Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Οι ξένες πόλεις που βγάζουν από το νερό το φθόριο είναι μ@λ@κες?




Το Windsor του Ontario στον Canada εντάχθηκε και αυτό σε μια ομάδα από άλλες καναδικές κοινότητες που έχουν ψηφίσει για να τεθεί τέρμα στην πρακτική της τοποθέτησης φθορίου στην παροχή νερού. Η ψηφοφορία ψηφίστηκε και πέρασε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μετά από πέντε ώρες συζήτησης μεταξύ των ιατρικών εμπειρογνωμόνων και το δημοτικό συμβούλιο.

Ρωτήστε τον εαυτό σας, πιστεύετε πραγματικά οτι η τοποθέτηση φθορίου στην παροχή νερού σε όλες τις μεγάλες πόλεις γίνεται επειδή κάποιοι «ειδικοί» πιστεύουν ότι είναι ικανό το φθόριο να αποτρέψει την αποσύνθεση των δοντιών μας;

Τόσο πολύ αγάπη μας έχει το σύστημα και μας θέλει όλους με δόντια τζάμι κατάλευκα και υγιεινά?

Μας σκοτώνουν με ένα εκατομμύριο τρόπους από ψεκάσματα, γαϊδούρια μέσα στο φαγητό μας, εμβόλια, άλλα από την άλλοι θέλουν τα πτώματα μας να έχουν το καλύτερο αστραφτερό χαμόγελο?

Ξυπνα φίλε ,ακόμα ένας αγώνας που πρέπει να δώσουμε όλοι είναι το θέμα του φθορίου! Ξεκίνα τώρα και ενημέρωσε τον διπλανό σου, όχι μόνο στο νερό πρέπει να απαγορευθεί αλλά και σε όλα τα προϊόντα, είναι δηλητήριο που σε κάνει αποχαυνωμένο και σου στερεί χρόνια από την Ζωή σου αργά αλλά σταθερά!

Η γιαγιάδες μας σκότωναν με οδοντόπαστα τους αρουραίους, ίσως κάπως έτσι να σε βλέπουν και οι επικυρίαρχοι σου ....

Ενημέρωσε τους γύρω σου, η πληροφορία είναι όπλο μας, απαίτησε πίσω την Ελευθερία σου!

STRANGER ...ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΦΩΝΑΖΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ!!
 
 http://dependent-world.blogspot.gr/2013/02/kanadikes-polis-bgazoun-to-fthorio-apo-to-nero.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters