Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ

Εάν μαζευτούμε θα μας λιανίσουν. Το περιμένουν και το σχεδιάζουν εδώ και χρόνια.
Εάν όμως σταματήσουμε να πληρώνουμε τράπεζες, εφορίες ΔΕΗ ΟΤΕ θα τους έχουμε λιανίσει ΕΜΕΙΣ.
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ.
Τι φοβάστε να μείνετε χωρίς ρεύμα για λίγο καιρό; Χωρίς τηλέφωνο; Χωρίς σπίτι; Μα έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα επιδιώξουν να σας το πάρουν όταν ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να.....
πληρώνετε άλλο.
ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ; ΠΡΟΤΕΙΜΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ;

Τι φοβάστε; Να μη σας φυλακίσουν; ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ξυπνήστε επιτέλους.
Θα γκρεμοτσακιστούν και θα αρχίσουν να τρέχουν προς τα αεροδρόμια και λιμάνια για να γλυτώσουν τα τομάρια τους οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΤΗΝ 25η Μαρτίου;;;;

Για φανταστείτε τι ωραία που θα ήταν.
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ.
Φανταστείτε τα μούτρα του ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ, του ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ στο δελτίο, του ΣΑΜΑΡΟΚΟΥΒΕΛΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΤΩΝ ΜΠΟΜΠΟΛΕΩΝ που περιμένουν τις δόσεις για να συνεχίσουν να τρώνε τις σάρκες των παιδιών μας.
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙ' ΑΥΤΑ Ή ΕΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ.
Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.

αναγνώστης 

http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/02/blog-post_901.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters