Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ!!!


Φυσικά, όλα αυτά φαίνονται υπερβολικά και "τυχαία" στον σύγχρονο, αποχαυνωμένο από τον υλισμό άνθρωπο. Όμως, όπως έλεγε και ο Γέροντας Παϊσιος, «Ο διάβολος έχει τα σχέδιά του και ο Θεός τα δικά του»...!

Dimissioni Papa, fulmini su San Pietro: la foto simboloΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Ή...ΣΗΜΑΔΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ;
Και για να μην κουράζονται κάποιοι να μιλάνε για "μοντάζ", ορίστε και ο σχετικός σύνδεσμος της φωτογραφίας.
Και κάτι ακόμα: Η "κατάρα του 11" ξαναχτύπησε σήμερα!!! Ένας αριθμός που από πολλούς συνδέεται με τους "Πεφωτισμένους" (Illuminati) και άλλες παρόμοιες μυστικές εταιρείες και έχει δώσει στο πρόσφατο παρελθόν τα γεγονότα των Δίδυμων Πύργων στις ΗΠΑ, το τσουνάμι στην Ιαπωνία, μέχρι και την ανάληψη της πρωθυπουργίας της χώρας μας από το μέλος της σιωνιστικής Τριμερούς Λέσχης, Λ. Παπαδήμο!
Τυχαία λοιπόν και η συγκεκριμένη αριθμητική επιλογή από τον απερχόμενο Πάπα...;


 Dimissioni Papa, fulmini su San Pietro: la foto simbolo
πηγη
 
http://www.katohika.gr/2013/02/keravnoi-xtipisan-ton-agio-petro-toy-vatikanoy.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters