Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

Μωρέ... "ΧΑΛΒΕΤ" που θέλουμε. Οι ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ την ΡΕΠΟΥΣΗ για την ... προσφορά της στην .. ΤΟΥΡΚΙΑ!!

Όπως μεταδίδουν τα «τουρκικά νέα» (tourkikanea.gr) «Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF)», έστειλε στις 22 Οκτωβρίου ευχαριστήρια επιστολή στην βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ)
Μαρία Ρεπούση, για την επερώτηση που υπέβαλε προς τον υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, σχετικά με την εκπαίδευση της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης.
Ο σεσημασμένος πρόεδρος Χαλήτ Χαμπίπογλου προέβη σε ενημέρωση για τις φιλελληνικές δραστηριότητες της οργάνωσης λέγοντας ότι θέτει σε διεθνές επίπεδο τις «παραβιάσεις των ανθρωπίνων και μειονοτικών δικαιωμάτων της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης. Όταν σε ευχαριστούν τέτοιοι άνθρωποι με καταγεγραμμένη και τεκμηριωμένη ανθελληνική δράση... ως «βραχίονες» αποσταθεροποίησης μιας ευαίσθητης για την Ελλάδα περιοχής, τότε κάτι δεν πάει καλά. Συμφωνεί άραγε ο Φώτης Κουβέλης, όχι με την ανάγκη σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών των μειονοτικών, αλλά με τη δράση της συγκεκριμένης οργάνωσης και τη δράση της βουλευτού του κόμματός του;
Σε λίγο, με βάση τις τελευταίες εξελίξεις και την προσαρμογή στις θέσεις του που επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ απαγκιστρώνοντας το κόμμα από τις ιδεοληπτικές προσεγγίσεις διαφόρων συνιστωσών του, η ΔΗΜΑΡ θα αγκομαχά να μπει στη Βουλή, καταδικάζοντας υγιή και σοβαρά στοιχεία που υπάρχουν στις τάξεις της με ευαισθησία και αντίληψη για τα εθνικά θέματα, όχι επιπόλαιες προσεγγίσεις που ρίχνουν νερό στον μύλο «άλλων δυνάμεων»…
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/12/blog-post_3483.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters