Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Σχόλιο καταπέλτης της ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ στα attikanea, δίνει απαντήσεις για τις τελευταίες εξελίξεις, κα.... ανάβει φωτιές!,

Καταπέλτης κατά της τρικομματικής εγχώριας τρόικας, είναι η Καθηγήτρια κυρία ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ,  στη ανωτέρω ανάρτηση την οποία πήραμε από το makeleio.gr, αφενός μεν διευκρινίζοντας ότι οι τελευταίες εξελίξεις με την κλπή πολύτιμου υλικού από το αυτοκίνητο της ανακρίτριας, δεν αλλάζει τον ρου των γεγονότων τα οποία θα τρέξουν με ταχύτατους ρυθμούς, αφετέρου, αφήνοντας σαφείς αιχμές για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, τον ρόλο του Προέδρου της κ. Γεωργίου στον οποίον ενώ έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για κακουργηματικές πράξεις, εξακολουθεί να... απολαμβάνει την κάλυψη της κυβέρνησης, και δεν παραιτείται, γεγονός το οποίο δεν αποκλείει και τέλεση νέων πράξεων.

Το σχόλιο της κ. ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, έχει διαιτερη βαρύτητα.

Πόπη Σουφλή 
 

 


Ο/Η Zoe Georganta άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Η ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΚΑΛΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΥ...":

Αγαπητή κα Πόπη Σουφλή, με όλο τον σεβασμό για το αξιοθαύμαστο έργο σας για την σωτηρία της πατρίδας μας, θα ήθελα να παρατηρήσω ότι η υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ δεν πάει πίσω, όπως αναφέρεται στο παραπάνω δημοσίευμα, αλλά προχωρεί προς τα εμπρός. 


Υπάρχει συγκεκριμένη δικαστική διαδικασία η οποία ακολουθείται κατά γράμμα και κατά την άποψή μου δεν υπάρχει καμμία καθυστέρηση στην υπόθεση.
 Η υπόθεση μετά το πόρισμα της προκαταρκτικής ανάκρισης που διεξήχθη από τους αδέκαστους οικονομικούς εισαγγελείς, κ. Πεπόνη και κ. Μουζακίτη, έχει προχωρήσει στο Πρωτοδικείο, το οποίο ακολουθεί μια τυπική διαδικασία (η οποία βέβαια είναι και ουσιαστική) και η οποία θα καταλήξει στην αίθουσα του Δικαστηρίου για ακρόαση, τελικές διαπιστώσεις και απόδοση ευθυνών.

Το σημαντικό ζήτημα είναι πώς η κυβέρνηση ...

αφήνει στην θέση τους δημόσιους υπαλλήλους κατά των οποίων έχουν απευθυνθεί σοβαρότατες κατηγορίες. 
Οι ίδιοι φαίνεται δεν διαθέτουν την ευαισθησία να παραιτηθούν. 
Όμως, σύμφωνα με τον νόμο 3832/2010 ο πρόεδρος μπορεί να παυθεί από το όργανο που τον διόρισε, δηλαδή την Βουλή των Ελλήνων, εφόσον τεθεί ζήτημα μομφής εναντίον του από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. 

Ήδη, πριν το πόρισμα των οικονομικών εισαγγελέων, η Επιτροπή Απολογισμού της Βουλής άσκησε δριμεία κριτική στον κ. Γεωργίου για τις υπερβολικές δαπάνες που είχε πραγματοποιήσει. Μήπως όμως αυτό έγινε για δημιουργία εντυπώσεων; 

Το λέω αυτό διότι ήδη με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 228, 18 Νοεμβρίου 2012, άρθρο 7,1) η Βουλή είχε ήδη περάσει το εξωφρενικό να εξαιρέσει τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ από οιονδήποτε λογιστικό έλεγχο δαπανών. 

Ο μόνος δημόσιος οργανισμός που εξαιρείται από έλεγχο δαπανών είναι η ΕΛΣΤΑΤ. 

Πιθανόν όμως οι κκ Σταϊκούρας, Σαχινίδης, Μπέζας να μην είχαν διαβάσει το παραπάνω ΦΕΚ!!! 

Οι δε συγκατηγορούμενοί του, δημόσιοι υπάλληλοι στην ΕΛΣΤΑΤ, έπρεπε να έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα. 

Όμως και οι τρεις τους παραμένουν στις θέσεις τους και μάλιστα ταξιδεύουν στο εξωτερικό. 

Ποιός μας εγγυάται ότι δεν παραποιούν αρχεία και στοιχεία; 
Τί συμβαίνει τελικά, υπάρχει τόσο μεγάλη διαπλοκή; 
 http://attikanea.blogspot.gr/2013/02/attikanea.html#more

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/02/attikanea.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters