Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΑΙΣΧΡΟΤΑΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ. ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;

Η Εταιρεία Πολιτισμού και Κοινωνικής Ανάπτυξης Μακεδονίας-Θράκης διοργάνωσε εκδήλωση  το απόγευμα του Σαββάτου στην Κομοτηνή ανοίγοντας ένα μεγάλο θέμα 'Εκπαίδευση και μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ο διευθυντής της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης (ΕΠΑΘ), Αναστάσιος Μολοχίδης (ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΓΩΝΑ !) :πρέπει να ερευνηθεί η λειτουργία της ποσόστωσης (0,5%) στα παιδιά της μειονότητας στις εισαγωγικές εξετάσεις και αν χρειάζεται να ενδυναμωθεί. KI ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ! ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ  ΜΕ ΒΑΘΜΟΥΣ 2 ΚΑΙ 3 ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΣΕ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ Π.Α.ΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ  ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ:...
Με αφορμή τη συζήτηση που άνοιξε για τη μειονοτική εκπαίδευση την άποψή της μέσω ανακοίνωσής εξέφρασε και η παράταξη ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών Αν. Μακεδονίας και Θράκης. Ειδικότερα το ΠΑΜΕ «διεκδικεί λύσεις και αποκατάσταση στα μειονοτικά δικαιώματα, δηλαδή στα ιδιαίτερα εκείνα δικαιώματα, των Ελλήνων πολιτών, μουσουλμάνων το θρήσκευμα, τουρκικής, πομακικής και αθίγγανης καταγωγής, ανάμεσα στα άλλα και στην εκπαίδευση των παιδιών της μειονότητας. Μέσα στο παραπάνω πνεύμα της ιδεολογικής μας θέσης, οι εκπαιδευτικοί του ΠΑΜΕ διεκδικούν: η μόρφωση να είναι υποχρέωση του κράτους και δικαίωμα όλων των πολιτών ανεξάρτητα από θρησκεία, γλώσσα και καταγωγή. Γι αυτό πρέπει να παρέχεται δωρεάν από τον κρατικό προϋπολογισμό σε όλα τα επίπεδα. 
Η εκπαίδευση να είναι υποχρεωτική μέχρι τα 18 και ενιαία μέσα από ένα σχολείο 12χρονο Δημόσιο και Δωρεάν (με όλη την έννοια), όπου θα ενταχθούν και τα μειονοτικά σχολεία, που λειτουργούν σήμερα με βάση τις διεθνείς συμφωνίες και την ισχύουσα νομοθεσία. Να προηγείται δίχρονη προσχολική αγωγή. Να καταργηθεί ο διαχωρισμός σε Γενικά και ΕΠΑΛ. Η Ανώτατη Εκπαίδευση να είναι επίσης Ενιαία, Δημόσια και Δωρεάν. Στα πλαίσια αυτής της ΑΕ να αποφοιτούν εκπαιδευτικοί με ειδικότητα να διδάσκουν σε σχολεία με παιδιά της μειονότητας και στη μητρική τους γλώσσα. Δημόσια και Δωρεάν τεχνικοεπαγγελματική εκπαίδευση, μετά το 12χρονο σχολείο για όσους δεν επιθυμούν να πάνε στα ΑΕΙ. 
NA KAI H ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ.:Να ενεργοποιηθεί ο Ν.694/1977, που ορίζει ότι μπορεί να διδάσκεται η τουρκική γλώσσα στα Γυμνάσια και τις Επαγγελματικές σχολές και να επεκταθεί στα Λύκεια και τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης».  . ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...... ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/12/blog-post_8597.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters