Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Είκοσι Δύο Μαρτίου η αποφράδα ήμερα!

Έχω εξηγήσει πολλές φορές την προσπάθεια μας να διαβάσουμε την μυστική γλώσσα του "αρχιτέκτονα".Θεωρώ ότι έχουμε κατακτήσει ένα πολύ μικρο ποσοστό αυτής της κρυφής γλώσσας και αυτό μας κάνει να σκουντουφλαμε μέσα στο ματριξ σαν τυφλοπόντικες !

Βρισκόμαστε και σε ένα πολιτισμό που εντέχνως φύτεψε ασφαλιστικές νοητικές δικλίδες στο κοπάδι του και αυτό κάνει το έργο μας ακόμα δυσκολότερο! Λέξεις όπως προφητεία ,πρόγνωση, καταστροφολογία,γραφικότητα,συνωμοσιολογια είναι μερικές από αυτές τις ασφαλιστικές δικλίδες που οι νοητικές μάχες μαίνονται στο πεδίο!
Είμαι αναγκασμένος κάθε φορά που προσπαθώ να δώσω μια μάχη σε νοητικό πεδίο να επαναλαμβάνομαι όχι τόσο για την δική μου προστασία αλλά ποιο πολύ πλέον για την δική σου!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΦΗΤΕΣ με την έννοια που σε έχουν εκπαίδευση , η πρόγνωση ,πρόβλεψη ,ανάλυση της κρυφής γλώσσας του "αρχιτέκτονα" του κόσμου τούτου δεν είναι προνόμιο μόνο της "ταμπέλας" πίστη-Θεός-άγιος κοκ!
Τώρα που έβαλα όσες ασφάλειες μπορούσα ας περάσουμε στο θέμα μας ! 22 Μαρτίου 2013 !
Μια μέρα που με τρομάζει άλλα ποιο πολύ με τρομάζει ότι είμαι αναγκασμένος να δώσω ακριβή ημερομηνία !! (δεν είμαι τόσο μ@λ@κ@ς) .
Μέσα από το πεδίο η εντολή είναι ξεκάθαρη προσδιορισμός χρόνου = Μάρτιος!!
Η μεθοδολογία ανάκτησης πληροφορίας δεν κρίνεται αναγκαία αλλά απόρρητη!
Αν μπορούσα να είμαι χρονοταξιδιωτης και έπρεπε να έχω μια άγκυρα χρόνου σαν σημείο αναφοράς στην ιστορία θα έβαζα σαν σταθερά την 22 Μαρτίου ! Γιατί θα χρειαζόμουν μια άγκυρα χρόνου ? Για να μπορώ να ταξιδέψω μέσα σε αυτόν προσπαθώντας να αλλάξω τα ντόμινο των καταστάσεων !!
Το μεγαλύτερο επίτευγμα ενός πολεμιστή του πεδίου είναι να καταφέρει να σβήσει εντολή !!! Με την απόλυτη έννοια...!!

Η αρχή του ντόμινο είναι το παν , μια απλή κίνηση ,ένα μικρο σπρώξιμο με το δαχτυλάκι,μια μικρή είδηση που περνάει απαρατήρητη άλλα είναι η Μεγίστη όλων ,όπως πχ το sandy hook που ξεκίνησε το ντόμινο της οπλοκατοχής στην Αμερική!
Βλέπεις αν έχεις διαβάσει μέχρι εδώ είμαι λίγο ασυνάρτητος , είμαι λίγο φλου , δεν σου δίνω γεγονός άλλα απόλυτη Ημερομηνία και ξαναλέω δεν είμαι μ@λ@κ@ς ..τουλάχιστον όχι αυτή την στιγμή!
Έτσι λοιπόν σκέψου ότι μπορεί να έχω τους λόγους μου και θέλω να εγκλωβίσω τα εγκεφαλικά σου επίπεδα σε χρονική στιγμή ,η αλλιώς να εγκλωβίσω την χρονική στιγμή μέσα στον φόβο σου!!!!!!
Μερικές έρευνες μου στο διαδίκτυο που θα σε βοηθήσουν ίσως να καταλάβεις τι γίνεται με το Μάρτιο του 2013 θα στις δείξω παρακάτω για να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα άλλα προτού το κάνω θέλω να σε προειδοποιήσω για να είμαι ξεκάθαρος απέναντι σου !
Όσο διαβάζεις αυτό το άρθρο σε χρησιμοποιώ!!! Θέλω να δώσεις απόλυτη προσοχή στις λέξεις .... Προσπαθούμε να σπάσουμε την γλώσσαν του εχθρού !! Για να τα καταφέρουμε μπορεί να χρησιμοποιήσουμε και τις ίδιες μεθόδους που χρησιμοποιεί εναντίων μας! Πάντα εσύ ήσουν ο στόχος ...τώρα θα γίνεις το δόλωμα!
Αν συμφωνεις συνέχισε παρακάτω....
Γεγονότα Μαρτίου ,Γεγονότα Νοητικού Στόχου Μαρτίου,Συμβολισμοί Μαρτίου
112ος Πάπας Διορίζεται - Μεταξύ Μαρτίου 15 και 18
http://beforeitsnews.com/r2/?url=http://www.hurriyetdailynews.com/conclave-to-elect-new-pope-not-before-march-15-vatican.aspx?pageID=238&nID=41014&NewsCatID=393
Εαρινή Ισημερία - 20 Μαρτίου
Μετάπτωσης των ισημεριών - Ζυγισμένα Ηλιοστάσια - 20 Μαρτίου
Ο Ομπάμα πρώτη φορά στο Ισραήλ - 20 Μαρτίου
http://beforeitsnews.com/r2/?url=http://www.nytimes.com/2013/02/06/world/middleeast/obama-to-visit-israel-in-spring.html?_r=0
Ευθυγράμμιση Doomsday; - 20 Μαρτίου
http://beforeitsnews.com/r2/?url=/astrology/2013/01/doomsday-alignment-march-20-2013-2431218.html
Πλανήτες Ευθυγράμμιση - Ίδια Ειδική Ευθυγράμμιση 21-Δεκέμβριος-2012 και 20 του Μαρτίου του 2013
Όσο συνεχίζεις θα σου εξηγώ ...και θα σου δίνω όλα τα αναγκαία λινκ να προχωρήσεις μόνος σου!
Το αληθινό Ημερολόγιο των Μάγιας λήγει στις 21 Μαρτίου 2013
http://beforeitsnews.com/r2/?url=http://www.2012.com.au/Father_Christ.html
3-22 είναι ο ιερός αριθμός της μυστικής οργάνωσης κρανίο και οστά ..
http://www.youtube.com/results?search_query=322+skull+and+bones&oq=322+&gs_l=youtube-reduced.1.0.0l4.423980.425237.0.428045.4.4.0.0.0.0.285.553.2j1j1.4.0...0.0...1ac.1.tmR7Y8d5REk
Τα φώτα στο superbowl έσβησαν στις 13.22 λεπτά που απέμεναν να τελείωση το τρίτο ημίχρονο...



Στην ταινία dark night δείχνει το νούμερο 322 στις θέσεις του Σταδίου...



Οι Πέτρες στην Georgia με τις φοβερές εντολές των επικυρίαρχων γίνονται 33 ετών στις 22 Μαρτίου
http://www.youtube.com/results?search_query=georgia+guidestones&oq=georgia+gu&gs_l=youtube.1.0.0l10.89975.94795.0.98150.10.9.0.1.1.0.120.864.7j2.9.0...0.0...1ac.1.YiS0ca245Dc
Obamacare RFID ? 23 Μαρτίου
Ομπάμα Βραβείο Ειρήνης-9 του Οκτωβρίου του 2009-μέχρι 22 Μαρ 2013 =1260 ημέρες
http://nobelpeaceprize.org/en_GB/laureates/laureates-2009/announce-2009/
http://beforeitsnews.com/r2/?url=http://www.examiner.com/article/mysterious-light-appears-over-norway-before-obama-peace-prize-speech
ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΣΧΑ
Ημερομηνία Πάσχα
Το Πάσχα του 2013 θα αρχίσει την Τρίτη 26 Μαρτίου και θα συνεχιστεί για 7 ημέρες μέχρι τη Δευτέρα 1 Απριλίου.
Το Πάσχα αρχίζει την 15η ημέρα του εβραϊκού μήνα Νισάν. Το Πάσχα διαρκεί για οκτώ ημέρες και γιορτάζει την ελευθερία των Ισραηλιτών από τη δουλεία στην Αίγυπτο.
Αρχή του Έκτου Ηλίου των Μάγια - 28 Μαρτίου
http://beforeitsnews.com/r2/?url=http://mysteryofthegods.blogspot.com/2010/01/messages-from-outer-space.html
Κυριακή του Πάσχα 31 Μαρτίου -Διπλό Πάσχα με καθολικούς,...
60-70 Ώρες σκοτάδι στις 31 Μαρτίου Βάση των λεγόμενων του Don Alejandro
http://beforeitsnews.com/r2/?url=http://2012rising.com/article/maya-calendar-stargate-31-3-2013-13-ahau-tzolkin-3-wayeb-haab
Αν συνεχίζεις να διαβάζεις... μάθε Οτι όλα όσα διάβασες παραπάνω δεν ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ !!

Στοιχεία εντός πεδίου με έντονη δραστηριότητα στην εντολή!
ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ
Εκτεταμένες καταστροφές σε παραλιακές πόλεις , από καταστροφικά φυσικά φαινόμενα.Περίπτωση μετεώριτη και χτύπημα για την δημιουργία ηφαιστειακής έκρηξης και πλημμύρας λόγω τσουναμι! Υπερβολική ενεργειακή ακτινοβολία Ηλίου. Τυφώνες και θύελλες μέγιστου καταστροφικού χαρακτήρα .
Παράπλευρες πληροφορίες σε περίπτωση δημιουργίας της συγκεκριμένης εντολής στο πεδίο
Μαζική εγκατάλειψη παράκτιων περιοχών ,πρόσφυγες!
Κατάρρευση των τμημάτων διάσωσης στην κυβέρνηση-σεις που θα συμβούν τα γεγονότα
Κατάρρευση του συστήματος διανομής τροφίμων
Κατάρρευση των μέσων μαζικής μεταφοράς και τροφοδοσίας σε γενικό επίπεδο
Τεράστιες απώλειες κτιρίων εγκαταστάσεων που βρίσκονται σε παράκτιες περιοχές.
ΘΕΑΣΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ
Πολλοί Αμερικάνοι που χρησιμοποιούν renote viewing (θέαση εξ αποστάσεως ) δηλώνουν ότι είδαν το καπιτωλειο της Αμερικής βυθισμένο κάτω απο 100 μέτρα νερού και ερειπωμένο!!
ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΩΡΑ ..



ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ
http://www.bibliotecapleyades.net/esp_2012_68.htm
WEB BOTS - ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2013
Το απόλυτα αξιοπερίεργο είναι ότι το web bot δεν δίνει κανένα δεδομένο μετά τον Μάρτιο ,είναι δηλαδή σαν να έχει συμβεί κάτι και όλο το ίντερνετ να μην υπάρχει!! Με απλά λόγια το web bot δεν μπορεί πια να δει το μέλλον μετα τον Μάρτιο!!
ΕΔΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ
http://theintelhub.com/2011/07/17/remote-viewing-the-event-666-days-and-counting/
ΤΩΡΑ ΔΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ







Τι καταφέραμε μέχρι ώρας λοιπόν? Καταφέραμε να δούμε όλους σχεδόν τους τρόπους που η σημερινή πληροφορία θέλει να σε κάνει να αισθανθείς ΦΟΒΟ!! Ωραία είναι καλό που τους είδες και έχεις μια εικόνα! Τώρα κανε αυτό που πρέπει ...Δες τα όλα ως γελοία ,ως γραφικότατα, δες έμενα σαν γραφικό ,τρελό και γράψε στα σχόλια τα χειρότερα που μπορείς!! Δεν κάνω Πλάκα ....ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ !!
Εφ όσων λοιπόν γράψαμε μια σωστή θέση -άγκυρα στο νοητικό κάνοντας τα παραπάνω να φαντάζουν γελοία όπως και τους αξίζει ήρθε η ώρα να σου πω που να κοιτάξεις και να το θεωρήσεις απόλυτα αληθινή πληροφορία ....και μάλιστα να ενημερώσεις και τους γύρω σου...σαν μανιακός πιστός ,σαν δογματικός ,σαν γραφικός αλλά με μανία !! Εδώ πρέπει να γίνεις νοητικός μουτζαχεντζιν πραγματικά ...αν θες να βγεις από το δόλωμα και να μην καταλήξεις στην κοιλίτσα του θεριού!
Στις 22 του Μαρτίου κάνει πρεμιέρα η Ταινία
Olympus Has Fallen
Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΠΕΣΕ ...



ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΩ ΓΙΑΤΙ...ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΓΚΥΡΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΕΜΑΣ!!

ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ !

STRANGER... Δε εχω ορεξη για αστεια σημερα!
Υ.Γ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ..
Σας είπα ξεκάθαρα ότι με αυτό το άρθρο θέλω να σας χρησιμοποιήσω!

Σας ειπα να κάνετε ότι κάνετε πάντα ,να αμφισβητήσετε ,να βρίσετε, να απορρίψετε και όχι να αρχίσετε ΤΩΡΑ να γίνεστε σκεφτικοί!

Σας είπα ότι όλα όσα σας έδωσα δεν έχουν καμία σχέση με την 22 Μαρτίου !!

Και μέγιστο όλων εκτός και αν δεν γνωρίζεται να διαβάζεται έγραψα " Αν μπορούσα να είμαι χρονοταξιδιωτης και έπρεπε να έχω μια άγκυρα χρόνου σαν σημείο αναφοράς στην ιστορία θα έβαζα σαν σταθερά την 22 Μαρτίου ! Γιατί θα χρειαζόμουν μια άγκυρα χρόνου ? Για να μπορώ να ταξιδέψω μέσα σε αυτόν προσπαθώντας να αλλάξω τα ντόμινο των καταστάσεων !"

ΔΕν είπα ΟΥΤΕ ΓΙΑ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ -22 ΜΕΡΕΣ ΠΙΣΩ- ΟΥΤΕ ΓΙΑ 13 ΜΑΙΟΥ -22 ΜΕΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ...ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΑΓΚΥΡΑ ΧΡΟΝΟΥ ...ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ....ΑΓΚΥΡΑ ΧΡΟΝΟΥ ..ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ...ΑΓΚΥΡΑ ΧΡΟΝΟΥ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ...

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ..ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!
ΔΕΥΤΕΡΟ Υ.Γ
ΣΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ
ΡΕ ΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΤΓΡΑΨΕΙ, ΤΑ ΛΙΝΚ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ, ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ..ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ...ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΨΑΞΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ...ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΝΚ ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΛΛΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ...ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΞΑΝΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ....ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ...ΓΑΤΑΚΙΑ ΞΥΠΝΑΤΕ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΥΡΑ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...ΑΥΤΗ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ...ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ..ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters