Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ο υπουργός Εξωτερικών και η πολυμελής συνοδεία του, απολαμβάνουν στις ΗΠΑ ένα (απόλυτα τουριστικό) τριήμερο ''άνευ υποχρεώσεων''


Ημιτουριστική επίσκεψη Δημ. Αβραμόπουλου σε Νέα Υόρκη και Καναδά
''Λεφτά υπάρχουν''... Σε μετάφραση, ''πληρώστε κορόϊδα''
Μόνο... 11 κρατικοδίαιτοι συνοδεύουν τον υπουργό Δημ. Αβραμόπουλο στον Καναδά

Το επίσημο πρόγραμμα του υπουργού Εξωτερικών Δημ. Αβραμόπουλου, ολοκληρώθηκε στη Νέα Υόρκη το απόγευμα της Πέμπτης 21ης Φεβρουαρίου '13. Οι επόμενες υποχρεώσεις αρχίζουν το απόγευμα της Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου, στον γειτονικό Καναδά (Τορόντο, Mόντρεαλ, Οττάβα). Το τριήμερο ''κενό'', από απόγευμα 21 Φεβρουαρίου ίσαμε απόγευμα 24 Φεβρουαρίου '13, ο υπουργός και οι συνοδεύοντες αυτόν 6 (έξι) υπηρεσιακοί παράγοντες, το περνούν ως... τουρίστες, με φαγοπότια με συγγενείς και ''φίλους'', ψώνια κ.ά. Φυσικά, τα έξοδα διαμονής σε πολυτελές ξενοδοχείο, διατροφής, μετακίνησης κλπ, τα πληρώνουν τα μόνιμα... ''κορόϊδα''. (Σημ. Στην αποστολή στον Καναδά προστίθενται ακόμα δύο υπηρεσιακοί παράγοντες του ΥΠΕΞ).
Στην 8μελή συνοδεία του υπουργού είναι:
Ο γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας Παναγιώτης Μίχαλος. Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του, πρέσβης Διονύσιος Κοδέλας. Ο πρέσβης Ευάγγελος Σέκερης. O πρέσβης Πάνος Καλογερόπουλος, διευθυντής Πρωτοκόλλου ΥΠΕΞ. Η πρέσβης Χρυσούλα Αλιφέρη, Διευθύντρια της Α7 Διεύθυνσης Βόρειας Αμερικής. Ο εκπρόσωπος (Τύπου) του ΥΠΕΞ, Γρηγόρης Δελαβέκουρας. Η Φωτεινή Μαύρου, του διπλωματικού γραφείου του υπουργού. O Πολύκαρπος Αδαμίδης, ειδικός Σύμβουλος του υπουργού.
Στην αποστολή στην Καναδά (25-27 Φεβ.), προστέθηκαν και οι: Ελένη Αργύρη, δημοσιογράφος (ΕΡΤ) από Ουάσιγκτον. Alexander Ayer, cameraman ERT από Ουάσιγκτον. Ιουστίνη Φραγκούλη, ''Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων'', από Μόντρεαλ. (Συνολικά στην αποστολή στον Καναδά, 11 κρατικοδίαιτοι).
Κατά τα υπόλοιπα, ''λεφτά (πάντα) υπάρχουν'' γιά ''φιγούρες και αρώματα'' και με το ''τουριστικό'' υπουργείο Εξωτερικών, ''η ελληνική κυβέρνηση ενεργεί στον κατάλληλο χρόνο -και τόπο- με τον κατάλληλο τρόπο, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τα εθνικά συμφέροντα''. (Σε μετάφραση: ΝΤΡΟΠΗ υπάρχει;)

 
http://www.triklopodia.gr/2013/02/blog-post_3176.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters