Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Oι 14 βαλίτσες για ισάριθμα περιστέρια της Βουλής των Ελλήνων! - Με 14 ΟΧΙ στο Φορολογικό Νομοσχέδιο η κυβέρνηση Σαμαρά θα πέσει πιο γρήγορα από εκείνη του Μάριο Μόντι

Την ώρα που ο Σαμαράς και οι κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης συνεχίζουν το αγωνιώδες κυνηγητό της δόσης με τον κωδικό «τυχαία πέρναγα κι έπεσα πάνω σας», στην Ελλάδα 14 βαλίτσες των 200 ευρώ αναζητούν αποδέκτες ενόψει της ψήφισης του Φορολογικού.

Κατ΄αρχήν να εξηγήσουμε τι σημαίνει ο κωδικός «τυχαία περνούσα κι έπεσα πάνω σας».

Πρόκειται για το μυστικό σχέδιο που έχουν εκπονήσει οι επιτελείς του Μαξίμου, οι οποίοι με καλοπληρωμένους χάκερς υποκλέπτουν τα προγραμματισμένα ταξίδια της Άνγκελα Μέρκελ.

Σκοπός τους είναι να κανονίσουν στον ίδιο προορισμό ένα εντελώς τυχαίο ταξίδι του Σαμαρά.

Μάλιστα σε κάποια από τις πρόσφατες συναντήσεις τους, έξω από μια παμπ της Βαρκελώνης, η Μέρκελ αναφώνησε:

-Tι σύμπτωση Αντώνη μου, τι σύμπτωση...

.Πράγματι εντελώς τυχαία περνούσα από δω και ο καλός Θεός της Ελλάδας, φρόντισε να συναντηθούμε...

Κι ενώ οι επιτελείς του Μαξίμου οργανώνουν διαρκώς τυχαίες συναντήσεις του Σαμαρά με την Μέρκελ, οι επιτελείς του σκότους έχουν έτοιμες 14 βαλίτσες των 200 χιλ. Ευρώ και αναζητούν 14 βουλευτές από αυτούς που στηρίζουν την συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη. Εντελώς τυχαία σ΄αυτό το σημείο αποκτά μια «επικαιροποίηση» η πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη.


Η ψήφιση του Φορολογικού Νομοσχεδίου, που εντελώς τυχαία συμπίπτει με το πιο κρίσιμο στάδιο της αποκρατικοποιήσης του ΟΠΑΠ -κατά το οποίο οι μνηστήρες καλούνται να δείξουν τα λεφτά τους-προκαλεί μια περίεργη κινητικότητα στην αγαπημένη σουίτα του Μιχ. Χριστοφοράκου στο ξενοδοχείο Μεγ. Βρετανία. 

Στη θέση του Χριστοφοράκου υπάρχει άλλος νταλαβερτζής και τα τούβλα από τα 500ευρα μπερδεύονται γλυκά με καπνούς από πούρα και πανάκριβο ουίσκι. Έχουν βρεθεί ήδη 7 αποδέκτες και ο νταλαβερτζής αισιοδοξεί ότι θα πετύχει το ποθητό αποτέλεσμα 14!

Με 14 ΟΧΙ στο Φορολογικό Νομοσχέδιο η κυβέρνηση Σαμαρά θα πέσει πιο γρήγορα από εκείνη του Μάριο Μόντι!

Μείνετε συντονισμένοι...




http://kourdistoportocali.com/articles/16670.htm

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/o-14-14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters