Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ...ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΟΥΣ!Η ΛΙΝΤΑ ΖΕΡΒΑΚΗ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ...!

Mε καταγωγή από την Κρήτη, η Λίντα Ζερβάκη είναι η πρώτη αλλοδαπή κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων των 8, στην κρατική τηλεόραση της Γερμανίας. Η 35χρονη ελληνικής καταγωγής έκανε το ντεμπούτο της στις...
αρχές Απριλίου του 2012 στο δελτίο «Tagesthemen», το οποίο θεωρείται ως σκαλοπάτι για το πιο παλιό και πλέον αναγνωρισμένο δελτίο ειδήσεων της Γερμανίας.

Οι γονείς της βρέθηκαν μετανάστες στη Γερμανία, στη δεκαετία του εξήντα. Είχαν ένα περίπτερο, που δούλευε μαζί με τα αδέρφια της. Μάλιστα, όπως δηλώνει η ίδια στο ellines.com, ακόμη και μετά από το σχολείο, όταν άρχισε να δουλεύει σε μια διαφημιστική εταιρεία ως συντάκτρια κειμένων, κάθε Κυριακή δούλευε στο περίπτερο, εναλλάξ με τον αδερφό της μέχρι που έγινε 28 χρονων. Ύστερα ξεκίνησε στο ραδιόφωνο προκειμένου να μπει στο νόημα των ειδήσεων, ενώ λίγο καιρό μετά ήρθε και η τηλεόραση. Ωστόσο, παραδέχεται, πως αν κάποιος της έλεγε πριν από δέκα χρόνια, ότι κάποια μέρα θα εργαστεί στη σημαντικότερη ειδησεογραφική εκπομπή της Γερμανίας, δεν θα το πίστευε.

ellines.com
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/11/oi-germanoi-theloyn-thn-ellhnida-toys-h-linta-zerbakh-toys-enhme.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters