Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Χιλιάδες Αλβανών επιστρέφουν στην ...''Χρεωκοπημένη Ελλάδα ''!

Αφού ο Μπερίσα και οι Ερυθρομαυροι κατσαπλιάδες ,οι UCKάδες και ληστοσυμμορίτες ,οι ''αγρότες Αλβανοί'' που παίρνουν την σύνταξη τους απο την Ελλάδα μας που σκυλοβρίζουν κάθε ημέρα αφού έφαγαν τα ευρώ της Ελλάδος στην Αλβανία
επιστρέφουν στην Ελλάδα με αυτοκίνητα ...
Πόσοι απο αυτούς τους κατσαπλιάδες Είχαν αυτοκίνητο πρίν περάσουν λάθρα απο τα κατσάβραχα στην Ελλάδα ;
Μετά το πέρας των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ξεκίνησε η επιστροφή των Αλβανών λαθρομεταναστών και των Βορειοηπειρωτών στην Ελλάδα, που ζουν και ΄΄εργάζονται΄΄ εδώ και χρόνια.
Φέτος η επιστροφή ξεκίνησε νωρίτερα κι αυτό λόγω της οικονομικής κρίσης, σημειώνουν πηγές από την Αλβανία.
Στην Κρυσταλλοπηγή, η κυκλοφορία είναι υπερφορτωμένη ενώ στην Κακκαβιά έχει σχηματιστεί ουρά δύο χιλιομέτρων, αναφέρει ο αλβανικός τύπος.
Συνοριακή διάβαση Κακκαβιάς

Κατά τη διάρκεια της νύχτας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας στην συνοριακή διάβαση της Κακκαβιάς σχηματίστηκε ουρά που έφτανε τα 2 χλμ. με κατεύθυνση την Ελλάδα. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την Κακκαβιά η κατάσταση εδώ και λίγη ώρα έχει ομαλοποιηθεί.

Συνοριακή διάβαση Κρυσταλλοπηγής
Μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών πέρασε τις τελευταίες 24 ώρες και από τον μεθοριακό σταθμό της Κρυσταλλοπηγής, σύμφωνα με πληροφορίες διάβηκαν προς την Ελλάδα 2881 Αλβανοί πολίτες και 803 οχήματα, ενώ εισήλθαν στην Αλβανία 1826 Αλβανοί πολίτες με 357 οχήματα.
Aftonomi.gr/Veteranos.gr
http://www.veteranos.gr/2013/01/blog-post_185.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters