Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Συνελλήφθη ο δολοφόνος του κοσμηματοπώλη στη Λυκόβρυση το 2011... είναι φυσικά Αλβανός...

Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. ο ένας εκ των δραστών της ληστείας μετά φόνου σε βάρος κοσμηματοπώλη στη Λυκόβρυση, το Μάιο του 2011.

Σύμφωνα με την Αστυνομία δράστες είναι δύο Αλβανοί, ηλικίας 23 και 26 ετών, εκ των οποίων ο πρώτος συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών
ο πρώτος συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης του Αερολιμένος.

Συνελήφθησαν επίσης, δύο ακόμα Αλβανοί, ηλικίας 23 και 24 ετών, οι οποίοι σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., διευκόλυναν τους δύο δράστες στη διαφυγή τους μετά τη δολοφονία.

Ο 23χρονος δράστης της ανθρωποκτονίας οδηγείται σήμερα στον τακτικό ανακριτή, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και του 26χρονου συνεργού του.

NAFTEMPORIKI.GR

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/2011.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters