! Που τα είδες αυτά; Θεωρίες συνωμοσίας!

Σφοδρές καταιγίδες ΚΑΙ στην Ανατολική Σικελία -χάος και πλημμύρες

Picture
Σκηνές ανάλογες με αυτές που είδαμε στην Αθήνα έζησε και η πόλη Κατάνια στη Σικελία. Η καταιγίδα έπνιξε την πόλη με το νερό σε πολλές περιοχές να φτάνει τα δύο μέτρα. Το απόγευμα της Πέμπτης το νερό σε λιγότερο από μία ώρα πλημμύρισε την πόλη. Ένα ρεύμα του νερού ξεχύθηκαν στους δρόμους και τις πλατείες της πρωτεύουσας Αίτνα προκαλώντας χάος και πλημμύρες.
πηγή: ΕΡΤ

Βατραχάνθρωποι για τη σωτηρία ανθρώπων στην Κατάνη
Σφοδρές καταιγίδες σημειώθηκαν στην Ανατολική Σικελία, που έπληξαν ιδιαίτερα την Κατάνια. Μιας ώρας βροχόπτωση ήταν αρκετή ώστε σε ορισμένα σημεία της πόλης, το νερό να φτάσει τα δυο μέτρα. Για την σωτηρία ανθρώπων, χρειάστηκε να επέμβουν πυροσβέστες και βατραχάνθρωποι.

Αυτοκίνητα παρασύρθηκαν και στις στέγες των σπιτιών οι άνθρωποι προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τη μανία του νερού. Δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν, ο ένας με έναν πιο σοβαρό τρόπο ανέφερε κάποια κατάγματα. Ο δήμαρχος Stancanelli διέταξε το κλείσιμο των σχολείων. Πολλά καταστήματα πλημμύρισαν και, επίσης, πολλά προβλήματα έχουν εμφανιστεί στην Σάντα Μαρία Gorettivicino το αεροδρόμιο.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης για την κακοκαιρία







Παρντόν; Είπατε κάτι; Το μόνο που βλέπουμε είναι κομματική καπηλεία. Δεν ξέρουν; Δεν γνωρίζουν αυτά που τόσοι πολίτες γνωρίζουν; Σας δίνουμε το λόγο μας ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Και σωπαίνουν, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που σωπαίνουν και όλες οι κυβερνήσεις που συμμετέχουν κι έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους γι' αυτό που γίνεται.

Όσο για τον κύριο Καμμένο που κάποιοι τον βάπτισαν 'Αρχηγό κατά των Αεροψεκασμών', να μας συμπαθάτε, αλλά αυτό κι αν είναι καπηλεία!! Η Allnewz δέχτηκε καταγγελίες από αναγνώστες που γνωρίζουν το θέμα και οι οποίοι έγιναν έξαλλοι όταν είδαν δημοσιεύματα να το αναφέρουν. Τόσα χρόνια στις κυβερνήσεις που συμμετείχε δεν μπορούσε να μιλήσει; Τώρα κάνει αντιπολίτευση προσπαθώντας να πιάσει πελάτες τους αφυπνισμένους με το θέμα των χημικών αεροψεκασμών; Και στο κάτω κάτω, ούτε στο πρόγραμμα του υπάρχει τέτοιο κεφάλαιο, ούτε καν αποκαλύπτει τα όσα σίγουρα γνωρίζει ο κος Καμμένος. Απλά κάνει επερωτήσεις, σαν εκείνες που έκανε κάποτε ο Κουβέλης, ΠΡΟΤΟΥ γίνει τροϊκανός!!

Πάρτε το χαμπάρι αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες: είμαστε ολομόναχοι! Αλλά ολομόναχοι από κόμματα μόνο. Γιατί αν το δει κανείς αλλιώς, είμαστε πιο πολλοί απ' όλους αυτούς τους συνωμότες. Και το μόνο που μπορεί να μας δώσει κάποια στιγμή τη λύση είναι να γίνουμε η πλειοψηφία. Η πλειοψηφία στην ενημέρωση και στην αποφασιτικότητα: Ο πλανήτης μας ανήκει και του ανήκουμε -δεν είναι ούτε αυτός ούτε εμείς ιδιοκτησία καμιάς  χούφτας ελίτ και των υπαλλήλων της.

Ενημερώστε! Ενημερώστε! Ενημερώστε! Η συνείδηση και συνειδητοποίηση είναι το δικό μας όπλο!

πηγη http://allnewz.weebly.com/16/post/2013/02/22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters