Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

«Μια φανταστική κάρτα εισόδου»

Φαντάσου ένα Φανταστικό πολυόροφο κτήριο, σε μια φανταστική πόλη, ενός φανταστικού κόσμου. Αυτό το κτήριο λέγεται «ΦΑΝΤΑΣΙΑ» και έχει τις πόρτες του ανοιχτές σε όλους.
Μπορείς να μπαίνεις και να βγαίνεις ό,τι ώρα θες. Μπορείς να μείνεις μέσα και να περιπλανηθείς στους χώρους του, για όσο το θελήσεις. Ένα μόνο είναι το πρόβλημα. Δεν έχεις πρόσβαση σε όλους τους ορόφους. Δυστυχώς!
Περνώντας την είσοδο του φανταστικού αυτού κτηρίου, που βρίσκεται στην φανταστική πόλη, του φανταστικού κόσμου…. «σκανάρεσαι»…. «ψυχοσκανάρεσαι» για να είμαστε ακριβείς! Και τι ψάχνουν να βρουν, θα αναρωτιέσαι; Όχι, ούτε όπλα, ούτε εκρηκτικά. Διερευνούν το ποσοστό των ψυχικών σου αποβλήτων: Θυμός, φόβος, θλίψη, πόνος, απογοήτευση, μίσος, εκδικητικότητα, αίσθημα αδικίας, μοχθηρία, απελπισία… και τόσα άλλα που μπορεί να έχουν «μολύνει» την ψυχή σου. Το αποτέλεσμα αυτού του ψυχικού σκαναρίσματος αποτυπώνεται στην «κάρτα εισόδου» που σου καρφιτσώνουν στο πέτο…και αυτή η κάρτα λειτουργεί ως πομπός για να ανοίγουν οι πόρτες των δωματίων του κτηρίου «ΦΑΝΤΑΣΙΑ». Βάση αυτών των μετρήσεων λοιπόν καθορίζεται από πιο όροφο του κτηρίου και άνω ή κάτω θα σου επιτραπεί η είσοδος.
Και τι διαφορά έχουν οι όροφοι, μάλλον σκέφτεσαι, για να χρειάζεται όλη αυτή η φασαρία;
Ποιοτική. Η διάφορά τους είναι στην ποιότητα του περιεχομένου των δωματίων των ορόφων. Βέβαια, όλα περιέχουν «φανταστικές ιδέες» «φανταστικά τοπία» «φανταστικά πλάσματα» «φανταστικές ανακαλύψεις, σχέδια, εμπειρίες»… μα όσο πιο χαμηλός ο όροφος, τόσο χαμηλή και η ποιότητα. Σαν την ποιότητα των ψυχικών αποβλήτων. Αν έχεις κάνει χώρο στην ψυχή σου για να φωλιάσει πχ η εκδίκηση, ποιες θα είναι οι «φανταστικές ιδέες» που θα έχεις; Θα είναι για δημιουργία ή καταστροφή; Γεμάτες αγάπη ή μίσος;
Κατ’ αναλογία λοιπόν στους υψηλότερους ορόφους, ανεβαίνει και η ποιότητα. Μοναδικές ιδέες και πρωτότυπα όνειρα που περιμένουν εσένα να τα προσεγγίσεις και να τα «υλοποιήσεις», να γεμίσεις από δημιουργική χαρά που θα την μεταδόσεις στον κόσμο. Διότι ήδη υπάρχουν, άυλα, στα δωμάτια της «ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ». Εσύ θα βάλεις την ενέργειά σου για να τους δώσεις υλική υπόσταση. Είναι εκεί και σε περιμένουν.
Μόνον όμως, αν έχεις μπει στην διαδικασία να «απολυμανθείς» απ’τα ψυχικά σου απόβλητα! Σιγά σιγά, σε κάθε νέα σου είσοδο στο κτήριο της «ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ» θα σου δίνεται πρόσβαση σε όλο και υψηλότερους ορόφους του κτηρίου. Όσο πιο ψηλά, τόσο πιο όμορφα, πιο φωτεινά, πιο δημιουργικά, πιο αγαπητικά! Το πόσο καταπληκτικά μπορεί να είναι αυτά που θα συναντήσεις στου υψηλούς ορόφους του κτηρίου, πραγματικά ακόμα δεν μπορείς να τα φανταστείς!
Απαλλάξου λοιπόν απ’ ό,τι σε βαραίνει, σε μολύνει, σ’ απομακρύνει απ’ την χαρά, την αισιοδοξία, την αγάπη και ετοιμάσου να συναντήσεις όλα αυτά που δεν μπορείς να φανταστείς στο ρετιρέ της………..«ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ».
Γκομώλη Ανδριανή
Το κείμενο είναι εμπνευσμένο από την μέθοδο της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας και γράφτηκε με αφορμή το υπό έκδοση βιβλίο της εμπνεύστριας και ιδρύτριας της Σ.Α. κας Λεβέντη Μαρία «Φαντασία, η μεγάλη Diva” από τις εκδόσεις Χρυσαλλίδα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


http://www.katohika.gr/2013/02/mia-fantastiki-karta-eisodou.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters