Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

Το Ιράν ισχυρίζεται ότι έχει ‘θηρεύσει’ αμερικανικό μη επανδρωμένο

Το Ιράν ισχυρίζεται ότι έχει θηρεύσει ένα μη επανδρωμένο εναέριο όχημα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, το οποίο είχε εισέλθει στον ιρανικό εναέριο χώρο. Ο εκπρόσωπος των ‘Φρουρών της Επανάστασης’ στο Ιράν, Υποναύαρχος Αλί Φαντάνι, δήλωσε ότι το μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV) ήταν σε περιπολία πάνω από τον Περσικό Κόλπο για συλλογή πληροφοριών.

Το μηχάνημα είναι τύπου ‘ScanEagle’ και τίθεται σε ενέργεια από τα πολεμικά πλοία. Το Ιράν δεν διευκρινίζει πως το συνέλαβε, όπως αναφέρει το ιρανικό πρακτορείο.
--
 
 
http://greeknation.blogspot.gr/2012/12/blog-post_6976.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters