Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Σαμαράς: Είμαστε με τη μεσαία τάξη - Δεν σκεφτήκαμε επιβολή φόρου 45% ... Τραγικός και αισχρός ! όπως συνήθως ...


Τους τέσσερις άξονες της φορολογικής μεταρρύθμισης περιέγραψε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στο 23ο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, ενώ διέψευσε το σενάριο για επιβολή φόρου 45% σε εισοδήματα πάνω από 25.000 ευρώ που είδε τις τελευταίες
ημέρες το φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα, όπως τόνισε, θα υπάρξει ελάφρυνση για εισοδήματα μισθωτών και συνταξιούχων έως 25.000 ευρώ.
Ο κ. Σαμαράς, κάνοντας λόγο για καινοτομία, μίλησε για επίδομα σε κάθε παιδί, από το πρώτο παιδί, με εισοδηματικά κριτήρια ενώ πρόσθεσε πως γίνονται προσπάθειες, που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, να αποκατασταθεί και το μεγαλύτερο μέρος των πολυτεκνικών επιδομάτων σε εκείνους που το έπαιρναν ως πρόσφατα.


Υπογράμμισε ότι αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση δεν έχει τη δυνατότητα να κατεβάσει το ΦΠΑ στην εστίαση, ωστόσο ο συντελεστής θα μειωθεί όταν υπάρχει η δυνατότητα.

«Οι έλληνες πρέπει να πληρώσουν τους φόρους τους» υποστήριξε ο πρωθυπουργός, ενώ υπογράμμισε ότι η καταθέσεις πρέπει να επιστρέψουν στις ελληνικές τράπεζες.

Ο Πρωθυπουργός τόνισε πως στόχος είναι να πληρώνουν αυτοί που φοροδιαφεύγουν και να μειωθεί η φορολόγηση των επιχειρήσεων για να υπάρξουν επενδύσεις.

Γενικότερα, είπε πως οι τέσσερις άξονες πάνω στους οποίους γίνεται η συζήτηση για τη φορολογική μεταρρύθμιση είναι:

-Χαμηλότεροι φορολογικοί συντελεστές

-Απλούστερο φορολογικό σύστημα

- Σκληρές ποινές στους φοροφυγάδες.

-Εκτεταμένη χρήση της τεχνολογίας.

Πάντως επισήμανε πως οι χαμηλότεροι φορολογικοί συντελεστές θα έρθουν σταδιακά «γιατί στο μεταξύ πρέπει να δημιουργήσουμε πρωτογενή πλεονάσματα».

Όπως ανέφερε, η πρόταση της κυβέρνησης, μετά από διάλογο, θα είναι έτοιμη το επόμενο διάστημα.


Υπέρτατος στόχος της κυβέρνησης, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό είναι να βγει η χώρα από την κρίση και να μπει τέλος στην ανεργία.

Ταυτόχρονα υπογράμμισε ότι η ανακεφαλαιοπήση των τραπεζών θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο πρωθυπουργός εφανίστηκε αισιόδοξος για την επιτυχία του προγράμματος επαναγοράς ομολόγων, τονίζοντας ότι έτσι θα μειωθεί το χρέος.
 
 
http://www.triklopodia.com/2012/12/triklopodia-45.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters