Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡOΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ Η ΑΓΟΡΙΝΑ. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ

tzefri-pap-lista
Γι' αυτό όλοι παίρνουν πίσω τις "κάθετες αρνήσεις" για την σχέση της οικογένειας με την λίστα!

Ότι γράφαμε από την πρώτη στιγμή. Ο υποτακτικός, διορισμένος που αντλούσε τη νομιμοποίηση του μόνον από τον Γιώργο Παπανδρέου, έπλεξε όλη την σκευωρία με την απόκρυψη της λίστας για να προστατεύσει το αφεντικό του.

Επεδίωξε η λίστα να έρθει νύχτα "θάβοντας" τα παραστατικά, ενώ οι Γάλλοι την έστειλαν νομιμότατα, βάσει της διακρατικής συμφωνίας Ελλάδας – Γαλλίας, αφού πρώτα πέρασε από
το Γαλλικό υπουργείο δικαιοσύνης! (μεγάλη δικαίωση Πεπόνη που βάσισε τις διώξεις για την λίστα ακριβώς σε αυτό το στοιχείο).

Το πρώτο πράγμα που έκανε ο υποτακτικός με το που την πήρε στα χέρια του, μεσάνυχτα στις 30 Σεπτεμβρίου, ήταν να ψάξει τα επίμαχα ονόματα στον υπολογιστή του (τον οποίο έχασε). Έπειτα απέκρυψε την λίστα και εξαφάνισε το πρωτότυπο.

Το στικάκι που δημιούργησε είναι πλέον "καθαρό" αφού μέχρι και η διεύθυνση της Παντελή που έδωσε στον Καπελέρη, ήταν μαϊμού!

Ο Βενιζέλος από την άλλη, φέρεται να έψαχνε και αυτός τα στοιχεία που εμπλέκουν την οικογένεια, σε λιγότερα αρχεία όμως, αφού κάποια είχαν ήδη κάνει φτερά! Όπως όμως έχουμε αποκαλύψει, εφ' όσον ο Βενιζέλος αναζητούσε τέτοια στοιχεία, μάλλον δεν το έκανε για να "προστατεύσει" τον Παπανδρέου, όπως πάλι είχαμε γράψει.

Διαβάστε τι αποκαλύψαμε στις 12 Ιανουαρίου για το θέμα: Για "ανάκριση" κάλεσε ο Βενιζέλος τον Παπανδρέου! Εκδίκηση 5 χρόνια μετά...

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι οι λαλίστατοι των πρώτων ημερών "εξαφανίζονται" και όλοι προσπαθούν να πετάξουν από πάνω τους το όνομα "Παπανδρέου".

Ο κύριος Μιωνής που διέψευδε οργισμένα, δηλώνει τώρα ότι "δεν γνωρίζει τα φυσικά πρόσωπα" πίσω από την κατάθεση μαμούθ.

-Ο κύριος Παπασταύρου διαψεύδει την πρώτη συνέντευξη του κυρίου Μιωνή ότι "ήταν συνδιαχειριστής στον επιμαχο λογαριασμό" και μιλά για απλή συνεργασία ως δικηγόρος για ένα ελάχιστο μέρος του. Απομακρύνεται όμως από του Μαξίμου.

-Η κυρία Παντελή βρίσκεται σε άγνωστη διεύθυνση στη Νότια Γαλλία (βρε κάποιος κύριος Μαργέλλος δεν είχε εξοχικό στη Ν. Γαλλία;), αρνούμενη πεισματικά να διαψεύσει την ύπαρξη πολιτικής οικογένειας πίσω από τον λογαριασμό.

-Ο λεβέντης Στασινόπουλος του ΣΔΟΕ δεν πήρε λέξη πίσω από την κατάθεση του παρά τις απειλές.
-Και σήμερα, ο κύριος Μπόμπολας, ταυτίζει τον Γιώργο Παπανδρέου με το ...χαβιάρι!

Εάν δεν υπάρξουν αλγεινές για την πατρίδα εξελίξεις, οι εγκληματίες είναι ένα βήμα πριν την τιμωρία.

olympia.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/02/o_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters