Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

Ξέρουν τους «τρομοκράτες»

Ενώ η ΕΛ.ΑΣ και το Μαξίμου διαρρέουν στα media θεωρίες για επανασύσταση του αντάρτικου πόλεων, ξένες υπηρεσίες που ασχολήθηκαν με την υπόθεση των χτυπημάτων από την αρχή, τροφοδοτούν την αντιτρομοκρατική με στοιχεία σε διαφορετική κατεύθυνση. Η υφή των χτυπημάτων και η επιλογή των στόχων ανάγκασε τους...


ειδικούς να αναζητήσουν υπόπτους και στοιχεία σε νέο κάδρο.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο τρόπος δράσης μοιάζει σε πολλά σημεία με αυτόν της μαφίας, ενώ η επιλογή των στόχων αποπολιτικοποιεί τα χτυπήματα, ακόμα κι αν στη συνέχεια υπάρξει προκήρυξη.

Όπως όλα δείχνουν, η αντιτρομοκρατική στοχοποιεί τους συνήθεις χώρους και διευρύνει τον κύκλο των υπόπτων. Ξένες υπηρεσίες που έχουν γνώση της υπόθεσης εκτιμούν ότι οι έρευνες τις ΕΛ.ΑΣ κινούνται σε δυο επίπεδα ενώ οι διαρροές προς τα Media στόχο έχουν τον αποπροσανατολισμό.

Κάποιοι ειδικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι επιθέσεις να σχετίζονται και με τις συλλήψεις επιχειρηματιών και τραπεζιτών στην Ελλάδα ή ακόμα και με επικείμενες συλλήψεις στο πλαίσιο της επιχείρησης "καθαρά χέρια" που υλοποιεί η κυβέρνηση, στοχεύοντας σε ακάλυπτους επιχειρηματίες και πολιτικούς.

Αυτό που φοβούνται οι ξένες υπηρεσίες και για το οποίο αποφεύγει να θέσει η ΕΛ.ΑΣ, είναι η πιθανότητα να προόκειται για επιχειρηματικά-πολιτικά χτυπήματα με τη συμμετοχή "νονών" ή εκτελεστών. Παράληλλα ιδιαίτερη μελέτη γίνεται για την επιλογή των στόχων. Η επίθεση επί αδίκων δείχνει την έλλειψη πολιτικής λογικής, ενώ τα όπλα, το μπαζούκας και τα γκαζάκια δείχνουν το βάθος του οπλοστασίου.

Από το Μαξίμου διαρρέεται ότι το νέφος της τρομοκρατίας που φαίνεται να καλύπτει την πολιτική ζωή του τόπου τα τελευταία 24ωρα δημιουργεί εύλογες συζητήσεις και αναλύσεις στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Οι εντολές προς την ΕΛ.ΑΣ είναι να διευρύνει τις έρευνες, ώστε να αναγκαστούν να κρυφτούν οι δράστες και να κάνει συλλήψεις σε όλους τους υπό διερεύνηση χώρους.

Από την ΕΛ.ΑΣ παραδέχονται ότι στην αρχή δεν εκτιμήθηκε με τη δέουσα προσοχή η προοπτική να υπάρχει επανεμφάνιση θυλάκων της τρομοκρατίας και απλά γινόταν διαφορετική προσέγγιση, μετά από το μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων εναντίον γραφείων κομμάτων, δημοσιογράφων, αλλά και του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Σ. Κεδίκογλου.

Επισήμως επιμένουν ότι η υπόθεση έχει…«βάθος» και γίνονται εκτιμήσεις - με βάσει τις πληροφορίες από το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και την ΕΛΑΣ-  για την ανασυγκρότηση του αντάρτικου πόλης και διεργασίες στον αντιεξουσιαστικό χώρο.


http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/01/blog-post_3380.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters