Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Στήνεται ένα σκηνικό τρόμου –Σχεδιάζουν για την επόμενη μέρα ένα γενικευμένο haircut – Η Ελλάδα το αποκορύφωμα της αποτυχίας!


Στήνεται ένα σκηνικό τρόμου που αναδεικνύει το μέγεθος της ελληνικής αποτυχίας. Η Ελλάδα συγκρινόμενη με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον δεν θα έχει  μέτρο σύγκρισης.
Υποχρέωσαν τους ιδιώτες κατόχους ομολόγων τις τράπεζες, τα θεσμικά χαρτοφυλάκια, τα ασφαλιστικά ταμεία και τους ιδιώτες φυσικά πρόσωπα να συμμετάσχουν στο πιο αποτυχημένο  πρόγραμμα αναδιάρθρωσης χρέους στην οικονομική ιστορία του πλανήτη.

Οι ζημίες που υπέστησαν οι ευρωπαϊκές τράπεζες ήταν ελάχιστες γιατί είχαν προλάβει και ξεφορτώσει τα ελληνικά ομόλογα είτε στην ΕΚΤ που αγόραζε ελληνικό χρέος είτε στην δευτερογενή αγορά.
Το αποτέλεσμα ήταν να υλοποιηθεί η μεγαλύτερη αναδιάρθρωση χρέους με ζημιωμένους, χρεοκοπημένους τους έλληνες επενδυτές, τις ελληνικές τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Δεν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο να σχεδιάζουν την δήθεν διάσωση της Ελλάδος και να χρεοκοπούν τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία.
Η ΕΚΤ και οι Κεντρικές Τράπεζες δεν συμμετείχαν στο PSI+, το πολιτικό σύστημα της Ευρώπης προστάτεψε τις ευρωπαϊκές εμπορικές τράπεζες αλλά προστάτεψε και τις Κεντρικές Τράπεζες και έριξε όλο το βάρος στην Ελλάδα που δήθεν διέσωζε.
Η αποτυχία του PSI+ αποδείχθηκε έμπρακτα όχι από το μνημόνιο, την απογοήτευση των αγορών, τα νέα μέτρα που έχουν αποδεκατίσει την οικονομία αλλά από το σχέδιο buyback, η επαναγορά είναι ένδειξη ότι η ελληνική οικονομία ΑΠΕΤΥΧΕ.
Η επαναγορά χρέους είναι τρανή απόδειξη ότι το σχέδιο διάσωσης της Ελλάδος απέτυχε.
Η επαναγορά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πλήξει εκ νέου ελληνικές τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία εξέλιξη που θα είναι όχι μόνο τραγική αλλά και επικίνδυνη.
Όμως το ακόμη χειρότερο δεν είναι η επαναγορά που απέδειξε ότι απέτυχε το PSI+.
Η μεγαλύτερη αποτυχία είναι ότι θα αποτύχει και η επαναγορά καθώς φαίνεται παρασκηνιακώς να έχει προσυμφωνηθεί haircut εκ νέου στο ελληνικό χρέος που θα αφορά και τα δάνεια του επίσημου τομέα και του ιδιωτικού τομέα.
Δηλαδή η αποτυχία συνεχίζεται.
Η επαναγορά δεν είναι τίποτε άλλο από μια ένδειξη αποτυχίας.
Όμως η αποτυχία συνεχίζεται προσεχώς θα ξεκινήσει το σήριαλ του νέου haircut που δεν θα έχει θετικό, αίσιο τέλος.
Η ελληνική τραγωδία συνεχίζεται, απομηχανής θεός δεν θα υπάρξει και οι θεατές θα μείνουν με μια πικρή γεύση κάνοντας την αυτοκριτική τους και λέγοντας…πόσο ηλίθιοι ήμασταν που συμμετείχαμε σε αυτήν την ιλαροτραγωδία.ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ εδώ
http://hellaspress-angel.blogspot.gr/2012/12/haircut.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters