Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

Άγριο «κράξιμο» σε Πρετεντέρη, Παπαδημητρίου και Καρακούση.-...τους «έστειλε όλους στο διάολο».

«Πυρά» κατά των δημοσιογράφων Γιάννη Πρετεντέρη, Αντώνη Καρακούση και Μπάμπη Παπαδημητρίου εξαπέλυσε σήμερα ο εκδότης Αντώνης Δελλατόλας, με αφορμή την κριτική που δέχονται τα ΜΜΕ για την στάση τους απέναντι στο μνημόνιο. «Ξεφτιλίστηκαν με αυτά που έγραφαν δύο χρόνια και τώρα γράφουν τα αντίθετα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δελλατόλας.

Σε συνέντευξή του στο Real, ο γνωστός εκδότης σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του Eurogroup, επεσήμανε πως δεν υπάρχει ουσιαστικά απόφαση καθώς «δεν μπορεί να υλοποιηθεί γιατί η κυβέρνηση αυτή έχει εξαντλήσει το πολιτικό της κεφάλαιο».

Όταν η συζήτηση οδηγήθηκε στην κριτική που δέχονται οι δημοσιογράφοι, ότι «καλλιεργούν αρνητικό κλίμα για την χώρα», ο γνωστός εκδότης υποστήριξε πως αυτά θα πρέπει να τα λένε για τους δημοσιογράφους των «Νέων», του «Βήματος» και του «Έθνους» που «δύο χρόνια τώρα μας έχουν πρήξει με το Μνημόνιο».

Ο κ. Δελλατόλας χαρακτήρισε ορισμένους συναδέρφους του, που όπως είπε είναι και φίλοι του, «κήρυκες του μνημονίου», που έχουν καταλάβει πως η κυβέρνηση δεν έχει μέλλον και άρχισαν να αλλάζουν τη στάση τους.

Στο σημείο αυτό, ο εκδότης ανέφερε ως παράδειγμα τον Γιάννη Πρετεντέρη, τον οποίο, ωστόσο, χαρακτήρισε εξαιρετικό αρθρογράφο, ο οποίος κάνοντας στροφή 180 μοιρών έγραψε χθες άρθρο στα «Νέα», όπου έκανε λόγο για «γερμανική μπότα».

«Αυτά να τα πουν στον Πρετεντέρη, τον Παπαδημητρίου και τον Καρακούση που μας ζαλίζουν με το λόμπι της δραχμής», είπε ο εκδότης και πρόσθεσε σε υψηλούς τόνους: «Ποιο λόμπι της δραχμής και παραμύθια. Αυτοί που υπαρασπίστηκαν τα μνημόνια ξεφτιλίζονται τώρα.

 Ας βάλουν κατω τα γραπτά τους να μας πουν ποιος λεει την αληθεια».

Στο τέλος, μάλιστα, ο κ. Δελλατόλας, εκτός εαυτού, τους «έστειλε όλους στο διάολο».
newpost.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7331.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters