Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Δώσαμε απόρρητη έκθεση για το αέριο»

Η εκθεση που δώσαμε στον Πρωθυπουργό, την έχουν κάνει 400 ξένοι επιστήμονες στην περιοχή της Κρήτης. Οι Έλληνες δεν το ξέρανε, Τις διαπιστώσεις τις έχουν κάνει ξένοι. Αυτά είπε ο ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Αντώνης Φώσκολος, μιλώντας στην εκπομπή του...
Γιώργου Αυτιά για τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στην περιοχή της Κρήτης. Τον Φεβρουάριο τελειώνουν οι γεωφυσικές μελέτες σε Κρήτη και Ιόνιο. Αυτά θα αξιολογηθούν από το ΥΠΕΚΑ και στις αρχές του 2014 θα βγουν τα πρώτα οικόπεδα για τα οποία θα έρθουν εταιρίες να κάνουν γεωτρήσεις, αφού πρώτα δώσουν τι προσφορές τους. Από τα οικόπεδα αυτά θα πάρει το ελληνικό δημόσιο ενοίκια. Τα ποσά δεν είναι μεγάλα, αλλά είναι τα πρώτα χρήματα. Οι υπολογισμοί που έχει κάνει η ομάδα, και στην έκθεση που παρέδωσε στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, κάνει λόγιο για κοιτάσματα υδρογονανθράκων. Στην Κρήτη έχει φυσικό αέριο, στο Ιόνιο Πετρέλαιο. Το 1996 σταμάτησε διά νόμου η έρευνα για τα πετρέλαια με νόμο της Βάσως Παπανδρέου. Αυτά είπε ο καθηγητής κ. Αντώνης Φώσκολος στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, που όπως αποκάλυψε και τα ΕΛΠΕ, με δικής τους έρευνα, ισχυρίζονταν ότι δεν υπάρχει πετρέλαιο στην χώρα μας. Μάλιστα ο καθηγητής δήλωσε ότι τα Ελληνικά Πετρέλαια. Η συνάντηση των επιστημόνων με τον Σαμαρά «Θέλω να τα αξιοποιήσω για να μπορέσω να βγάλω το χρέος». Αυτά ήταν τα λόγια του Αντώνη Σαμαρά, προσθέτοντας να δώσουν τα στοιχεία στον Χρύσανθο Λαζαρίδη. Ο Καθηγητής Φωσκολος να σημειωθεί ότι βρίσκεται στον Καναδά, και εργάζεται για την Καναδική κυβέρνηση στον τομέα των γεωλογικός μελετών για τα πετρέλαια. Να σημειωθεί ότι οι Νορβηγοί επιστήμονες, αλλά και οι εταιρείες, θεωρούν ότι τα κοιτάσματα φυσιού αερίου και πετρελαίου σε Κρήτη και Ιόνιο φτάνουν τα 600 δισ. δολάρια. 
 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/12/blog-post_2089.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters