Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ποια θα ήταν η εξέλιξη της ανθρωπότητας αν είχαν επικρατήσει οι Αρχαίοι Έλληνες Ίωνες επιστήμονες και φιλόσοφοι?

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ!!! ΤΥΧΑΙΟ;;; 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΑΙΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ :



http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/10/blog-post_05.html

CARL SAGAN: ΠΟΙΑ ΘΑ ΉΤΑΝ Η ΕΞΈΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ ΑΝ ΕΊΧΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΉΣΕΙ ΟΙ ΑΡΧΑΊΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΊΩΝΕΣ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΌΣΟΦΟΙ;

http://visaltis.blogspot.gr/2010/11/carl-sagan.html

ΚΟΣΜΟΝΑΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΑΙΑΣ!

Ποια θα ήταν η εξέλιξη της ανθρωπότητας αν είχαν επικρατήσει οι Αρχαίοι Έλληνες Ίωνες επιστήμονες και φιλόσοφοι?

Την απάντηση την δίνει ο ίδιος ο Carl Sagan στο παρακάτω video, σχετικά με την εξέλιξη που θα είχε τεχνολογικά η ανθρωπότητα αν το Φως της Ιωνίας είχε επιβιώσει. Το απόσπασμα είναι από την σειρά επιστημονικού ντοκιμαντέρ Cosmos (1980) η οποία άφησε εποχή και κέρδισε πολλά βραβεία.

Αυτό που πέτυχε ο Carl Sagan ήταν να εκλαϊκεύσει την επιστήμη ώστε πολύ δύσκολες επιστημονικές έννοιες και θεωρίες να γίνουν προσιτές στο ευρύ κοινό.

Επειδή σε πολλά «Ελληνικά» πανεπιστήμια «Έλληνες» πανεπιστημιακοί ( βλέπε ΑΣΣΟΕ & ΣΙΑ)με απίστευτο μένος και επιμονή προσπαθούν να υποβαθμίσουν ή και να εκμηδενίσουν την αξία και την προσφορά των αρχαίων Ελλήνων στην ανθρωπότητα συνίσταται η επίδειξη του παρακάτω video μαζί με το βιογραφικό του Carl Sagan Εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1: ΟΙ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ! ΤΟΥ CARL SAGAN. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/11/carl-sagan.html


ΚΟΣΜΟΣ - ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ 2: ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΦΟΥΓΚΑ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/11/2.html


απο http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/
kerberos-hellas


http://www.katohika.gr/2012/11/blog-post_1844.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters