Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Δηλαδή έπρεπε να το πει ο Μεντβεντεφ για να καταλάβουν όλοι ότι οι Εξωγήινοι υπάρχουν;;;

 

Εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο το έχουν επιβεβαιώσει με αυτά που έχουν βιώσει και οι αναφορές που γίνονται καθημερινά είναι δεκάδες. Το θέμα είναι να καταλάβουν κάποιοι ότι τα UFO, δεν είναι...
σκάφη τα οποία έτυχε να περνάνε απ'την γειτονιά και είπαν να ρίξουν μια ματιά στον πλανήτη μας έτσι για την εμπειρία. Υπάρχουν και επηρεάζουν καταστάσεις που αφορούν την ανθρώπινη εξέλιξη είτε μακροπρόθεσμα είτε βραχυπρόθεσμα σε θέματα που δεν το χωράει ο νους μας. Και φυσικά την επηρεάζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια για να μην πω εδώ και εκατομμύρια και αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα είτε από βραχογραφίες είτε από αντικείμενα αναχρονιστικά υψηλής τεχνολογικής ανάπτυξης που δεν συμπίπτουν με το επίπεδο της εποχής, όχι μόνο στον τομέα της ευφυίας αλλά και της τεχνογνωσίας που απαιτούνταν για την χρήση τους. Καταλάβατε; Δεν είστε μόνοι, είτε γίνει, είτε δεν γίνει κάτι στις 21-12-2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters