Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

Υπό διάλυση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες! Δειλό και ανεύθυνο λένε τον Πάνο Καμμένο βουλευτές του!

Ένα βήμα πριν από τη διάσπαση βρίσκονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καθώς η σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας έβγαλε στην επιφάνεια την κρίση που υπέβοσκε εδώ και μήνες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακούστηκαν πολύ σκληρά λόγια από βουλευτές του κόμματος και μάλιστα με ευθεία επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου ο οποίος επέλεξε την οδό της… απόδρασης.

Στην αρχή η συνεδρίαση ξεκίνησε χωρίς αυτόν, στη συνέχεια πήγε μόλις άκουσε ότι του ασκείται σκληρή κριτική αλλά οι βουλευτές έμειναν έκπληκτοι όταν τους χαιρέτησε κι έφυγε ενώ η Κ.Ο. Και η Διοικούσα Επιτροπή είχαν πάρει φωτιά.

Βουλευτές έλεγαν στη συνέχεια ότι ο πρόεδρος επέλεξε να την κάνει με ελαφρά πηδημητάκια προκειμένου να μην ακούσει τα εξ αμάξης για τη στρατηγική του κόμματος τους τελευταίους μήνες. «Υπήρχαν ιδιαίτερα σοβαρά θέματα που έπρεπε να συζητηθούν για τη γραμμή αλλά και τη φυσιογνωμία του κόμματος αλλά και για θέματα ηθικής τάξης, αλλά ο κ. Καμμένος έφυγε επιλέγοντας να αφήνονται άλυτα τα προβλήματα».

Στον κ. Καμμένο χρεώνουν, κυρίως οι κ. Μαρκόπουλος και Ζώης, το γεγονός ότι οι ΑΝ.ΕΛΛ. δεν έχουν σταθερή πολιτική γραμμή και «φλερτάρουν» με μια μετεκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες και δεν αποκλείεται να υπάρξει νέος πολεμικός γύρος εντός του κόμματος. Αλλά θα έπρεπε να το περιμένουν. Κόμματα που στήθηκαν στο ποδάρι και εξελέγησαν πουλώντας εθνικοφροσύνη, κατηγορώντας όλους τους άλλους ως μνημονιακούς και προδότες δε θα μπορούσαν να έχουν περισσότερη τύχη.

Υπενθυμίζουμε τι είχαμε γράψει σχετικά πριν από μια εβδομάδα

Oδηγούνται σε διάσπαση οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες”;

Μεγάλη κρίση είναι σε πλήρη εξέλιξη στο εσωτερικό των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και πληθαίνουν οι πληροφορίες, ότι επίκειται διάσπαση του κόμματος.

Ο Πάνος Καμμένος καταλαβαίνει ότι οι ανέμελες μέρες πέρασαν και η όξυνση της αντιπολιτευτικής του τακτικής συνδέεται άμεσα με τις κινήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στη διάθεση του Antinews, υπάρχει μεγάλο χάσμα στο εσωτερικό των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» μεταξύ του Πάνου Καμμένου, του Κώστα Μαρκόπουλου και του Χρήστου Ζώη.

Οι σχέσεις των τριών κεντρικών παραγόντων του κόμματος, φαίνεται ότι είναι οριακές, όχι τόσο μεταξύ των κ. Μαρκόπουλου και Ζώη, που δείχνουν να ομονοούν στην ανάγκη να υπάρξει αλλαγή πλεύσης, αλλά στις σχέσεις τους με τον κ. Καμμένο.

Τα επεισόδια είναι πολλά το τελευταίο διάστημα και δεν είναι λίγες οι φορές που κυρίως ο κ. Μαρκόπουλος τα έχει βροντήξει και φρόντισε γι’ αυτό να συνομιλήσει με δημοσιογράφους για να ενισχύσει τη θέση του.

Ο κ. Μαρκόπουλος, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, θεωρεί ότι μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες που θα του επιτρέψουν να ηγηθεί της πρωτοβουλίας για ένα νέο κεντροδεξιό κόμμα, έχοντας ως βάση βουλευτές και στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Λέγεται επίσης ότι πίσω από τις κινήσεις Μαρκόπουλου, βρίσκονται κύκλοι της ευρύτερης κεντροδεξιάς παράταξης, αλλά και παράγοντες των ΜΜΕ και της αγοράς που βλέπουν με καλό μάτι μια άλλη κίνηση, αλλά το θέμα είναι εάν θα τη στηρίξουν, πως και μέχρι πότε.

Αντίθετα ο κ. Ζώης κινείται πολύ πιο προσεκτικά, αν και αυτός έχει πολλές φορές διαφορετική άποψη από τον κ. Καμμένο που με τις κινήσεις και τις παρεμβάσεις του, έχει δημιουργήσει μείζον πρόβλημα για το κόμμα που δείχνει, παρά το ευρύτερο αντιμνημονιακό κλίμα να μην τσιμπάει στις δημοσκοπήσεις.

Ο κ. Ζώης, αν και συνομιλεί με τον κ. Καμμένο και ταξιδέψανε πρόσφατα μαζί στις Βρυξέλλες για την ένταξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Ευρωπαϊκό Κόμμα των Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών, όπου βασικό ρόλο διαδραματίζουν οι Βρετανοί Συντηρητικοί (Τόρις) του Πρωθυπουργού Κάμερον, έχει πολλές ενστάσεις.

Για το εάν θα αποχωρήσει και αυτός από το κόμμα, είναι νωρίς να το πει κανείς. Μόνο για τον κ. Μαρκόπουλο μπορεί κανείς να βάλει το χέρι του στη φωτιά και λέγεται πως είναι ζήτημα ημερών να κάνει την κίνηση για να δημιουργήσει θέμα και αναταραχή στην ευρύτερη δεξιά.

Με τον κ. Καμμένο δεν κέρδισαν και πολλά όσοι υπονόμευσαν τη ΝΔ και αναζητείται άλλο πρόσωπο που θα βρίσκεται και απέναντι από τον Σαμαρά, τον οποίο δεν θέλουν για τους δικούς τους λόγους, αν και θα προπαγανδίζουν την ενότητα της κεντροδεξιάς.

Η πρόσφατη κίνηση του κ. Καμμένου να προσεγγίσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να μιλά για κοινή αντιμνημονιακή, καταγγελτική πολιτική πλατφόρμα δημιούργησε ρήγματα στο κόμμα, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε προ ημερών ήταν όταν μίλησε στη Βουλή για την πιθανότητα να φύγουμε από το ευρώ και να πάμε στο δολάριο.

Η οργή πολλών περίσσευε και πυροδότησε τις συζητήσεις για το μέλλον των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Πολλά λέγονται, πίσω από τις κουρτίνες και τα σχέδια είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Υπομονή λοιπόν λίγες μέρες για να τα δούμε να εξελίσσονται τα γεγονότα, εκτός και εάν υπάρξουν άλλες κινήσεις και ασκηθούν πιέσεις από διάφορα κέντρα, που θα οδηγήσουν σε αναβολή, μέχρι νεωτέρας…
antinews

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/blog-post_8620.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters