Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

Το άφησε το θέμα στην ..Μέρκελ, ο δούλος της


Πριν από 15 περίπου μήνες, οι Γερμανοί αναφερόμενοι στην Ελληνική κρίση και στην αδυναμία του πολιτικού προσωπικού να εφαρμόσει όσα ζητούσαν είχαν πει ότι  

''Χρειαζόμαστε κάποιον να μιλάει Ελληνικά αλλά να μην είναι με τους Έλληνες''

Τον άνθρωπο αυτόν τον βρήκαν προσωρινά στο πρόσωπο του πρώην Πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος όμως δεν μακροημέρευσε παρά το γεγονός ότι αποτελούσε τον εκλεκτό των συστημικών ΜΜΕ και πολλοί στο πρόσωπό του έβλεπαν τον Έλληνα Μόντι. Ήταν βλέπετε αμερικανόθρεφτος,


Φαίνεται όμως ότι τα άτομα με τα προσόντα αυτά, που συνοψίζονται στο ''Να μιλάει Ελληνικά αλλά να μην είναι με τους Έλληνες'', κλωνοποιήθηκαν, και πρόεκυψε ο ..Στουρναρας.

Το Υπουργείο Οικονομικών, επικεφαλής του οποίου είναι ο κ. Στουρνάρας που μιλάει Ελληνικά, προσέλαβε την Ντοϋτσε μπανκ για τη διαδικασία επαναγοράς των Ελληνικών ομολόγων. Δηλαδή το ανάθεσε στην …Μερκελ.

Η σχετική φημολογία επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο από το REUTERS.
Μαζί της επιβεβαιώνεται και η άποψη ότι η Ελλάδα αποτελεί πλέον ,επίσημα και απροκάλυπτα, ένα γαμημένο Γερμανικό προτεκτοράτο.

Φυσικά η πανίσχυρη Γερμανική Τράπεζα θα εισπράξει και αμοιβή για τις υπηρεσίες που θα προσφέρει στο Ελληνικό δημόσιο για την επαναγορά των ομολόγων, μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου http://ixnos.blogspot.gr/
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/blog-post_2764.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters